Jeg er stoppet til diætist..

Selvforkælelse – Jeg elsker når jeg får nyt hår! :D

Jer der har fulgt med i noget tid, har nok lagt mærke til at jeg skrifter hårfarve som jeg skrifter undertøj (overdrivelse fremmer forståelsen! :D) og jeg er også altid hos en ny frisør. Men det skal være slut nu!

Jeg har nemlig fundet min nye frisør – aldrig har jeg fået SÅ god service! :)
Stedet ligger på Frederiksberg og hedder Niveau og er lige åbnet!

Jeg starter med at fortælle Regitze min frisør at der bare skal ske et eller andet nyt. Hun kommer med en masse forslag og jeg er fan! Hun sparrede med sin partner og de fandt sammen ud af hvordan vi bedst kom til de resultat! Det var simpelthen så professionelt! :)

Ligeledes blev jeg budt på champagne og andre lækre sager. Jeg var dog så træt af jeg ikke lige kunne overskue alkohol, men NÆSTE gang – jaaaaaaa tak! :D

Og hele behandlingen var bare så lækker, følte mig så godt tilpas der, og samtalen kørte bare. Og da hun så vaskede mit hår og samtidig gav mig en god omgang hovedbundsmassage.. jeg er big time fan! :)

Det tog en ordentlig potion tid, fordi jeg både skulle have striber og helfarve – men man kunne mærke hvordan de brænder for deres arbejde, så selvom jeg først var færdig kl. 22.00 var det kun mig der var træt. Regitze var fuld af energi og fuldstændig professionel :)

Og resultatet blev SÅ godt

11086017_10204811155011830_167520124_n 11072686_10204811155051831_20364501_n

 

Se lige et resultat – de slidte spidser røg af og jeg har fået en frisure istedet for noget langt kedeligt hår der bare hænger.

Det er ligeledes blevet en del lysere – men det er svært og se på billeder :)

11072374_10204811156651871_520340901_n

Og så lærte Regitze mig hvordan jeg kunne lave nogle fine krøller bare ved brug af et fladejern! Det gik jeg straks i gang med, det gør bare håret lidt flottere og gør en fin til en lidt kedelig hverdag!

Efter den hårde tid, er jeg blevet meget bedre til at huske at bruge tiden på mig. Og jeg vil rigtig gerne videregive det råd. Det giver så meget for krop og sind – og sådan en tur hos en frisør får bare en til at føle sig helt ny og det er en lækker følelse! :)

Jeg kan virkelig anbefale jer at få en tid hos Niveau – det er så professionelt, hyggeligt og du kan virkelig mærke de 2 brænder for deres arbejde. Hver en kunde for dem er speciel og det er så dejligt at mærke det!

Kæmpe anbefaling herfra – det bestemt ikke sidste gang jeg har været der. Tror jeg har fundet min faste frisør nu! :)

Niveau’s facebook // Niveau’s hjemmeside

pssst… hold øje med bloggen – jeg har måske kæmpet lidt for en giveaway til jer fra Niveau frisør ;)

1 kommentar

  • Clara

    Hvordan kan det være at kulhydrater feder når de ikke har fedt i sig? Det er et mysterie for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stoppet til diætist..