New York update - dag 4

New York – Dag 5..

PB061068Læs tidligere indlæg:
DAG 1 & 2
DAG 3
DAG 4 


Vi startede dagen tidligt, med at stå op ud gå ud og finde lidt morgenmad. Derefter tog vi uptown mod Harlem, og stod af for at se New Yorks største kirke (vist nok)

Den var virkelig stor, og rigtig flot indvendig, med de flotteste ruder, det var så smukt. Jeg tændte et lys for min mormor og morfar, det gør jeg altid når jeg har mulighed for det :)
Men ellers gik vi bare rundt og så kirken, og de forskellige små rum. Det var nærmest en kirke inde i en kirke, lidt svært at forklare! :)

Det var for mig ikke et must see, men det var alligevel rart at se den del af New York også. Og når vi nu havde den med i New York pass, så kunne vi lige så godt tage den med :)

Derefter tog vi mod Bronx, for at se Yankee Stadium, det var ikke noget wauw for mig. Det havde helt sikkert været en kæmpe oplevelse for dem der er vilde med baseball. Men det der imponeret mig mest den dag, var mesterskabs ringen fra 09, som havde kostet 36.000 dollars! Det var mange penge for en ring!

Da vi var færdige med rundturen, spiste vi på Hard Rock cafeen, som lå lige ved siden af :) Derefter tog vi mod Manhattan igen, vi skulle nemlig på American museum of History.. Jeg ville egentlig kun derhen for at se hvor Night at the museum blev optaget (ja så nederen er jeg :D), hvor imod min kæreste er lidt mere kulturel åbenbart.

Efter at have gået længe og ikke kunne finde de der ting, SÅ googlede jeg fandeme hvor man fandt figurerne, også kom der lige en mini guide. Også var jeg glad :D

Derefter tog vi hjemad, gjorde os klar og så i mod Times Square, hvor vi brugte lidt tid inden vi skPB060938ulle i teateret og se The Lion King Musical.

Og sikke en oplevelse det var! Jeg blev så rørt at jeg allerede græd til åbningscenen, får helt kuldegysninger af at skrive det. Det var så fantastisk! Kan virkelig anbefale det <3 Amazing..

Det var den dag og her er lidt billeder fra dagen… :)

PB060900PB060913PB060970PB060982Den der latterligt dyre ring :D

PB060973Min <3

PB061028 PB061029PB061036

Dum dum, do you have some gum-gum?

PB061041

PB061068 tines sAmazing <3

lion

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York update - dag 4