Min første Tinder date...

Status på Glostrup

Ja, sorry! Jeg ved godt man som blog læser er mega nysgerrig når man læser indlæg  der handler om dates, kærester, følelser og lignede. Så da jeg udgav indlægget om min første date og Glostrup, var hele mit formål faktisk kun at fortælle om selve daten og det at være på sin første date efter et langt forhold. Jeg tænkte faktisk vitterligt ikke over det kunne være spændende at høre hvad der efterfølgende skete. Men der tog i da røven på mig, for efterfølgende væltede det ind med beskeder om hvad status var med Glostrup.

Alt det her skete i maj, så det jo faktisk ved at være længe siden og der er sket mange ting og dates siden, men ja lad os da få afsluttet Glostrup.

Så ja, hvad skete der efterfølgende med mig og Glostrup?

Jamen faktisk tog jeg hjem til ham om søndagen. Han spurgte om jeg ikke havde lyst til at komme ud til ham og jeg tænkte hvorfor ikke? Det var meget spontant og jeg havde egentlig tømmermænd. Men i starten af mit singleliv lovede jeg mig selv at jeg skulle have ja hatten på og være spontan. Så jeg tog altså afsted mod Glostrup.

Han henter mig ved stationen, og så kører vi hjem til ham. Han skulle se en eller anden Brøndby kamp, hvilket var helt fint med mig. Så vi snakkede bare og lærte hinanden at kende.

Jeg blev der hele aften og det var hyggeligt. Men det skulle bare ikke være mere end det. Han var stadig sød, men stemningen var anderledes. Kender i det? Jeg kunne bare mærke at jeg var single og nu skulle jeg altså have det sjovt. Jeg ville ikke “låse” mig fast til en fyr. Så det blev altså ikke til mere end det. Vi skrev lidt efterfølgende, men jeg tror godt han kunne mærke jeg ikke rigtig var samme sted mere og til sidst stoppede han med at spørge om vi skulle ses igen. Ja, jeg kunne da godt havde afsluttet det, men jeg skulle os lige lære hele det game.

Men ja, for at vende tilbage til mig og Glostrups aften. Han kørte mig pænt til stationen og vi kyssede farvel. Og da jeg sad og ventede på toget, så gik jeg på Tinder ;)

giphy

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første Tinder date...