New York update - dag 3

New York update – dag 4

Så er vi nået til dag 4 af mine fantastiske tur til New York – i kan læse tidligere indlæg om dagene her:

Dag 1 & 2 – kan du læse lige HER!
Dag 3 – kan du læse om HER!


 

Vi aftalte i går aftes at vi skulle tage afsted og se Frihedsgudinden, så vi stod tidligt op og tog afsted. Vi havde nemlig fået af vide det var godt at tage afsted tidligt, for så var der ikke så mange mennesker :)

På vej ned til Subway’en ser vi så en gigantisk kø til H&M, det var nemlig den dag deres kollektion i samarbejde med Balmain kom ud. Og synes i kø’en var åndssvag her i DK – så skulle i se den derovre, og det var ikke engang den store som ligger på Fifth Avenue :D

Vi blev stående og så de første hold blive lukket ind kl. 8.00 – og det var så komisk, for de løb ind, og kollektionen var på anden sal, men de alle sammen blev fandeme stående på rulletrappen for at køre op, i stedet for at løbe op af den os. Det var lidt komisk ;)

Men derefter tog vi så afsted mod Battery Park og ned mod færgen, som skulle sejle derud. Det var faktisk koldt og blæsende den dag, den første dag vi egentlig havde “dårligt” vejr. Men det var stadig ikke koldt :)

Jeg har det lidt sådan at jeg synes ikke Frihedsgudinden er fantastisk, eller en wauw oplevelse. Men jeg synes alligevel det er noget man skal se når man er i New York – og vi havde også en rigtig hyggelig tur derud. Vi tog MANGE turist og grimme billeder, vi havde det så sjovt. Men hun er altså pænere udefra båden end når man står og glor direkte op på hende. Men det er et must see i New York synes jeg :)

Da vi havde gået en runde rundt på ø’en, gik vi ned for at tage færgen til New York. Den stopper også på Ellis Island, men det gad vi ikke. Jeg havde set den før, og min kæreste var egentlig ligeglad, så derfor tog vi ind til New York igen.

Vi tog derefter Subway’en ind mod Times Square, for at spise frokost og derefter tage på Madame Tussauds. Vi var også på det da vi var i London, men der var det ikke særlig godt. Der var ALT for mange mennesker i London, og det var slet ikke til at holde ud.

Men det var rigtig godt i New York, slet ikke crowded eller noget. Super fedt, også synes jeg bare det er sjovt at være på Madame Tussauds, det figurer ligner virkelig… (de fleste af dem)

Da vi var færdige tog vi på MOMA, det ville min kæreste nemlig rigtig gerne se. Så jeg tog med for hans skyld – men jeg var ikke fan. Jeg er simpelthen ikke så kulturel at jeg synes det er spændende at gå rundt og kigge på kunst.
Derudover havde jeg virkelig ondt i fødder og ben. De sidste par dage har vi gået mellem 25.000-30.000 skidt, så det kan virkelig mærkes. Samtidig havde jeg det heller ikke synderligt godt i kroppen – så efter de 4 første etager, endte det med jeg satte mig på bænkene når vi gik rundt, også kom han og hentede mig da vi var færdige :)

Da vi var færdige der gik turen hjem for at slappe af i kort tid inden vi skulle ud og spise. Vi havde nemlig bestilt bord på en lækker brasiliansk restaurant, som slet ikke kan beskrives hvor godt var. De gik rundt til hver bord med stave hvor de havde kød på også spurgte de om man nu ville have det kød de havde på, og hvis man sagde ja, stod de og skar så du fik det direkte ned på tallerken – SÅ fedt!

Det smagte så godt, men jeg var desværre stadig halvskidt. Og midt under maden blev jeg rigtig dårlig. Jeg havde ikke sovet så meget de forgående dage grundet jetlag, plus vi havde gået så meget, så jeg tror bare min krop var træt. Så da vi var færdige, tog vi bare hjem og så gik jeg omkuld med det samme..

Men dejlig dag <3 :)

Lidt billeder fra dagen…

PB050555Den sunde og nærende morgemad :D

PB050579Skylinen fra båden – sammen med de 100 andre turister ;)

PB050598 PB050612 PB050613 PB050644 PB050665 PB050672 PB050694 PB05071712185038_1662193433993545_6773455813223832455_oSom i kan se var det rimelig skyet over Manhattan den dag :)
Nu til Madame Tussauds..

PB050758Hænger lige ud med Julia Roberts ;)

PB050771Biggest diva? #Iwin :D

PB050795Jeg elsker at nogle af jer hoppede på at jeg var inde i hans show – se mere om det HER!

PB050816Mette for President :D

PB050847Spice Girls havde et sjette medlem, det var i god klar over, ikke?

PB050878 For the press – I have no comment…

PB050868Nu blev det for farligt… Videre til MOMA!

PB050884 PB050892

Jeg har ikke nogle billeder fra MOMA – men disse 2 er taget lidt udenfor hovedindgangen – så smukt <3 :)

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York update - dag 3