Jeg vil have...

Når overskuddet bare ikke er der..

Det er nok ikke en hemmelighed at jeg har været fraværende på bloggen og sociale medier, det seneste stykke tid.

Lige pt. går jeg igennem nogle rigtige svære ting, som tager hårdt på mig og mit overskud. Hvad det omhandler, har jeg ikke lyst til at dele på nuværende tidspunkt.

Men jeg går igennem en svær tid, og jeg har altså bare ikke samme overskud som før. Jeg kunne sagtens smide det ene inspirerende instagram post afsted dag efter dag, men hvad gør det, når det reelt ikke er sådan jeg har det? Det ville blot opstille en falsk virkelighed, og det ved vi vist godt jeg ikke vil :)

Jeg har også taget på,og det gør mig sgu også ked og sur oven i det hele. Jeg ved godt at når jeg er ked af det har jeg ikke overskud til de sunde valg. Så derfor er det blevet til lette løsninger, som hverken er godt for vægttab eller kroppen i det hele taget.

Og jeg kan også mærke det nu! Jeg har ondt i maven, og er konstant udspilet, og føler mig som en kæmpe prop. Så nu prøver jeg på at fokusere på at få spist lidt sundere – jeg har trods alt også en ferie om en måneds tid hvor jeg godt kunne tænke mig at føle mig nogenlunde ok i bikini.

Derudover har jeg cuttet alt træningen. Min krop er stresset pga bekymringer og tanker, så jeg ved at træning lige pt ikke vil gøre mig godt eller hjælpe jeg. Jeg skal arbejde med kroppen og ikke mod den.

Det blandt andet derfor jeg også har startet på løbeprogrammet, jeg tænker nemlig det er en nem og overskuelig måde at få rørt mig lidt.

Men ja, hvad vil jeg med det her indlæg? Jeg ved det egentlig ikke. Jeg tror bare jeg havde brug for at skrive ned hvordan og hvorledes det hele er med mig pt.

Jeg prøver bare at tage en dag ad gangen og se hvordan det går – nogle dage er det nemmere end andre. Men ja.. Livet er ikke nemt, det kan vi godt blive enige om…

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 18.25.45

   

9 kommentarer

 • Så sejt at du holder fast ved at det stadig skal være ægte og at du overhovedet har overskud til at skrive det her indlæg. Krammer til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Mette. Jeg har fulgt dig længe, og har været med under dine op- og nedture. Jeg har tænkt over, om du har overvejet noget terapi hos en psykolog til alle dine tanker og bekymringer? Nogle gange hjælper det at få talt med en objektiv person omkring tingene, og det virker til du godt kunne bruge lidt hjælp udefra. Kram 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Har hørt rygtet; er du og kæresten med færdige med hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • For at svare på dit spørgsmål,så nej vi er ikke færdige med hinanden og mig og min kæreste er stadig sammen.

   Men hvad nu hvis vi var – hvad fanden er det så for et spørgsmål at stille når jeg skriver jeg ikke har lyst til at dele hvad det omhandler på nuværende tidspunkt?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det var da en meget lidet flatterende kommentar til det spørgsmål, som L stiller :-(

  Det er fair nok, at du ikke bryder dig om spørgsmålet og synes det går for tæt på, men så kunne du have skrevet noget i stil med: “Min kæreste og jeg er stadig sammen.” og bare holdt det ved det. At begynde at bruge bandeord over for en læser er bare ikke i orden!

  Vær det forbillede, som du ønsker andre skal følge. Både på godt og ondt – men ingen grund til at skælde ud :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg faktisk ikke enig i.. For det første kommentareren er anonym, det vil sige det blot er en som er pisse nysgerrig og ikke tør “vise” hvem det er der er så nysgerrig.

   Derudover, hvad nu hvis min kæreste rent faktisk var gået fra mig og jeg var sønderknust? Tror du så sådan en kommentar havde hjulpet mig på vej, der spørger så respektløst, mit bud er nej. Samtidig havde jeg skrevet jeg IKKE havde lyst til at dele det, så når hun/han ikke respektere det, så bliver jeg sur og så reagere jeg. Og det vil jeg stå ved. Det har hverken noget med et godt forbillede at gøre, men jeg reagere når mine grænser bliver overskredet, hvilket jeg vil opfordre alle til at gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Camilla -Vil da lige give Mette medhold. Bare fordi man er blogger behøver man da ikke finde sig i hvad som helst. Det er jo ikke som om hun farer op i tide og utide over ingenting. Var faktisk selv ved at skrive til “L” om han/hun ikke havde set Mette lige havde skrevet at hun ikke var interesseret i at dele årsagen på nuværende tidspunkt. Hele den besked emmer af respektløshed og flabethed og Mette kan ved Gud ikke bruge den til noget og så får hun en reaktion. Hun er bare et menneske. Et menneske, der lige har skrevet hun ikke er det bedste sted. Så har man netop ikke behov for sådan en eller overskuddet til bare at smile af det.
  Camilla jeg tænker virkelig “shame on you” for at få det til at lyde som om det er Mette, der er galt på den og måske endda gøre hende ked af din besked. (Håber jeg virkelig ikke var tilfældet)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil have...