KONKURRENCE i indlægget - Min oplevelse med Crossfit

Status på vægttabet i Januar

Så trådte vi ind i en ny måned og kan hermed ligge laaaange og kolde januar bag os. Jeg havde jo planlagt den skulle have max gas og at jeg skulle have gang i Crossfit træning og jeg skulle starte til mit elskede dans igen efter juleferien. Men så blev jeg jo altså nedlagt af den forbandende lungebetændelse som bare gjorde jeg var sengeliggende og havde det rigtig skidt.

Det betød os at jeg  ikke gad og fokusere på kosten overhovedet, det havde jeg simpelthen ikke overskud til. Når man er så skidt, gider jeg ihvertfald ikke stå og hakke grønsager til en salat eller bruge lang tid i køkkenet. Så jeg spiste altså hvad jeg havde lyst til. Nogle dage var det ingenting, andre dage var det suppe, andre dage var det Pizza og nogle dage så en købe salat. Så jeg gik ikke vitterligt op i det, og det har jeg det ok med. Det vigtigste er trods alt jeg kommer oven på igen.

Men jeg vejede mig trods alt stadigvæk, for at holde den rytme jeg havde aftalt med mig selv. Jeg havde dog på fornemmelsen at jeg ikke havde tabt med mig med det jeg havde indtaget af mad, men jeg tog fejl!

Siden sidst havde jeg tabt mig 1,4 kg! YAY!

Så mine resultater for Januar er således:

Vægt: -4,7 kg

Cm: – 8 cm ( 4 i tajlen og 4 det tykkeste sted på maven)

YAAAAAY!

Men hvad er så status med din lungebetændelse Mette?

Jeg har fået det bedre, men er stadig ikke på toppen. Men har større overskud til min kost. Men jeg er stadig meget besværet i forhold til at trække vejret og hoster.

Så jeg er lige kommet hjem fra lægen, hvortil jeg har fået af vide jeg stadigvæk har noget infektion i kroppen, og jeg skal tage pencilin lidt endnu, og så til kontrol igen om 2 uger :(

Det er mega irriterende, for det gør jeg ikke kan træne eller danse, og det vil jeg altså virkelig gerne. Men når kroppen nu ikke er frisk, så må jeg jo lytte til den. Det er bare ærgerligt, når man så gerne vil.

Men så må vi satse på at jeg får det bedre efter weekenden. Det håber jeg ihvertfald selv på!

Og så glæder jeg mig til at se hvilke resultater jeg opnår i februar! :)

e80c8777e84d2eefa1b76ebb2635ed54

 

1 kommentar

  • Hvor er det sejt at du alligevel har tabt dig så meget Mette :)

    og god bedring, håber snart du er ovenpå igen, så du kantwerke der ud af ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE i indlægget - Min oplevelse med Crossfit