Mine valg i december

Nytår i London :D

Hej søde læsere,

Jeg ved godt dette ikke har noget som helst med sundhed og vægttab og gøre, men jeg er simpelthen SÅ heldig at jeg skal til London og holde nytår :D

302460_ps-insidertiptop
I den forbindelse vil jeg rigtig gerne høre fra nogle af jer der har været der før :)- Hvad gør man nytårsaften ?
– Hvad skal man se i London ?
– Gode shoppesteder?
– Hvad i ellers synes jeg skal vide omkring en turist tur til London?

Det ville være rigtig fedt hvis nogle af jer kunne give lidt tips og tricks – ville jeg blive så glad for! Så på forhånd tak! :)

Jeg skal derhen med min kæreste, og vi skal være afsted i 6 dage. Vi har heldigvis booket en hotel der har en såkaldt motionsrum, så det glæder jeg mig til at se hvad indebærer :)

Så jeg skal selvfølgelig træne på ferien , jeg er jo blevet afhængig! :)

Vil ønske jer alle en rigtig god weekend :-*

 

23 kommentarer

 • Hej Mette. for 10 år siden boede jeg et år i London. Hvis du er til billig tøj, er primark et must. Ellers så er markedet i camden helt fantastisk spændende. udover fine billige ting, er der de mærkeligste typer:-) almindeligvis har markedet åbent om lørdagen, men ved ikke hvordan det er i helligdagene.Nytår kan jeg desværre ikke hjælpe med, da jeg gik kold Før tolv;-)God tur.Hilsen Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for tippene Tina, der er mange der har nævnt primark, så det må jeg tage et kig på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Ej, hvor er du heldig – London er en fed by! Var derovre for et par år siden, og vi fik da set alle de klasiske seværdigheder som Big Ben, London Tower, London Tower Bridge, Buckingham Palace, Hyde Park og London Eye. Det er helt sikkert ikke svært at få bevæget sig, da man ofte ender med at gå rundt, når man skal de tingene. Glæd dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – og jeg glæder mig helt vildt.Jeg bliver den vildeste tourist :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja som Tina sagde, så skal du besøge Primark som der er to af (en i hver ende af Oxford Street). Det er både billigt og kvaliteten er faktisk også helt ok! Du kan bare glæde dig til tøj i flere etager ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhhh – er der også noget for mænd? ellers skal jeg nok have gang i mine overtalelsesevner overfor kæresten :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Det der da! Udvalget er bare ikke helt så stort ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, bare der er lidt! :DHvordan er størrelserne? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det lækkert! Elsker elsker ELSKER London, der er simpelthen så hyggeligt! Et par tips herfra:Tager du metroen til Piccadilly Circus (mener jeg det er) så skal i gå op ad Regent Street som for enden krydser Oxford Street. På Regent Street er der rigtig mange lækre og store butikker, både dem med varer der er til at betale og dem i den lidt dyrere klasse. De har en stor Zara og Mango hvis det er noget. For enden hvor Regent Street krydser Oxford Street ligger der den fedeste og største Nike Town med mange etager – en til basket, en til fodbold osv osv. Så selvom man ikke køber noget derinde er det fedt at se. Men mon ikke der ryger en lille ting med til samlingen ;-) Det er klart min favoritdel i London!River Island er også en fed butik som der ligger et par stykker af på Oxford Street (det er desuden de samme butikker der ligger længere nede ad gaden, så fortvivl ikke, hvis ikke I når at se hele gaden). Der er mange lækre Starbucks ALLE vegne, prøv deres hazelnut sirup (non sugar evt.) – den er god! :)Lidt uden for London ligger der et KÆMPE shoppingcenter, der hedder Westfield. Også et tip ..Covent Garden er et hyggeligt marked ..Og så til sidst: fortvivl ikke, hvis du ikke får trænet så meget. Efter sådan nogle shoppingdage er man fuldstændig smadret i fødderne .. og så har du jo også gået meget :-)Rigtig god tur!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg glæder mig også helt vildt :)Tusind tak for tipsene, jeg gemmer dem alle :)Tak skal du have ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej hvor fedt Mette! :-) skal selv holde nytår i udlandet (berlin) og glæder mig helt vildt til at opleve det hele i et andet land og det hele! Det er første gang jeg skal holde det i udlandet. Men mht. til nytår i London er det bare med at komme ud i goood tid, for der er rigtig rigtig mange mennesker! Og man vil blive så pakket at man hverken kan komme frem eller tilbage, men tror det er en rigtig fed oplevelse med fyrværkeriet og alle de andre mennesker og sådan noget. God tur!! :-) er lidt jaloux!- Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det er da også spændende med Berlin, det tror jeg også er et fedt sted at fejre nytår :)Tak, jeg glæder mig også helt vildt – og nu må vi se hvad vi finder ud af til nytår :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Glæd dig! :-) – jeg var i London sidste år og holde nytår. Det gælder om at komme i god tid ved Themsen (den anden side af vandet end London eye), da man bliver lukket ind i indhegnet områder. Fyrværkeri er jo ulovligt at fyre af privat, så alt bliver skudt ud ved London eye. Folk har en fest og husk drikkevarer! Der er musik og toiletter ved hver “bås”. Det er virkelig crowded når man skal hjem og næsten umuligt at komme med undergrunden, så der må man bruge benene enten hjem eller videre. :-) det var nok mit bedste nytår, og kan kun sige gode ting om det, selvom det måske er lidt koldt fordi man venter i mange timer, men sjovt var det og vi havde masser af øl med ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Og så er fyrværkeriet det smukkeste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • UH, det lyder fedt! Men jeg er ikke så vild med mange mennesker samlet på et sted eller fyrværkeri faktisk :D.Så ved du om der er et sted man måske kunne se det på afstand ? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Der må jeg dig være svar skyldig. :-) jeg ved det faktisk ikke. Dem jeg kender som bor i London, ser ikke fyrværkeriet, de holder alle privatfest. Jo! Nu hvor jeg tænker over det, så overvejede min kæreste og jeg at bestille bord på en af de både der sejler den aften. Prisen afholdt os dog, men det skulle være super fedt. Så får man både middag og ser fyrværkeriet fra båden af. :-) men hvis i har en god sjat penge, ville jeg klart anbefale det! :-) tror vi snakker 1000kr. Pr. Mand. Bare søg på London båd nytårsaften :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pyha det var dyrt – desværre! Det kunne ellers være fedt! :DNå, men vi må se hvad vi finder ud af, ellers må vi se det i TV’et :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  http://www.madmedhjertet.dk/p/mini-london-guide.html Her er en god lille guide med forskellige seværdigheder, spisesteder og gode shoppingmuligheder :) Jeg kan helt klart også anbefale at tage ind og se en musical. Vi var inde og se Michael Jacksons “thriller” og det var super fedt, men der er masser andre musicals at vælge imellem. Desuden er madame tussauds også et must! Det kan dog anbefales at i køber billetterne hjemmefra, da det nok er billigere (tror jeg?) og så skal i ikke stå i kø i lang tid, men kan komme direkte igennem. Det samme med London Eye. Nogle af de spisesteder jeg specielt kan anbefalde er Wasabi – et lækkert spisested med alt fra billig sushi, nudler og til supper. Det er et godt alternativ i stedet for feks. Mcdonalds og man kan også få som take-away. Da vi var i london spiste vi der hver dag og det var så lækkert når vi var ude og shoppe. Pret a Manger – også rigtig godt sted med lækre sandwichs, salater og andet godt. De har nogle ret sunde valgmuligheder og inde på deres hjemmeside kan man også se hvor mange kalorier der er i de forskellige ting :) desuden er der også mange Frozen yoghurt butikker der ovre, som er et meget sundere alternativ end is. Man vælger de slags yoghurter man vil have (eks. med kaffe smag, ananas, jordbær, chokolade, neutral osv) og bagefter fyldet. Der er både chokolade, chokoladesovs, karamel, M&M’s osv, men også en masse frugt og kokos, som jo er meget sundere ;) Og prisen afhænger så af vægten. Super smart og det feder ikke (medmindre man fylder dem med twix som jeg gør hehe) Desuden er der også en masse parker rundt omkring der er så hyggelige at gå rundt i. kan ikke huske hvad den park hed, som vi gik rundt i, men bare spørg løs! Englænder er SÅ søde og villige til at hjælpe med alt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Jeg glemte lige at sige at den lettelse måde at komme frem på er metroen! London er jo enorm og med metroen er det simpelthen så overskueligt og billigt, selvom det i starten godt kan være lidt forvirrende med alle de stationer. kan varmt anbefale oyster Card. Bestilte dem på nettet fra en side hvor de også sælger billetter til forskellige attraktioner, så man kan bare søge på London Eye, så vil automatisk se alle de ting der skal til for at komme rundt i London :) Hvis i ikke rigtig magter Oyster card så er bybusserne (IKKE turristbusserne – de river pengene ud af en!) også sindsyge billige :D London er fantastisk, så håber at i får en dejlig tur :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind for alle dine tips!Ved du hvor man køber billetter til musical i London ? :)Og tak for råd med spisesteder, det kan man ALTID bruge! mange tak :)Glædelig jul! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  http://www.londonbilletter.dk/transport/oyster-card/ Her er linket til Oyster Card. Der står det tager imellem 5-10 hverdage at komme frem, men mange der har kommenteret har allerede fået det efter 1-2 dage og man kan sagens ringe til dem og høre ad som man kan nå det :) Bare lige et lille tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet, jeg havde dog fået det allerede – så vi har allerede købt dem og fået dem, MEGA hurtig service :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine valg i december