Bananpandekager

Om at tage et valg og starte forfra igen

I slutningen af januar, skrev jeg dette indlæg omkring nye veje – et indlæg som handlede om at jeg havde fået en ny træner og kostvejleder.

Jeg er stadig hos Lisa (min træner) og er så glad for hinanden – desværre har vi ikke set hinanden i 3 uger tror jeg. Vi har været ramt af sygdom begge, men vi har en aftale tirsdag så der håber jeg at jeg har det bedre for vil gerne i gang igen! Men man er ikke herre over sygdom, desværre..

Jeg er så glad for Lisa, og hun forstår mig – det er så rart!

Derudover forklarede jeg om min nye kostvejleder, hvor jeg kan se jeg også skrev at jeg ikke vidste rigtig hvad jeg skulle forvente, men håber hun kunne hjælpe mig på vej.

Sådan gik det desværre ikke, faktisk blev jeg mere frustreret end motiveret. Og det var ikke fordi hun ikke var dygtig, for det er hun! Men jeg tror hun havde for travlt til at kunne hjælpe mig. Jeg var rigtig ked i denne periode, fordi jeg følte mig alene. Jeg fik ikke svar på mine spørgsmål, og der var ikke rigtig tid til at finde tid til at mødes.

Det gjorde mig som sagt, frustreret og ked – hvilket ikke gjorde noget godt for mine spisevaner. Jeg tog derfor et valg, og sagde fra. Det var ikke det jeg havde brug for – og derfor måtte jeg lytte til hvad jeg egentlig gerne ville og det var at stoppe mit forløb med hende, så det har jeg gjort.

Men jeg havde stadig brug for hjælp, jeg valgte derfor at tage kontakt til Anne Louise som har Diætpiloten. Jeg har længe fulgt hende på Instagram, og synes hun virkede som en der virkelig var dygtig til sit arbejde.

Jeg havde derfor min første tid hos Anne Louise i torsdags, og jeg føler mig ALLEREDE så tryg ved hende. Det lyder mærkeligt, især fordi jeg kun har mødt hende 1 gang.  Men jeg føler mig tilpas der – hun brænder for at hjælpe mig og få mig i mål. Jeg er så glad for at jeg   tog det valg, og jeg har sågar allerede fået mine guidelines og startet med dem.

Jeg er så glad for jeg tog valget og sagde fra, og startede hos hende. Jeg har den næste tid d. 9 marts og jeg ved jeg kan skrive til hende hvis der er det mindste. Jeg ved ikke, men denne her gang tror jeg mere på det end jeg har gjort i lang tid. Fuck det er en rar følelse.

Begge forløb har jeg selv betalt, med undtagelse af diætist som min sundhedsforsikring betaler. Læs mere om det her.

Jeg giver aldrig op!

ystad12788031_10206895361555691_1309386238_n12746387_10206862319329656_1290492912_n

2 kommentarer

 • Alice

  Jeg læste indlægget i går aftes og igen i dag – og jeg hæftede mig særligt ved den sidste sætning: “Jeg giver aldrig op!”
  Og – du har ret, Mette – ligegyldigt hvad, skal vi aldrig give op!

  ( Tak for den indirekte peptalk :-) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har først nu set dette indlæg, selvom jeg har fulgt dig længe på IG.
  Jeg startede selv hos Anne Louise i mandags, og jeg føler mig så tryg og rigtig godt tilpas hos hende, og jeg kunne ikke være mere enig i, hvordan du har det med at gå hos hende. Glæder mig allerede til næste gang, og til at opbygge min nye livsstil, med hjælp fra hende :) Glæder mig til at høre/læse imorgen, hvordan det er gået :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager