Hvilken blogger er jeg egentlig?

Når dansen bliver til glæde…

I søndags viste jeg min veninde en video af mig og mit hold med den dans vi skal optræde med på mandag, hvortil hun så sagde til mig: “ej Mette.. Du er jo virkelig god til at danse”  samme kommentar har jeg os fået fra andre veninder og familie (dog ikke min lillebror. Han er IKKE fan af jeg twerker :D)

En af mine andre veninder har ligeledes sagt til mig at hun ikke følte det var “rart” at danse med mig, fordi hun slet ikke var på mit niveau (Bare rolig, jeg sagde til hende det var noget pjat)..

Jeg elsker at danse – det gør mig glad. Jeg kan sagtens danse grimt og te mig grimt på dansevideoer, for det får mig til at grine og have det sjovt. Bare slå sig løs og danse – det er noget af det bedste jeg ved.

Nogle gange kan jeg godt tænke det var ærgerligt at jeg ikke startede tidligere, eller at min mor og far ikke tilmeldte mig til dans som barn. Men nu går jeg endelig til det – og jeg elsker det.

Som i jo ved, hvis i læser med har jeg gået til Twerk 3 gange om ugen det sidste stykke tid og jeg synes stadig det er pisse fedt og øver mig faktisk nærmest dagligt derhjemme på den ene eller anden måde.

Men jeg vil rigtig gerne lære mere også af andet dans – der har jeg besluttet at jeg vil prøve nogle nye hold og udvikle mig mere.
Altså det er ikke planen jeg skal være professionel danser, men derfor vil jeg stadig gerne lære mere fordi jeg synes det er fedt.

Derfor starter jeg til Dancehall og Burlesque i det nye år (eller jeg tager lige prøvetimer først, men jeg er næsten sikker på at jeg kan lide det). Man kan sige at Dancehall er ikke vildt langt fra Twerk og stilen, men Burlesque er derimod noget helt nyt og det glæder jeg mig sgu til at prøve! :D

Så fremover vil mit danse skema hedde: Tirsdag: Twerk, Onsdag: Twerk og Torsdag: Dancehall og Burlesque :)

Så egentlig overvejer jeg sgu os at sætte mit fitness medlemskab i bero – jeg bruger det jo egentlig ikke? :)
Men har stadig en ide om jeg skal i gang med booty træning i det nye år (den skal jo være god til Twerk …..)  men nu må vi se :D

Men ja, jeg elsker som sagt at danse og det gør mig glad. Derfor vil jeg hellere røre mig på den måde end at stå i et fitness center, for det blev bare til en sur pligt.  Så det er rart endeligt at have fundet noget jeg elsker :D

Dyrker i noget andet end fitness der giver jer samme følelse?

15085587_1793880944158126_2887448010851826724_n14292284_1763515383861349_2382338064936701198_n 

   

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken blogger er jeg egentlig?