Vinderen fundet ! :)

Rigtig glædelig jul <3

Så er vi nået til 24. december – hvilket betyder juleaften og det er en af mine ynglings dage i året. Alle gaverne er købt, den røde julekjole er fundet frem og jeg er så klar til en aften med verdens bedste familie <3 :)

Jeg har lige siddet og læst sidste års glædelig jul indlæg på bloggen, og hold da op hvor blev 2014 da bare ikke det jeg havde planlagt.

Det sjovt at jeg sad og skrev overstående sidste år, og bare en uge efter kulminerede det hele og jeg gik fuldstændig ned. Det underligt at se hvordan jeg bare var overskudmenneske nr. 1 i det indlæg, men nu ved jeg virkeligheden var en anden. På det tidspunkt var min krop helt opbrugt, jeg kørte på noget energi kroppen ikke engang havde, og det at jeg intet lavede og slappede af i min ferie, gjorde at depressionen kom frem, og så blev 2014 et af de hårdeste år i mit liv.

På trods af det virkelig har været et hårdt år, er det virkelig gået stærkt. Det som om dagene bare er fløjet forbi mig, og selvom man føler alt står stille – så går hverdagen jo videre.

Men jeg er blevet stærkere og gladere. Jeg er stadig ikke helt på toppen, og nogle dage er det hele stadig svært og jeg føler mig tom for følelser. Men ting tager tid, og især en depression, så det skal mit utålmodige sind også lige acceptere. Men jeg er her – desværre med alle de kilo jeg tabte sidste år som igen har sat sig på kroppen. Men jeg har gjort det før, så mon ikke jeg kan gøre det igen?

Nu glæder jeg mig bare til 2014 slutter, og jeg kan se fremad og starte på en frisk. Men mere om det senere :)

Nu vil jeg nyde juledagene med min skønne familie!

Derudover vil jeg ønske jer fantastiske læsere/følgere en RIGTIG RIGTIG glædelig jul! Også vil jeg virkelig gerne sige tak!

TAK FORDI:

– I har holdt ved og støtte mig, på trods af 2014 ikke har været den store inspiration vægttabsmæssigt

– Jeres evige støtte og tro på mig!

– Jeres fantastiske kommentarer og opmunterende ord!

– Jeres kæmpemæssige opbakning

Jeg er simpelten så rørt og beæret over SÅ mange vil læse med her på min blog, og følge mig på instagram! I har virkelig ingen ide om hvor glad jeres støtte og opbakning giver mig!

Jeg er så taknemlig og jeg vil virkelig gerne takke jer! Så 100000000000 x tusind tak for alt. I har ingen ide om hvor glad i gør mig <3

Jeg vil ønske jer og jeres kære, en rigtig rigtig glædelig jul for det fortjener i!

Nyd dagene, og husk at sæt tankerne fri omkring sund kost og træning, det jul en gang om året, man skal virkelig nyde de dage. Så tillad jer selv at få lidt fri :)

RIGTIG GLÆDELIG JUL I FANTASTISKE MENNESKER!

En masse kærlighed herfra!

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen fundet ! :)