IVY PARK - Kollektion by Beyonce!

Projekt – “Kom i gang”

Flere af jer har nok lagt mærke til jeg ikke skriver så meget om vægttab herinde mere, og det er der en helt real grund til for der er faktisk ikke rigtig noget af :s

Sidst da jeg var hos min diætist, havde jeg kun tabt 100 gram på vægten – men indvendigt havde jeg tabt 500 gram rent fedt og taget 400 gram på  muskler – hvilket jo er super flot.

Men jeg har haft svært ved at finde ud af hvad jeg skal gøre, i og med jeg ikke har en kostplan, men mere guidelines.. Og det har været svært for mit hoved at finde ud af kan jeg mærke, fordi den gang jeg tabte mig 16 kg var det ved hjælp af en kostplan.

Så derfor tror jeg også det hele har været mere løssluppen fra min side – fordi det er fornuft jeg skal bruge, og den fornuft tror jeg ikke jeg har fået igen efter jeg gik ned med en depression.

Derudover har jeg lært mærke til hvad der motivere mig, og det gør resultater på vægten altså! Jeg ved godt den vægt ikke må være alt, men når man har min størrelse så er det fandeme svært og se resultater i spejlet!
Og sidste gang jeg blev vejet og havde tabt 500 gram rent fedt på trods af jeg faktisk havde spist meget ude, der var jeg motiveret!

På baggrund af overstående og at min skønne diætist har valgt at tage en pause, så jeg en mulighed til at prøve mig selv af :)

Derfor vil jeg de næste 4 uger være i gang med dette:

13082080_10207422203046399_178088654_n

Der vil sikkert sidde nogle på den anden side af skærmen der tænker det er dumt, åndssvagt eller plat – det er i så også hjertens gerne velkommen til at tænke.

Men man er nød til at finde ud af hvad der motivere og virker for en – og lige nu kan jeg mærke at starte på de 4 uger i bogen er noget jeg har lyst til og ja jeg føler mig motiveret!

Vægttab er en underlig størrelse, for der er 100.000 måder folk bliver motiveret på. Og lige nu har jeg ikke selv overskud og motivation til at følge min fornuft!

Så nu prøver jeg at følge kostplanen de næste 4 uger, og se om jeg opnår resultater.
Jeg tager ikke træningsdelen med, da jeg træner i forvejen :)

Så ja jeg er startet i dag søndag, ingen grund til at trække det ud. Jeg er blevet målt og vejet og er nu top klar til at følge kostprogrammet de næste 4 uger! :)

Så nu må vi se hvad jeg har af resultater om 4 uger!

Har du prøvet programmet? 

   

8 kommentarer

 • Louise

  Jeg har ikke selv prøvet programmet, men har overvejet det mange gange da jeg har bogen herhjemme :)
  Dog har jeg været så heldig at min søde kæreste har givet mig et års-forløb hos Anna Bogdanova på hendes nye program der starter om 1,5 uge, så det glæder jeg mig HELT vildt meget til :D
  Men glæder mig til at følge dine 4 uger, har kun set gode resultater hos andre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber du kommer med en update på et tidspunkt ;-) Jeg synes personligt, det er svært at finde ud af hvilke(e) bog/bøger man skal tage og købe. Det er rart at høre fra de andre som har prøvet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har godt kigget lidt på den bog, men jeg synes det virker lidt underligt. Nogle stedet skriver de om cirkler og cyklus, andre steder om træningsprogrammer og træning 1 og 2. Så jeg har ikke helt fanget, hvad man ville skulle træne de forskellige dage .
  Men jeg håber, at du vil komme med et par updates undervejs :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg følger ikke træningsprogrammet – men træner bare som jeg plejer :)

   Men jeg ved der er en gruppe på facebook, hvor du kan finde en forklaring på det. Sig til hvis du vil have link :)

   Jeg skal nok komme med updates :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Mascha har selv skrevet om træningsdelen og forklaret det, så det er til at forstå for alle, på hendes blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej
  Vil høre om du har haft gavn af bogen med Mascha. Sælger du den evt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IVY PARK - Kollektion by Beyonce!