Min morgenmad for tiden..

Min december challenge!

Så rundede vi December, og dermed julemåneden. Jeg elsker jul og jeg er lige blevet færdig med at pynte op herhjemme. “Heldigvis” er mig og min kæreste ikke sådan nogle som julehygger med slik og usunde sager herhjemme, det sker kun når vi er ude. Så på den front er jeg ikke så bange for at tage meget på julen, det har jeg egentlig aldrig gjort :)

Nå, men jeg har besluttet mig at lave en challenge for mig selv! Jeg var i torsdags oppe og træne skulder, hvor jeg skulle lave en skulder øvelse i superset med burpees.

Dem der har fulgt mig længe, ved at det er min hadeøvelse! Den er SÅ hård, men da jeg var i god form kunne jeg lave 15 på et minut. Nu kunne jeg fandeme ikke engang lave 5 uden det gjorde ondt og jeg var helt forpustet. Jeg ved jo godt hvorfor, men hold kæft hvor det irriterede mig!

Derfor besluttede jeg mig for at lave en 30 dages burpees challenge. Nu skal jeg simpelthen være bedre til dem! :)

Så selvom jeg skal træne, skal jeg stadig lave dem – og min udfordring ser sådan ud:

10836354_10203969139481968_440488113_n

 

(Udfordringen er fundet via en app jeg har)

Så derfor starter jeg nu! Og for dem der ikke ved hvordan en burpee ser ud – har jeg lavet en kort video her:

Den kan dog laves på et utal af måder, men det er denne måde jeg gør det på :)

Så når dette indlæg er udgivet, går jeg igang med denne udfordring, tror det bliver hårdt! Men det skal fandeme lykkedes også er det jo en god måde at få sin puls op i hverdagen! :)

Skal du være med på min udfordring? :)  

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min morgenmad for tiden..