Hvad jeg stemmer til valget..

Strækmærker..

JA – jeg har strækmærker. Det har de fleste piger faktisk, overraskende nok :)

Du behøver ikke være stor eller overvægtig for at få dem, jeg har set en af nogle af  slanke mine veninder ha’  dem på sine lår eller siden af hofterne.

Men hvad er strækmærker egentlig?

Strækmærker kommer på grund af ændringer i hudens elastiske fibre, og kommer typisk ved pubertet, graviditet og vægtøgning. Mange kvinder får strækmærker i større eller mindre grad (men mænd kan også få dem), og det kan selvfølgelig påvirke den enkelte kvinde meget, da man ofte selv lægger meget mærke til dem.

I starten kan strækmærker være dybe og helt blå-lilla i farven, men vil efter noget tid falme til en lysere farve. Det vil sige, at strækmærkerne med tiden bliver mindre synlige.

Strækmærker forekommer især på maven, bryster, over- og underarme, lår, hofter og numseballer.

(Overstående er taget herfra)

Jeg oplever rigtig mange være kede af dem, og det kan jeg godt forstå. For det har jeg selv været. Jeg har faktisk engang fået 2-3 x laserbehandling for dem fordi de gjorde mig så ked – hjalp det? Egentlig ikke – det kostede bare en masse penge!

Men jeg har fundet noget der har fungeret for mig og jeg vil rigtig gerne dele et tip til at mindske dem, og få strækmærkerne til at falme. Jeg har brugt det flittigt, og jeg kan virkelig se en forskel! :)

Her er det, er har fået mine til at være usynlige og inden jeg deler tippet, vil jeg bare lige understrege at indlægget IKKE er sponsoreret, det er min helt egen mening og det er jeg ikke blevet betalt for at sige!

biol-oil-scar-treatment-review
Nemlig olien, fra Bio-Oil som kan købes her

Jeg har strækmærker på nederste del af maven, de er faktisk næsten væk grundet olien og så har jeg dem på mine hofter.

Jeg har desværre intet før og efter billede, men jeg kan faktisk næsten ikke se dem jeg har på maven mere – og det er en tydelig forskel for mig at se :)

Jeg brugte det 2 gange om dagen, i 3 måneder – om morgen og om aftenen. Jeg masserede det rundt i cirkler på områderne med strækmærker når jeg stod op og inden jeg gik i seng.

Jeg kan virkelig anbefale det her produkt, for det gør virkelig strækmærkerne mindre synlige når man bruger det rigtigt.

Jeg er selv for nyligt begyndt at bruge det igen, efter en længere pause uden – så nu tænker jeg at jeg vil køre en aktiv periode med det igen, også fordi det gør kroppens hud mere elastisk, hvilket jeg selv tænker er godt nu når jeg er ved at tabe mig.

Så er du ked af dine strækmærker, så vil jeg virkelig anbefale dig at prøve denne. De forsvinder ikke, men de bliver helt sikkert mindre synlige! :)

DU KAN KØBE OLIEN LIGE HER! :)

Jeg mener det virkelig når jeg siger, det har hjulpet på mig. Det er et fantastisk produkt <3 :)

Jeg overvejer virkelig at købe det her tilbud med Bio-oli + dermaroller , for at gøre dem endnu mindre! Nogle der har erfaring med det? :D

 

Indlægget indeholder affiliate links.

7 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg stemmer til valget..