Opskrift - Kødboller i tomat sauce med blomkålsris

Når sygdom kommer i vejen

Åh jeg har haft en skidt uge altså. Jeg havde SÅDAN en god uge i sidste uge, kosten kørte fuldstændig – og jeg holdte min træningsplan 100% og jeg nød det faktisk! Jeg tænkte det her skal nok blive godt!

Så var jeg hjemme hos mine dejlige forældre i weekenden, hyggede mig og slappede af så jeg blev endnu mere klar til ugen der kom. Kommer hjem søndag, går i seng og har det egentlig ok. Jeg havde godt nok været lidt træt hele søndagen, men hvad faaanden.. Det var jo søndag  :D

Men SÅ vågner jeg op mandag 6.15 da uret ringer, og så skal jeg da lige love for jeg har det skidt man.. Næsen løber, jeg har kvalme, ondt hovedet, skifter mellem hedeture og fryseture og feber. Yes, så blev jeg lige ramt af influenza og bang så lå man der syg på sofaen.. juhu..

Og det betød da lige at alle mine planer om træning og kost gik i vasken, fordi når man er skidt så fungere alt andet bare ikke.

Så nu er jeg ENDELIG ved at være nogenlunde på toppen igen, men det er typisk ikke?! :D jeg tænkte ihvertfald bare: “NOOOOO WAAAY!”

Så nu vil jeg bruge weekenden på at slappe af og komme helt oven på igen – så jeg er klar til mandag – hvor jeg SKAL træne igen! Jeg har endnu ikke nået at træne med Cecilie pga. denne her omgang sygdom.

Men sådan er det! Jeg acceptere at det er gået skidt en egentlig uge, fordi grunden til det er OK og ikke bare fordi jeg egentlig “gav” op  :)

Så jeg slår ikke mig selv i hovedet eller noget – jeg kigger blot fremad og glæder mig til at træne i næste uge :)

RIGTIG GOD WEEKEND! :-*

Fotografi den 16-01-15 kl. 16.40

^^Trætte mig efter arbejde ;)

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift - Kødboller i tomat sauce med blomkålsris