Tortilla wrap med kylling og en masse andet lir ;)

Mine valg i december

Så er december ankommet. Den dejlige julemåned som jeg virkelig holder af. Jeg synes simpelthen julen er noget af det bedste jeg ved og jeg glæder mig sådan til at julehygge med min familie i juledagene :)

Men det betyder også at der er en masse juleslik, julekager, fed julemad nærmest uanset hvor du kigger hen i dagligdagen i december måned. Det vil altså sige en måned fyldt med en masse fristelser.

Dog julehygger mig og kæresten faktisk ikke, vi spiser ikke ekstra slik/kage/fed mad bare fordi det er december. Men jeg ved at juledagene vil blive proppet med det.

Derfor har jeg tænkt meget og hvordan og hvorledes jeg vil bære mig ad i forhold til mine sunde livsstil i december.

Jeg har været ude i en laaang kamp med mig selv, og der er sket rigtig meget med mig. Både fysisk og psysisk.
Jeg fandt det her billed på mit arbejde i dag. Jeg fik det taget i oktober 2012, en måned efter jeg var startet.
Jeg har sammenlignet det med et af mine nyere billeder for at i kan se forskellen:

1470358_10201648023775526_1685971267_n
-Og ja, det er den samme pige på billederne ;)
Men ja, der er sket rigtig meget med “Mette”, og jeg har vigtigst af alt gjort den sunde livsstil til en vane  som jeg nyder. Det er ikke bare en dum kur, eller pligt mere. Det er jeg virkelig glad for samt virkelig stolt over, for det havde jeg aldrig troet jeg kunne!
Men hvor vil jeg så hen med det her? Jo, som i mit tidligere indlæg der handlede om at man os skal huske at have det sjovt selvom man er i gang med vægttabt (i kan finde det HER) har jeg tænkt meget over det, og jeg har besluttet at jeg vil nyde juledagene og ikke tænke over hvor meget det her som jeg spiser feder, hvor usundt det er. Men vigtigst af alt så vil jeg IKKE have dårlig samvittighed!
Jeg har kæmpet SÅ hårdt i over år for at smide de åndssvage kilo og det er kun jul en gang om året, så derfor har jeg valgt at det vil jeg ikke lade påvirke hyggen med min familie, det fede julemad og de usunde kager og slik, og det har jeg det helt fint med :)
– Skulle jeg så tage på af dette valg, er det også noget jeg vil have det fint med. Det hele er velovervejet :)
Og alt med måde med maden selvfølgelig. Bare fordi jeg giver mig selv lov betyder det ikke at jeg skal grovæde så jeg nærmest brækker mig, på ingen måde. Men jeg vil ikke sidde og have dårlig samvittighed efterfølgende fordi jeg har spist flæskesteg, æbleskriver og alt det der :)
Men når det så er sagt! Så vil jeg prøve at sørge for at på de dage hvor der er fed mad og kage,/slik der vil jeg sørge for at få rørt mig inden eller efter. Bare for at holde sig i gang og således at man kan nyde maden med god samvittighed, hvis i forstår ? :)
Måden jeg vil gøre det på er ved at gå lidt ekstra ture, gerne lange. Derudover vil jeg måske løbe en tur hvis vejret er til. Jeg jo ikke er den store løber, så jeg har ikke alt muligt fancy udstyr :D
ellers tage træningstøj med også tage til det nærmeste Fitness World og få trænet lidt :)
Så det jeg altså vil frem til, er ikke at jeg har tænkt mig at smide alt mit hårde arbejde væk. Tværtimod. Men jeg har taget det valg at jeg vil nyde de ting der hører til julen, og det har jeg det okay med :)
Derudover ved jeg at jeg i januar strammer fuldstændig op, fordi nu skal der ske noget!
Så hvis jeg har taget 1 kg på efter julen, så er det sådan det er, og det har jeg det helt fint med :)
 
Hvad har i gjort jer af overvejelser i forhold til december og de usunde ting december har med sig? :)
   

8 kommentarer

 • Jeg har valgt at gøre lidt som dig tror jeg :-) hygge mig og så sørge for at få trænet i juledagene. Jeg har tidligere oplevet at når man ligesom giver sig selv lov så er det som om at man bare spiser hvad man rent faktisk har lyst til og IKKE overspiser, som jeg har haft tendens til når man først “forbyder” sig selv alt muligt :-) så det kan være din nej-tak-knap kommer helt naturligt ;-) held og lykke med det, jeg vil følge med i hvordan det går dig!Jeg følger generelt meget med i dit vægttab og du er en stor inspiration i mit eget vægttab :-) det kan være jeg kan give lidt inspiration igen på http://www.ninaneerdal.blogspot.dk hvis du en dag mangler lidt :-) held og lykke med det, det er godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nina,Det giver egentlig meget god mening, så det håber jeg da også kommer til at fungere for mig :)og tak fordi du følger mig, det er jeg rigtig glad for. Jeg kan også kende dit navn fra instagram, så det er dejligt med en fast følger! :)Derudover tusind tak for de søde ord, det er jeg rigtig glad for at høre :)Jeg har lige kort kigget på din blog, og gjort således at jeg følger med på bloglovin, inspiration kan man aldrig få for meget af :)Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej MetteJeg synes det er nogle gode tanker du har dig. Det er dog vigtigt hele tiden at have øje for det er en livsstil og ikke en kur, for ellers er der stor chancer for du falder i.Jeg selv er mega presset, så jeg har ingen udvej end at dyrke meget motion de juledage, hvor der skal lidt mad ind for jeg vil heller ikke holde mig tilbage, men det betyder bare mere træning disse dage.Kim

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg betragter det på ingen måde som en kur, og det har jeg ikke gjort i lang tid. Så på den måde ved jeg at der ikke er en chance for jeg falder i :)Og det var nemlig også det jeg skrev :)Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man bliver ikke tyk af det, man spiser mellem jul og nytår, men det man spiser mellem nytår og jul!Synes det er ganske sigende. Et par dage gør ikke en forskel i den lange bane :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig helt rigtigt! :)Så derfor skal man nyde de dejlige stunder!Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg giver dig meget ret i det billede du har sat på: det er ikke en synd, men et valg hvis man bevidst sætter sig ned og nyder en kage eller nogle julegodter med familien. Der er også (efter min mening) stor forskel på om man trøstespiser en hel plade chokolade alene, snacker usundt hele dagen fordi man er stresset eller om man nyder et stykke chokolade til en film, deler en kage med en veninde osv. Det er selve bevidstheden omkring det man gør og nydelsen fremfor en form for “straf” i forbindelse med maden, hvis du kan følge mig?Jeg tror ikke du ødelægger hverken din generelle sundhed eller de flotte resultater du har opnået ved at give lidt slip her i julemåneden. Du tager højst lidt på i væske, men der har du jo alle redskaber til at tabe det igen til januar. Så ingen stress, nyd din jul og klap dig selv på skulderen over hvor flot du har kæmpet det sidste år! :DKh Annahttp://thewonderwomanwannabe.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt følge dig, og jeg er faktisk helt endnu og tror måske også det er det, som har gjort jeg måske overspiste i weekenderne i november. Jeg forbød mig det selv, og så gik det bare galt :)Tusind tak Anna, det har jeg bestemt også tænkt mig! Også glæder jeg mig til de nye projekter jeg har i 2014 :)Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla wrap med kylling og en masse andet lir ;)