Når vægten får magten..

Nye veje…

Der er faktisk sket nogle ting og sager på kost og træningsfronten i 2016. Jeg får nemlig hjælp fra nye personer, som ikke har hjulpet mig før :)

Jeg er ikke stoppet hos Cecilie Lind, tværtimod. Cecilie er min store inspiration, og jeg ser hende stadig som min coach og min mentor. Hun har hjulpet mig på SÅ mange punkter og  jeg er simpelthen SÅ glad for hende. Men vi har aftalt at tage en lille pause, fordi Cecilie har så travlt med hendes firma Protein kitchen, så derfor har vi lige sat vores forløb på pause. Men jeg skal nok komme tilbage hende – for hende kan jeg ikke undvære <3

Men hvad skal der så ske? Jamen jeg så denne pause som en mulighed for at få et nyt boost, det tror jeg på sin vis også er sundt i mellem – det har ihvertfald været en motivation i denne uge kan jeg mærke :)

Men hvad skal der så ske Mette? Jo nu skal du høre :)

Jeg har fået en ny personlig træner som hedder Lisa – og jeg har faktisk flere gange mødtes med Lisa, og vi svinger bare SÅ godt sammen. Så hun var faktisk mit førstevalg da jeg tænkte over en ny træner og hun ville meget gerne hjælpe – og det var jeg glad for! :D

På sin vis, kan man sige at Lisa også kender min historie, for hun har faktisk lidt været med  på sidelinjen og jeg har flere gange snakket med hende om de ting der gjorde ondt. Selvværd, stress og alt det der. Og hun forstår det – for hun har selv været der :)

Og faktisk havde vi en træning sammen sidste år, hvor jeg bare følte mig rigtig godt tilpas hos hende og det var også derfor jeg ville starte hos hende. For jeg føler hun ser mig som mig, og kan hjælpe mig på vej til at nå mit mål.

Så planen er jeg skal træne 1 x om ugen med hende, i cirka 10-12 uger. Og mere ved jeg faktisk ikke endnu. Vi havde faktisk vores første træning i forløbet i tirsdag. Der skulle vi teste mig. Det var hårdt og meget grænseoverskridende. Det der gjorde mest ondt var egentlig og se hvor skidt det stod til i forskellige mål og kondition – også bliver jeg rigtig sur på mig selv over jeg har ladet det komme dertil. Men det kan jeg ikke bruge til noget – nu må jeg bare kæmpe for at komme tilbage igen!

I won’t give up!12573865_1692822554275016_9095366647195748383_n

Hvad med kosten?

Der er jeg startet hos en kvinde der hedder Birgitte Nymann. Grunden til at jeg er starte der, er faktisk fordi mine forældre har haft nogle gode resultater ved at følge hende + et ophold i selskab med hende. De har tabt sig og fået det bedre, så jeg tænkte det var værd at prøve.

Og jeg er ALLEREDE udfordret. For første gang får jeg faktisk ikke en kostplan, og det har mit hoved det meget svært ved – for det har jeg jo haft lige siden jeg startede med at tabe mig?

Men som hun siger, skal jeg kunne spise sådan efterfølgende og ind i mellem passer livet ikke til plan – og det er jo korrekt. Men det er svært og jeg kan mærke at de forestiller jeg havde om hvor meget jeg max må få er helt forkert.

Indtil videre har vi kun mødtes 1 gang, og derefter mailet lidt. Så lige nu er det stadig på mailbasis og jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal forvente endnu.

Men jeg håber ihvertfald hun kan hjælpe mig kostmæssigt og selvfølgelig at tabe mig :)

Så det er sådan det står til nu. De har begge målt og vejet mig, og fremover vil jeg kun blive vejet der. Jeg gør intet herhjemme – det tror jeg alligevel ikke ville hjælpe mig.. :)
Men nu håber jeg at det er det jeg har brug for og at jeg kan komme godt på vej mod mit mål om at tabe mig <3

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vægten får magten..