Jeg ønsker mig...

Selvforkælelse – Body sds behandling

Det jo ingen hemmelighed at jeg har været igennem en hård periode og haft svært ved at finde motivation og overskud, jeg har på en eller anden måde følt jeg har siddet fast? Jeg ved ikke om i kender den følelse, men det er forfærdeligt at føle man hverken kan komme frem eller tilbage, og hvad fanden man egentlig skal gøre for at få det bedre.

På et tidspunkt var der en af mine følgere der skrev en kommentar til et af mine billeder, om jeg havde overvejet og prøve Body-sds, hun havde selv prøvet det og det havde hjulpet hende. Jeg gik derfor i gang med at researche og finde ud af hvad det egentlig var.

Hvad gør en behandling?
Behandlingen fokuserer på at fjerne fysiske og psykiskeblokeringer, som vi som personer har fået igennem tiden. Fysiske kan være alt fra, at man har
skåret sig i fingeren, forstuvet en fod, eller fået en piskesmældsskade i en trafikulykke.

Psykiske blokeringer kan eks være stress og depression, sorg, traumer, indestængt vrede, ophobede følelser, som ikke er forløst m.m. Behandleren arbejder på at skabe et samarbejde med det menneske, der modtager behandling, så de sammen kan forløse så mange af blokeringerne som muligt, samt skabe mere rum og frihed i kroppen.

Fokus ligger desuden især på leddene, åndedrættet og lymfesystemet. Lymfen er afhængig af aktivitet/bevægelse samt åndedrættet. Tilbageholdte følelser og blokeringer forhindrer ofte åndedrættet i at være frit og det er hendes opgave at guide tilbage til et dybt og frit åndedræt.

Hvad kan en behandling hjælpe med? 
Stress, overanstrengelse, træthed, angst, traumer, forstuvninger, smerter, ømhed, ryg- og nakkeproblemer, eksem, astma, allergi, leddegigt, fordøjelsesproblemer, museskader, betændelsestilstande, velvære.

Det moderne menneske er bombarderet med informationer og travlhed i hverdagen. Den tid man investerer i sig selv forbyggende og ved at holde kroppen ved lige, kommer ofte mange gang igen ved, at man undgår mange sygdomme og andre skavanker senere. Behandlingen kan give en øget kropskontakt og bevidsthed, mere velvære, overskud, livslyst og indre ro. –  Information fundet HER

Min oplevelse:

Jeg var meget spændt på mit første møde med Carina, og jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente. Men vi startede med at sætte os ned, og så skulle jeg fortælle om hvad jeg gik og døjede med, og jeg startede med at plapre løs og følte virkelig jeg kunne åbne mig overfor Carina, hun havde sådan en indre ro og udstrålede tillid, så jeg var helt tryg ved at fortælle mine inderste tanker.

Jeg snakkede meget min stress og depression, men også mit vægttab. Og Carina var hurtig til at fange at mit vægttab pt. også var en stress faktor for mig selv, hvilket jeg godt kunne se da hun nævnte det, men de tanker havde jeg slet ikke tænkt? For jeg skulle jo bare tabe mig og det skulle være nu!

Men efter vores snak ligger jeg mig på briksen og hun starter behandlingen og trykker mig forskellige steder, og lad mig bare sige at det bestemt ikke er en wellness behandling, for satan det gjorde ondt – men det sagde måske lidt om hvor mange spændinger jeg havde.

Vi snakkede ind i mellem under behandlingen og Carina fortalte mig at jeg skal til at trække vejret helt dybt ned i maven og gøre det flere gange om dagen for virkelig at mærke mig selv. Og det er jeg begyndt at gøre, og en dag da jeg lå i sengen og skulle sove, gjorde jeg det inden sengetøj og da jeg var færdig kunne jeg virkelig mærke mine ben?! Det lyder mærkeligt, men det gjorde mig virkelig opmærksom på at jeg overhovedet ikke mærker mig selv og kroppen i løbet af dagen, jeg kører bare på og trækker vejret “overfladisk”. Nu skal jeg bare huske at gøre det, som er det svære for mig – men det ihvertfald noget der kan gøre jeg får lidt ro i kroppen, og lige tage et break fra hverdagen og at det er HELT ok!

Til min 2. behandling gik hun mere i dybden med at tømme ud for mine følelser jeg har fortrængt gennem tiden, og det sidder i maven, og forhelvede det gjorde ondt. Men efter behandlingen følte jeg allerede lettet? Det føles mærkeligt. Men jeg havde det godt.

Hvad har jeg fået ud af det?

Jamen Carina, har virkelig hjulpet mig med at løse op for mine spændinger. Jeg er virkelig imponeret over hvor meget den behandling har hjulpet mig.  Hun har hjulpet mig til at indse jeg ikke taber mig så længe jeg stresser over mit vægttab og jeg skal tabe mig det og det. Så jeg har faktisk lagt mit vægttab på hylden for et stykke tid. Nu vil jeg fokusere på at spise sundt og træne i stedet, også taber jeg mig når kroppen er klar til det og det er helt ok! :) Jeg vil selvfølgelig stadig følge min kostplan og træningsplan, men jeg vil ikke fokusere på hvad vægten siger det næste stykke tid – nu skal jeg bare have mit overskud tilbage!

Det var virkelig en oplevelse og virkelig noget jeg vil anbefale! Carina er virkelig virkelig dygtig og hun har min varmeste anbefaling herfra! :)

Jeg skal helt sikkert benytte mig af sådan en behandling hvis det hele bliver for meget igen! :)

I kan se mere om Carina og hendes behandlinger på hendes hjemmeside og facebook :)

Er der nogle af jer der har prøvet disse behandlinger og hvad er jeres oplevelse?

 

Skærmbillede 2014-10-07 kl. 10.26.13
indlægget er  sponsoreret 

 

   

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig...