Ændring af ens stil

MAX SUND JULI – Status uge 1

Så er første uge af projekt MAX SUND JULI overstået, og det gik rigtig godt…. indtil weekenden.
I får lige status og så en forklaring bagefter:

P1000043
Ja, jeg har fået 2 krydser. Faktisk skulle de krydser ikke havde været der, for mig og Martin aftalte at planlagte arrangementer ikke tæller med hvis du spiser usundt der. Men jeg vil hellere være ærlig overfor jer, så derfor er der 2 krydser.
I fredags var der RIGTIG meget kage, og rigtig meget kage betyder 5 KAGER i alt.  :O Jeg går nu ind for at sommerferie kager skal forbydes.. Der var ikke mange der var enige -.-‘
Men jeg tog ikke noget som helst fredag, selvom der var mega lækre jordbærkager – men jeg tog intet og jeg var så stolt! :)
Men så var jeg inviteret med til en fødselsdag i lørdags, hvor der var lavet den fineste lagkage, og jeg synes ikke jeg kunne være bekendt og lade være, men jeg havde heller ikke lyst til det, fordi jeg synes den så rigtig god ud.
Så ja, jeg tog et enkelt stykke kage + nogle chips og lidt forskelligt vin. Så derfor er der 2 krydser!
Sådan er det, jeg kæmper videre. Jeg fortryder ikke at jeg tog det usunde og jeg havde heller ikke dårlig samvittighed, det der skræmmer mig er bare at jeg er bange for jeg ikke når 2,1 kg. til næste vejning. Jeg har 4 uger tilbage, så jeg håber jeg når det! Det ville simpelthen være SÅ ærgerligt at jeg ikke når målet inden jeg rejser.
Men nu kører jeg max hårdt på igen, ligesom sidste uge (bortset fra weekenden).
Idag har jeg været til CrossFit, hvor jeg for første gang tog squat med 20 kg. Så jeg har rykket mig fra sidste uge hvor jeg havde 17 kg på til nu at have 20, det er jeg ret stolt over :)
Pt. har jeg planlagt at træne således i løbet af ugen: (Med forbehold for ændringer ;) )
Mandag: Crossfit
Tirsdag: Intervalløb + Bodyfit
Onsdag: Fri
Torsdag: Crossfit
Fredag: Fri
Lørdag: Intervalløb, kun 22 minutter.
Søndag: Bodyfit + intervalløb og zumba :)
P1000045
Idag bestod min aftensmad af en salat bestående af granatæble, agurk, peberfrugt og spinatblade.
Kylling med Satay og en hjemmelavet peanut sovs :)
Til jer der er med på projektet, hvordan er jeres uge gået? Vil rigtig gerne høre jeres resultater! :)
Derudover var der nogen af jer der gerne ville have et link til bikinien, den kommer her :) :
Det er dog ikke helt den samme som på bogen, men den minder om den :)

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændring af ens stil