Pyha for en weekend..

Pyha for en weekend..

Det har været en weekend i det meget usunde hjørne. I fredags fik jeg sushi sammen min kæreste, og igår skulle jeg hygge med min bedste veninde og vi skulle i byen – noget som jeg virkelig havde glædet mig til, da det var omkring 2 måneder siden jeg sidst var i byen :)

chips
Så der blevet hygget med alkohol, smøger og chips med dip. Jeg ryger kun til fester, så jeg er ikke fast ryger :)
Jeg havde aftalt med mig selv at jeg godt måtte spise usundt i denne weekend, for at fejre det gode resultat :)
Og så skete der noget helt fantastisk – jeg har for første gang nogensinde lånt en venindes tøj til en bytur! Jeg har aldrig kunnet passe noget af det, men nu da jeg har tabt mig, kan jeg være i det :D Det gjorde mig simpelthen så glad og jeg følte jeg så brandgodt ud – jeg havde det rigtig godt med mig selv igår og jeg var stolt over jeg nu kunne bære “stramt” tøj :)
kjole
Sådan så jeg ud :)
Men som aftenen gik fik jeg mere og mere indenbords. Og lige pludselig var jeg RET fuld.
Jeg havde inden da snakket med min diætist netop om at drikke alkohol når man har tabt sig så meget, så jeg troede egentlig jeg havde styr på det, da jeg godt vidste jeg skulle passe på. Jeg var klar over at jeg kunne tåle meget mindre end normalt, men kroppen er jo “vant” til man kunne drikke mere end hvad man kan nu, og det skete så for mig igår.
Men ja, ligepludselig vendte det og jeg blev rigtig dårlig. Jeg kunne ikke fokusere og det hele drejede bare rundt. Så vi kom desværre aldrig i byen :(
Og det er jeg bare rigtig ked af! For det første fordi jeg virkelig havde glædet mig til at jeg skulle ud med min bedste veninde og give den max gas og få danset en masse. Men så også fordi jeg virkelig følte mig lækker igår, og bare gerne ville have været ude med den følelse!
Men jeg må tage revanche snarest, og så kan jeg forhåbentlig låne kjolen igen :)
Men hendes kæreste var så sød at køre mig hjem, hvor jeg så brækkede mig 2 gange, så jeg havde det godt nok skidt!
Og idag har heller ikke været sjov. Jeg hader virkelig tømmermænd, og efter jeg har skiftet livsstil er mine tømmermænd også bare blevet meget værre. Det er så ubehageligt, at mærke hvor giftig alkohol egentlig er for kroppen, når man spiser sundt og træner. Så jeg har forbandet den her dag langt væk.
Så det har været en rimelig usund dag – til frokost fik jeg pizza og promfritter.
Dog var jeg lidt sund til aftensmad hvor vi fik kyllingefrikadeller, pasta og lidt gulerødder og agurke stave.
image-64
Men så var der jo os dessert….
image-65
ups…
Ej, men jeg har nydt det usunde og jeg har ikke dårlig samvittighed, ellers ville det jo heller ikke være det værd :)
Men imorgen er det op på hesten igen, jeg glæder mig allerede til jeg skal til træning imorgen, så jeg kan få forbrændt alt det usunde :)
Og så vil jeg sige stort tak til jer alle – jeg har over 11.000 sidevisninger på lidt over en måned! Jeg er simpelthen så glad, så tak for det! :)
Nu vil jeg nyde resten af aftenen så godt som man nu kan når man har det dårligt, også er jeg klar til 1 uge med skoleophold :)
Husk at like min side på  www.facebook.com/mymootivation  – tak :)
 

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg synes det er synd, at du har drukket alkohol, og det vil sætte en stopper for vægttabet i en periode, uanset hvor meget motion du dyrker og hvor sundt du spiser. Håber din aften var det værd. Ellers tillykke med vægttabet so far :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • En enkelt bytur om måneden gør intet overhovedet, og jeg drikker så sjældent at det ikke vil påvirke :)Men min aften var helt sikkert det værd og tak skal du have.. :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyha for en weekend..