Thumbs up for denne taske!

Min plan

Åh jeg har travlt disse dage. Lige siden jeg kom hjem fra ferie har der været knald på. I fredags havde jeg 2 x jobsamtaler og så bloggerfest om aften. Weekenden stod på hygge i familiens tegn, min mor fylder 50 år i denne uge, så søndag holdte hun pige brunch, så det var super hyggeligt :)

I dag var jeg til møde hos jobcenteret og hvor jeg ventede 1 time og 40 minutter på at komme til en samtale der varede 10 minutter, jeg var pænt gal! Derefter direkte videre til min skønne frisør Niveau hvor jeg var i 3-4 timer. Mit hår kræver en del tid ;)

I morgen har jeg igen 2 x jobsamtaler, på onsdag har jeg endnu en samtale + min mor fylder 50 så vi skal ud at spise :) – Torsdag har jeg (endnu) ikke nogle jobsamtaler, men jeg skal træne med Cecilie som jeg virkelig glæder mig til at se! Fredag har jeg igen en jobsamtale og så skal vi hjem til mine forældre, da min mor holder fødselsdag om lørdagen, så en uge med fuld knald på!

Jeg kan godt mærke der sker meget, så jeg har haft svært ved at fokusere på kost og træning siden jeg kom hjem. Kender i ikke os det når man har været på ferie og spist lidt hist og her og ens blodsukker er kørt op og ned, så det svært at komme tilbage i rytmen igen? Det har det ihvertfald været for mig, så jeg har ikke trænet siden jeg kom hjem og heller ikke spist vildt sundt – men sådan er det, det gider jeg ikke dunke mig i hovedet over.

Men nu skal jeg i gang igen! Derfor har jeg besluttet jeg tager en kold tyrker i dag. Det betyder jeg bare starter på kostplanen og skal virkelig kæmpe mod mine cravings! Jeg ved de første 3-4 dage bliver hårde, fordi jeg lige skal få mit blodsukker stabilt. Men jeg ved også jeg kan!

Men jeg har opstillet min plan eller fokuspunkter, eller hvad man nu skal kalde det? :D

Kostplanen:
Jeg vil følge min kostplan så meget som muligt og jeg vil have stor fokus på den. Jeg ved at når jeg spiser sundt og godt får jeg automatisk mere energi og jeg får det også meget bedre i maven. Jeg kan godt mærke nu, den har fået den forkerte :s

Så stor fokus på at spise sundt og nærende igen :)

Træning:
Jeg skal i gang med træningen igen, og træne 4 gange om ugen. Det gjorde jeg før ferien, så der skal jeg blot lige tilbage i min rytme :)

Skære ned på sodavandsforbrug:
Vi er begyndt at drikke alt alt for meget pepsi max herhjemme, og det vil jeg gerne skære kraftigt ned på, så jeg egentlig ikke drikker sodavand i hverdagene men kun vand :)
Det vil jeg derfor også have fokus på nedskæring af dette! :D

Det er mine fokuspunkter, det er ikke mange – men jeg skal heller ikke gabe over for meget, for så ved jeg at jeg knækker! :)

Så nu jeg klar til hverdagen igen! :)

Har i nogle fokuspunkter?

2015-08-18 10.36.43

4 kommentarer

 • Jeg sørger ALTID for at have nok mad med, så jeg ikke bliver sulten.. det er en lille sult der gør jeg vælger det usunde frem for det sunde. så nødder, blomkål/broccoli(hvis man kan lide det), gulerodsstænger osv.. altid snacks så jeg har noget at tygge i, især godt når man skal vende sit blodsukker :)
  P.S. elsker dit syn på sundhed det er rigtig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Åh Mette, det kender jeg godt. Har faktisk også haft lidt svært ved at komme tilbage til den gode strategi fra før ferien. Så jeg har også besluttet at jeg sammen med dig vil gøre det samme. Jeg har dog trænet, men maden er kørt HELT af sporet. Så her er min plan :)
  Kost: Før ferien tog jeg billeder af min mad (bare til mig selv og træner) og det hjalp mig utrolig meget. Så det vil jeg gøre igen.
  Træning: Min træning går faktisk rigtig godt, så det jeg skal arbejde med er flere ben øvelser og øve mig på pull ups. Og så skal jeg stoppe med at slå mig selv i hovedet når jeg ikke får trænet :)
  Og den sidste: Så skal jeg huske at smile og nyde livet lidt mere for hver dag :)

  Du er så inspirerende Mette. Pøj Pøj med alle dine jobsamtaler, er sikker på der snart er bid! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre man ikke er den eneste, og jeg håber din plan gik! :)
   Og jeg er især vild med dit sidste fokusområde – det er så godt!

   Tak for dine søde ord – håber også snart der kommer noget min vej :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thumbs up for denne taske!