Pitabrød med laks og ostecreme

Tanker omkring fredag + nyt træningstøj :)

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak for alle jeres søde kommentarer til min indlæg omkring min dårlige periode i sidste uge.

I har slet ikke nogen ide om hvor glad det gør mig, og jeg bliver mig simpelthen så beæret over at i vil bruge tid på at læse og mig og mine op og nedture.

Så virkelig tusind mange gange tak for jeres støtte og søde ord, det er betyder simpelthen så meget og det er med til at holde min motivation oppe!

TUSIND TAK :-*
 
________________________
Tanker om fredag…
 
Det er på fredag jeg skal vejes, og for første gang har jeg det virkelig ikke særlig godt men at skulle derop, fordi jeg er næsten 100 % sikker på at jeg skal se et dårlig resultat.
Og jeg ved godt jeg har sagt mange gange at jeg ikke føler jeg havde tabt mig og så var resultatet at jeg rent faktisk at jeg havde tabt mig da jeg kom derop.
Men denne gang er det anderledes, jeg synes både jeg kan mærke og se på min krop at jeg ikke har tabt mig og at jeg har taget på :/
Og jeg ved godt det går op og ned – og det er min egen skyld.  Men jeg var bare så tæt på at smide de 20 kg, at jeg synes det ville være så nederen at have længere endnu mod de 20 kg totalt fordi jeg har været dum og spise forkert.
Men jeg ved så samtidig også at hvis jeg har taget på, så vil jeg kæmpe endnu hårdere i næste måned fordi det plejer jeg og gøre, når det er sket. Men på den anden side er det jo også december?
Vil det have en påvirkning?
Dog er min kæreste og jeg ikke nogle der julehygger med usunde sager, vi hygger kun med julepynt.. Eller det er nok kun mest mig :D
Så det er kun omkring juledagene og den efterfølgende ferie der kan påvirke det. Men jeg gider simpelthen heller ikke at mit vægttab skal gå ud over sådanne ting! :)
Man skal også nyde livet.  Men november har bare taget overhånd for mig i weekenderne, selvom jeg ellers plejer og have styr på det :)
Men ja, jeg glæder mig ihvertfald ikke særlig meget til fredag, og mit bud er at enten står jeg stille ellers har jeg taget på. Jeg tror ihvertfald ikke på jeg har tabt mig. Men det må jeg bare tage med :)
Jeg skal selvfølgelig nok give jer dejlige læsere en update :-*
___________________________________
Nyt træningstøj
 
Dem som følger mig på instagram har kunne se jeg har købt nyt træningstøj, og spurgte om de ikke måtte se det, så nu har jeg taget det på og taget billeder med det på :)
Tag jer ikke af jeg ser lidt træt ud… Det er sådan jeg ser ud hverdag pt. :D haha…
P1000909
Lækre tights fra Kari Traa :)
 
P1000914
Tights fra Kari Traa i en lækker lilla farve :)
Elsker den model!
 
P1000931
Sorte tights  og lyserød trøje fra Kari Traa <3
Kan i lide mit  nye tøj ? :)
Ha en dejlig aften :-*
______________
 
Har du set jeg har en lækker konkurrence kørende hvor du kan vinde en super flot pink sports bh fra Kari Traa?
Hvis ikke, kan du stadig nå og deltage – kig forbi indlægget HER!

14 kommentarer

 • Anonymous

  Wow, en masse lækkert tøj! Snyd :-)Men hvor får du alle de penge fra til bare sådan lige at gå ud og købe en masse dyrt træningstøj? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja er også rigtig glad for det :)Jeg har sparet lidt sammen til nyt træningstøj + jeg har solgt noget af mit gamle. Det sådan lidt forkælelse til mig selv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Der findes ikke noget bedre end at forkæle sig selv engang i mellem ;-). Specielt her til jul!Du ser pisse godt ud, Mette. Flot klaret :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig rigtigt! :) Det er så rart!Tusind tak – det er jeg glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så rå lækker du er! Og sådan som du har trænet må det da være muskler du har taget på smuksak :-)Knus Jonna // byjohna.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød smuks, taaak :-*Og tror det sgu ikke, der er røget for meget usundt indenbords i weekenderne. :s

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan er Kari traa i størrelsen? synes nemlig det er ret fint, men skal bestille det over nettet, og har haft problemer med at bla. puma’s løbe tight i XL var noget en der var str. M knap kunne passe ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lidt svært for mig at sige, men altså de bukser jeg har på alle billederne er i størrelse M. Mens bluserne er L.Ved ikke om det kan hjælpe dig lidt? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser vildt lækkert ud med at det nye træningstøj. For mig giver nyt træningstøj også ekstra motivation til at give den gas til træningen. Tøjet skal jo afprøves :Phttp://hitthegroundrunning.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig helt rigtigt! Jeg elsker det :)Håber jeg kan passe det selvom jeg taber mig mere.. haha :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser godt ud! Men hmm, på mig selv vil jeg altså stadig være bange for at de sommerfugle antager flyvemaskinestørrelse hvis jeg hopper i sådan et par tights.Så lækkert at se man kan få pæne tights (er ret vild med de lilla) hvor der ikke er risiko for det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Line :)Hahaha, det skal du altså ikke være. Jeg har os store lår og mine er altså ikke slemme :)Jeg havde de lilla på i går, de sad SÅ flot og er så glad for dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Krydser fingre for dig til din vejning! :-)Hvis du trænger til et alternativ til usunde julekager, lagde jeg i går et billede (og opskrift i kommentarfeltet) op på sunde brunkager med kun 3 ingredienser. De er både sukkerfri og korn/melfri, og selvom de er ret kalorietunge så mætter de helt fantastisk og man kan ikke spise specielt mange af gangen. Find opskriften på min instagramprofil @astaaaaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :)Tak for tippet, jeg er ikke den store bager, men får jeg lyst til julekager, så kigger jeg forbi, nu har jeg navnet :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pitabrød med laks og ostecreme