Ulemper ved at være single

Sjove dating historier – Aarhusianeren

Nu  er det blevet tid til endnu en af de sjove dating historier jeg har oplevet.

Jeg har tidligere delt min oplevelse omkring mødet med Sugemallen og nu kommer i til at hilse på Aarhusianeren…

…..

Jeg kom i kontakt med den her fyr fra Aarhus, han virkede ganske sød og rar. Vi snappede meget og det var nu meget hyggeligt. Han var tit i København i forbindelse med sit arbejde og vi aftalte derfor vi skulle mødes en af de aftener han var herovre.

Vi lavede en aftale en fredag aften i Oktober hvor vi skulle ud og spise sushi. Jeg kunne så se torsdag at han valgte tage i byen og komme meget sent hjem. Men jeg tænkte nu ikke så meget over det, jeg var bare spændt på om vi så stadig havde en aftale dagen efter. (Han var meget stiv på de snaps….)

Jeg hører fra ham om fredagen hen omkring eftermiddagen, og han skriver meget ærligt at han har virkelig tømmermænd og han ikke rigtig kan overskue at skulle ud. Han ville bare gerne være hjemme og så ville han komme med sushi og så kunne vi være hos mig?

Jeg tænkte lidt over det, og tænkte hvorfor dog ikke? Jeg sagde ja til forslaget og sagde dog jeg skulle nå at rydde op. Mit hjem SEJLEDE! og jeg gjorde meget KLART at han først måtte være der 19.30.. Skulle jo lige nå hjem, gøre mig pæn og rydde op. Han synes så 19.30 blev for sent, så om vi ikke kunne sige kl. 19.00. Det gik jeg modvilligt med til.

Jeg skynder mig hjem, stresser rundt i lejligheden og får styr på hjemmet og mig selv. Lige pludselig sender han en snap kl. 18.00 (!) om at han er på vej. Jeg svarer ham at det er alt for tidligt og at det jo først var kl. 19.00.  Men  som han sagde, han skulle også lige hente sushi og finde hjem til mig, “København er jo stor” som han sagde. (Jyde altså…..)

Men jeg får endnu mere stress på fordi jeg ved han er på vej. Så gæt hvem der ringer på 18 fucking 30. JA nemlig, ham! Jeg havde faktisk kun lige nået at få tøj på. Mit hår var ikke redt og det var vådt. Jeg sagde at han simpelthen ikke kunne være bekendt at komme SÅ tidligt når vi havde en aftale. Så måtte han da blive siddende i hans bil indtil da! Men det gjorde han så ikke.

Han kommer ind af døren og har jeg ved ikke hvor meget sushi med. Men jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg siger  4 mennesker kunne blive mætte af det.

Nå, vi dækker bord og begynder og snakke og spise sushi. Snakken kører fint. Det er ikke fordi jeg tænker WAAAUW men heller ikke fordi jeg tænker det er røvssygt. Det er bare hyggeligt…?

Efter lidt tid siger han så: “Nå, men jeg er lige nødt til at køre fordi jeg skal aflevere en jakke til min ven som han har glemt i min bil.. MEN jeg kommer tilbage”

Jeg kigger på ham og prøver virkelig at holde masken. Jeg svarer ham så: “Altså, du kan jo bare sige hvis du ikke er interesseret. Det er heeelt okay”

Han kommer så hen til mig, jeg står ude i køkkenet på det her tidspunkt. Også begynder han bare, ej det er slet ikke sådan og han synes virkelig jeg er sød, så han lover kommer tilbage. Han spørger så om jeg ikke kan give ham en P tilladelse, så jeg ikke behøver at komme ned med den når han er tilbage. Jeg kigger bare på ham og siger: “hvis du kommer tilbage ;)”… Det lyder jo som den dårligste undskyldning nogensinde.. Min ven har glemt hans jakke i bilen. riiiiight….  

Men han påstår hårdnakket han kommer tilbage. Og da vi skal til at sige farvel, siger han du får lige en krammer og hiver mig helt tæt til ham hvortil han så pludselig kysser mig! Ikke sådan et sødt lille kys, men meget intenst kys.

Jeg synes det er så underligt og det hele virker så komisk. Nå men han tager afsted og i det han lukker døren løber jeg ind i soveværelset og bryder fuldstændig sammen af grin. Det var simpelthen for mærkeligt. Da jeg var færdig med at grine, får jeg kigget på min telefon hvor han har sendt han snap hvor han skriver: Fuck hvor er du bare lækker…. Også ser vores samtale sådan her ud.

Mig: Jamen tak skal du have..
Århusianer:  Hvad tænker du der skal ske nu?
Mig: Jamen jeg tænker at du kommer tilbage også tager vi den derfra?
Århusianer: Okay! Jeg skal bare lige aflevere den, så kommer jeg.
Mig: Du kan altså bare sige hvis du ikke er interesseret. Det er altså helt ok. Det lyder bare som en dårlig undskyldning. Du kan bare være ærlig.
Ham: Ej jeg er vildt interesseret! Du er vildt lækker og sød jo!
Mig: Jamen tak. Du virker os sød. Så hvornår tænker du at du kommer igen?
Århusianer: Det ved jeg ikke lige. Har du da andet du hellere vil lave?
Mig: Det jo ikke fordi jeg har andre planer, men det da meget rart lige at vide så jeg ikke bare sidder og venter?
Århusianer: Amen, jeg skriver lige om 15 minutter.

De 15 minutter blev så til 30 minutter og jeg var hoppet i nattøj.

Århusianer: Ej det trækker altså ud smukke. Jeg skriver lige om 15 minutter.

30 minutter efter…

Århusianer: Jeg er virkelig ked af det, men vi er nødt til at få styr på det her. Jeg skriver når vi er færdige og så kan vi se om du har fundet noget at lave.
Mig: Igen… Du kan bare være ærlig at sige at du ikke vil. Det her er alt for komisk jo.
Århusianer: Nej jeg vil virkelig gerne. Du er så lækker. Vi er bare nødt til at få ordnet det her.
Mig: Okay så.

Jeg gad ikke skrive mere end det og havde egentlig os afskrevet ham. Det var simpelthen så komisk at jeg tudede af grin flere gange. Det var så underligt hele situationen.  Jeg kan jo godt se hvad han egentlig ville. Men den måde han gjorde det på, det var jo så tragikomisk.

Nå, jeg går i seng og vågner næste dag til en snap fra ham hvor jeg åbner den og får et billede af hans morgen p*k i  underbukser hvortil han skriver: Godmorgen :-*

Og jeg var sådan – REALLY?!! hvor fanden er det jeg har misset noget henne her? OG ikke nok med det, så får jeg fandeme samme billede om søndagen os. Men ingen forklaring på hvad dælen der skete den aften. Det er jo fair nok hvis han ikke var interesseret, men så forstår jeg virkelig ikke hele efterspillet fra ham. Det er så sørgeligt.

Men altså, sådan nogen billeder/beskeder har jeg fået on/off siden. Han har sågar skrevet til mig i starten af januar: Hva’ så smukke? Skal vi ikke snart ses igen? Haha…. yoooou wish……

giphy-2

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulemper ved at være single