Hvad der er sket i mit siden jeg blev single...

Single, Tinder og dating…?

Nu er det snart 3 måneder siden jeg gik fra min kæreste, på en eller anden måde føles det som om det var i går og på den anden siden som om det er så længe siden. Men jeg har det godt og der er ingen bad feelings i mellem os og vi kan sagtens snakke sammen, hvilket jeg er utrolig lettet over. Selvfølgelig var det svært i starten og der var nogle episoder der lige skulle håndteres, men det føles godt at kunne mærke man nu er ude på den anden side og ikke har noget i klemme, både fra min side men ligeledes også hans.

Men så var det også hej til en helt ny verden. Sidst jeg var single var jeg 20 år og der er fandeme sket en masse på dating fronten siden da. Som jeg fortalte i sidste indlæg fik Fie mig jo lokket på Tinder og jeg kan stadig huske følelsen af det “første match” derinde. Det var simpelthen så komisk og sjovt og siden da er der sket en masse ting.

Jeg har været på dates med forskellige fyre og generelt på det punkt har jeg egentlig været heldig, der har endnu ikke været nogen idioter imellem. Der har dog været nogen der måske skulle overveje hvilke ting de fortæller til en fremmede og uden situationsfornemmelse, men det jo en helt anden sag.

Men et spørgsmål der ofte bliver stillet og som jeg har svært ved at forholde mig til er: “Hvad søger du?”
Ja, det er egentlig et godt spørgsmål, for jeg ved det ikke. Jeg er ikke typen der bare knalder til højre og venstre og springer fra den ene fyr til den anden. Men jeg er bestemt heller ikke på udkig efter en kæreste, for ærligt har jeg ikke lige på nuværende tidspunkt lyst til at være forelsket og skulle være noget for nogen. Kærligheden skræmmer mig lige nu, fordi jeg har været i noget så længe hvor kærligheden gjorde ondt og jeg er bange for at falde for en fyr igen, for jeg vil ikke såres.

Lige nu nyder jeg at være mig og gøre hvad jeg har lyst til. Jeg forsøger virkelig bare at være i det og tænke fra dag til dag. Jeg udfordrer mig selv på det punkt, da jeg altid har været meget struktureret og planlæggende og det kan jeg simpelthen ikke være her.

Så for at svare på overstående spørgsmål.

Jeg tager en dag ad gangen og ser hvor det fører mig hen..

img_7570

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad der er sket i mit siden jeg blev single...