Kødsovs med gulerodsspaghetti

Opskrift på Æble crumble

For en gangs skyld var jeg i køkkenet i weekenden, for at prøve at lave en sundere dessert til min kæreste og jeg.

Det blev til at jeg lavede æble crumble, som jeg lagde nogle billeder af på instagram og der var mange der ville have opskriften – så den skal i da selvfølgelig få :D

1459816_10201433995384950_1943930582_n
Det skal du bruge:
 
Til æble crumble:

6-7 æbler (Alt efter størrelse, vores var nogle små fra Pink Lady)
3 dl grovvalsede havregryn (finvalsede kan også bruges)
4 spsk Stevia sukker
2,5 spsk Kanel
2 spsk smør (det skal ikke smeltes)

Tilbehør:
Skyr
Stevia sukker
Vanilje sukker

Sådan gør du:
Først ordner du æblerne, således at du skærer dem i små både. (Jeg brugte sådan en smart æble båds skærer, hvis man kan kalde det, det – den er købt i Føtex til 60 kr.)
Når du har skåret dem ud, fordeler du dem i et tærtefad.

Derefter blander du havregryn, stevia, kanel og smør sammen i en skål og rører sammen.

Fordel så massen udover æblerne – derefter skal den så bages i 30 minutter, ved 200 grader :)

Til skyr proppede jeg bare stevia og vanilje sukker i indtil jeg synes det smagte godt – så det er bare at smage sig frem :)

994960_10201433995144944_1805800037_n

MUMS! :)
______________________
En masse glæde! 
 
I går skete der det, at jeg fik 1000 følgere på instagram – og det er jeg simpelthen så glad for! :)
1456520_10201434023865662_1778228700_n
Jeg er simpelthen så beæret over at så mange vil følge mig og min hverdag i kampen mod kiloene.
Det gør mig så glad med alle de søde kommentarer jeg får fra jer læsere både på instagram men bestemt også her på bloggen!
Så tusind tak for jeres støtte og søde ord – i kan tro det betyder meget! :)
Tak – tusind tak <3 
 
_____________________
Har du set jeg har en give away i gang hvor du kan vinde et hårbånd fra Kari Traa – hvis du har lyst til at deltage kan du se mere i indlægget HER!

9 kommentarer

  • Anonymous

    Man kan også få glutenfri havregryn nu fra Urtekram. Bare et godt råd hvis det skal være en smule sundere:-P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Er det ren kanel du bruger? Det ligner på billedet det er sukker blandet med kanel :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det er det – stevia sukkeret er brunt, så det måske det der snyder lidt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hej Mette,Lige et hurtigt spørgsmål. Hvordan ved du hvor mange gram du må spise til hvert måltid?Hilsen Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hej Mette.Det ser rigtig lækkert ud! :) Jeg så på din instagram at du tager mange forskellige kosttilskud, vil du ikke lave et blogindlæg om det på et tidspunkt? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jo det kan du tro – der er flere der har spurgt om det, så jeg laver nok et indlæg i løbet af næste uge :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg havde lige tid i aften – så det er på nu :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødsovs med gulerodsspaghetti