Burritos med grønsager

Styrketræningen bliver lagt lidt på hylden…

Jer der har fulgt med på de sociale medier og bloggen i nogle måneder, har nok opdaget at jeg er blevet super glad for at Twerke. Jeg elsker det virkelig – jeg synes det er SÅ sjovt! :D

Det er ingen hemmelighed, jeg har altid elsket at danse, lige så længe jeg husker. Desværre gik jeg ikke til det da jeg var barn, jeg startede først i mine teenage år – men jeg var vild med det, lige med det samme.

Jeg har altid danset foran spejlet og lavet små danse inde i hovedet. Så da jeg begyndte på det her vægttabs halløj var jeg da os på nogle forskellige danse hold og jo det var da sjovt – men ikke sådan på den der helt glæde måde..

Men den fik jeg VIRKELIG da jeg startede til Twerk i April – det gjorde virkelig noget for mit humør og jeg følte ikke jeg rørte mig for at ”røre” mig og tabe mig og det var fandeme en fed følelse at have!

Derfor har jeg besluttet at jeg starter op med at danse 2 dage om ugen – om tirsdagen skal jeg gå til Twerk og dance-mix og om torsdagen skal jeg gå til Twerk! :) Ville virkelig også gerne danse onsdag – men der skal jeg studere og gå på skole, desværre!

Derfor tænker jeg også at jeg skærer ned for min styrketræning og tid i fitness centeret, fordi jeg endnu ikke har fundet den der rigtig glæde for styrketræning og mine trænere alle har sagt: ”det skal være sjovt at træne” og jeg synes fandeme det sjovt at danse – så derfor må det blive sådan og ved i hvad? Det har jeg det egentlig godt med!

Det betyder selvfølgelig ikke at jeg aldrig sætter min fod i et center igen, jeg vil da stadig træne – men nu bliver det når jeg har lyst og overskud til at gå i fitness og træne. Derudover vil det nok også blive full body træning eller decideret booty træning (jeg skal jo have en stor mås jeg kan twerke med… hahaha) – men jeg tror det er det rigtige for mig og jeg glæder mig sådan til at komme i gang med at danse igen :)

Hvordan holder i jer i form og vækker det glæde i jer? <3

13644261_10207912728389226_544103390_n

   

1 kommentar

  • Louise

    Hvor ER det dog en god idé Mette. Det skal altså være sjovt og rart at træne (helst). Håber du på et tidspunkt helt kan slippe alt det der “jeg vil gerne tabe mig”-noget. Livet er for kort og du er jo hverken fed eller særlig usund (hvad jeg ved af;).
    Jeg har selv født en datter for 3 måneder siden og er stille og roligt gået igang med at træne min krop tilbage. Det er simpelthen så dejligt at røre mig igen. Bliver mest til mor/baby og lidt spinning og lidt løb. Elsker simpelthen at mærke min krop til spinning, selvom det mest er styrketræning min krop har brug for pt (jeg har tabt alle graviditetskilo, men der er seriøs mangel på muskler). Men jeg gør altså det der er sjovest – især nu der ikke er sååå meget tid til træning – baby tager en del tid og er jo vigtigst.
    Pøj pøj med din twerking. Virkelig godt valg

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burritos med grønsager