Sjove dating historier: Sugemallen, del 2.

Rigtig glædelig jul <3

Nu er vi nået til en af mine yndlings dage på året, nemlig juleaften <3
Det er virkelig noget af det bedste jeg ved!

Jeg vil derfor gerne bruge tiden nu til at ønske dig kære skønne læser, en rigtig glædelig jul.  Jeg håber i får en rigtig dejlig aften fyldt med kærlighed, hygge og god mad. Og skulle det nu være at du ikke skal fejre jul, så håber jeg du får en dejlig aften alligevel!

Mine planer for juleaften er således i år:

Her kl. 11.30 skal vi mødes nogen venner og veninder på kirkegården og ønske god jul til hinanden og vores kære ven som vi desværre har mistet.

Derefter tager vi afsted kl. 14.00 ish, hvor vi skal starte med gløgg og æbleskiver.  Derefter skal nogen af os i kirke, andre bliver hjemme fordi de ikke gider ;)
Jeg synes nu det er en hyggelig tradition! :)

Og nogle timer efter står den jo selvfølgelig på lækker julemad og hygge. I vores familie har vi en tradition for at vi har en mandel + gave for hver husstand. I år er vi 11 der deltager juleaften og vi har 8 mandler, så der er altså større chance for ikke at få en mandel end at få en.  Det er lidt sjovt :)

Derefter skal vi så gå rundt om juletræet og synge nogen julesange. Derefter er det jo så gaver og hygge! Vi har ingen små børn hos os, så vi bruger en masse tid på at pakke gaver op <3

Så endnu engang vil jeg ønske jer alle en glædelig jul!
Tak fordi i evigt og altid er SÅ søde ved mig. Tak for jeres støtte, tak fordi i gider følge med i mit liv, det betyder MEGET for mig.
Nu vil jeg blot bruge de sidste ord i indlægget til at ønske jer en RIGTIG glædelig jul og ønske jer alt det bedste!

Kærlighed herfra <3

25994836_10212409862374765_663415918502844022_n

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove dating historier: Sugemallen, del 2.