New York guide

Når en blogkollega bliver en god veninde..

Det egentlig sjovt, for jeg kan stadig huske første gang jeg mødte Anna, jeg stod i omklædningsrummet på Jagtvej og lige pludselig stod hun foran mig, og sagde: Hej Mette,  hyggeligt at møde dig! Jeg er Anna! :)

Jeg vidste godt hvem hun var, men kun fordi hun evigt og altid lagde positive kommentarer på min blog. Jeg kan huske jeg nogengange tænkte: hmm? hvorfor er hun SÅ sød. Og nu har jeg lært hende at kende, og ved at det hverken er skuespil eller facade. Sådan er hun altså bare! Og fuck hvor burde der være flere af den slags <3

Derefter begyndte vi at mødes til events, og snakke lidt mere privat og jeg husker ikke hvornår men lige pludselig blev hun sgu en af mine nære veninder, og det er jeg virkelig taknemlig over <3

annamig

Jeg synes det er sjovt hvordan et “net kendskab” kan udvikle sig til et så tæt et venskab. Anna er som sagt blevet en nær veninde, en veninde som jeg ringer til når jeg er ked, skriver til når jeg vil bitche og deler mine succes oplevelser med.

Der er så meget negativt snak om hvad de sociale medier mht. til afkobling af den virkelige verden, men den her historie er for mig en yderst positiv side af de sociale medier. For jeg ville aldrig have mødt Anna hvis det ikke var for Instagram :)

Jeg er meget glad for at have fået en veninde, jeg også kan dele bloglivet med. Ingen tvivl om jeg har de skønneste veninder udenfor bloggen også (I ved hvem i er :-*), men det er også rart at kunne dele dette “liv” med – vi sladrer om instagram fights, sjove billeder, flotte billeder og gode indlæg.

Så nye veninder kan man altså få alle vejene, og i alle aldre.  Så husk at vær’ åben fordi lige pludselig står der måske en kommende nær veninde lige foran dig, som vil få en særlig plads i dit hjerte, for det har Anna os mig :) <3

Anna drøner snart mod New York, hvor hun skal udlevere sin drøm og være i praktik i 5 måneder. Jeg er så misundelig og så trist, fordi jeg skal nu undvære hende i lang tid! :)
Men så er det godt man har de sociale medier ;)

Har du fået en nær ven over nettet?

Og ja… vi laver andet end at træne og jeg er meget højere end hende. Men det ser sjovt ud på billeder! :D

anna anna1 anna2

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York guide