Lancering af Protein Food & Protein Bites

Nomineret til blogprisen 2015

Jeg er meget meget stolt og beæret. Min dejlige lille blog er nomineret til blogprisen 2015 i kategorien, indenfor fitness! :)

Det er jeg MEGET MEGET stolt over. Jeg har i det her år, lagt rigtig meget arbejde i bloggen, jeg elsker det, men ingen tvivl om det er noget man bruger en masse tid på.

Men jeg har også ændret mig meget som blogger siden jeg startede. Da jeg for 2 år siden oprettede bloggen, var det nærmest kun fokus på mit vægttab og hvor meget og hurtigt jeg tabte mig. Men så kom der en sort sky i mit liv, og jeg blev ramt hårdt og brutalt af en depression. Det har været (og er stadig) en hård kamp. Jeg tog det hele på igen, og fandt ud af den måde jeg kørte mig selv på, ikke var sund!

Nu jeg ved at finde min vej, og jeg blogger ikke kun om vægttab, hvilket jeg er glad for. For jeg er SÅ meget mere, og det har i også fundet ud af :)
Nu indeholder bloggen ind imellem også lidt fashion, beauty samt spas og løjer!

Jeg elsker når nogle af jer skriver i har fulgt med lige fra start, hold kæft hvor bliver jeg rørt over i har fulgt med SÅ længe, generelt er jeg bare utrolig rørt og taknemlig over så mange vil følge med i min kamp, mit liv og mig som person<3

Men som sagt, jeg er nomineret i Blogprisen 2015, som årets bedste blog i Fitness. Jeg er virkelig stolt og glad. Selvom jeg ved jeg ikke vinder fordi jeg er oppe mod rigtig store navne, så er bare det at jeg er blevet nomineret et kæmpe skulderklap! :)

Men hvis i kunne have lyst til at stemme på mig, ville jeg være utrolig taknemlig og rørt! :)

I kan stemme på mig her!

OG så vil jeg bare bruge det sidste af indlægget til at sige tak! Tak fordi i følger med, tak for jeres søde kommentarer og mails, tak for i tror på mig. TAK FORDI I ER VERDENS BEDSTE FØLGERE! <3 :-*

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancering af Protein Food & Protein Bites