Kjolen fra min Instagram story

Nu bliver der skruet op!

Nu er der ikke længe til jeg skal på ferie og hold kæft hvor jeg glæder mig.
Jeg ved bare det bliver 2 fantastiske uger med Fie, vi har det så godt sammen og hun er hurtigt blevet en af mine nærmeste veninder. Det er sjovt at man nogle gange bare møder folk man har en bestemt connection med og det har jeg virkelig med hende. Jeg ved bare at vi hverdag vil få kæmpe grineflip, danse og bare have det skidt sjovt – jeg glæder mig så voldsomt! :)

Men det betyder os nu at jeg gerne med mig selv vil stå lidt skarpere og derfor skruer jeg nu op for min træning med Kevin så vi skal træne 3 x om ugen frem til jeg skal på ferie. Det betyder at jeg kommer til at se Kevin mere end jeg ser mine veninder og tinder dates! ;)

Men det går for en kort periode. Jeg er blevet så glad for at træne med Kevin og jeg går altid glad derfra, selvom jeg brokker mig størstedelen af tiden (men han har åbenbart gennemskuet mig) :D

Så nu er der 4 uger til jeg rejser, så jeg fokuserer ekstra meget på kost og træning de næste par uger, men stadig ikke så det går over gevind. Jeg har som jeg nævnt tidligere tabt mig +10 kg i år, og det har altså både været med alkohol, mad og gode oplevelser. Det er vigtigt for mig at jeg har det sjovt samtidigt og så må det gerne gå lidt langsommere med vægten :)

Jeg har det godt og jeg er oprigtig glad, mere glad end jeg har været i mange år. Det er en fantastisk følelse og gør også bare mit overskud er i top!

Nu får den fuld gas og fokus, og så må vi se hvor jeg står henne om 4 uger! :)

Bukser herfra!  (Reklamelink)

img_8333

 

 

 

LINK

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolen fra min Instagram story