Jeg har testet - C9!

Madpakker?

Jeg starter jo på det nye arbejde i morgen – og jeg er SÅ spændt…. og lidt nervøs faktisk. Håber det kommer til at gå godt :)

Men for første gang skal jeg arbejde et sted som ikke har frokostordning. Derudover ligger det i et industri kvarter, så man ikke bare lige gå ind ved siden af for at købe frokost :)

Jeg tænker det bliver besværligt i starten, for jeg skal jo lige vænne mig til det. Men det positive er at så er det nemmere for mig at følge min kostplan og de sunde vaner, fordi så falder jeg ikke lige i til frokost fordi der er et eller andet lækkert.

Så nu har jeg brug for inspiration fra jer – jeg ved godt jeg kan lave forskellige salater og sådan.

Men hvad gør i når i skal lave madpakke til arbejdet – lad mig høre. Jeg vil gerne inspireres :D

madpakke_-perlebygsalat_majs

Billede herfra – som faktisk også har mange lækre opskrifter!

8 kommentarer

  • Alice

    Godt indlæg – for jeg synes også, at det kan være svært at (blive ved med at) finde på interessante madpakker.
    Som regel har jeg rester med fra aftenen før; vi har køleskab og microovn på lærerværelset, hvilket er rart. Nogle gange har jeg også rugbrød med sammen med tunmousse og grøntsager eller rugbrødsboller smurt med salatmayo, grøntsager og kylling. Derudover medbringer jeg gulerødder, agurkeskiver, snacktomater, jumborosiner og mandler.
    Vi har kantine på skolen, men maden er lidt dyr og man bruger meget tid på at gå til/fra kantinen, så pausen er hurtigt brugt – og jeg vil helst sidde på lærerværelset, have god tid til at spise min madpakke og sludre med kollegerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

    Hver aften blander jeg en madpakke bestående af noget kød (fx kylling, frikadeller, eller oksekød), ris/bulgur/quinoa og grøntsager. Jeg plejer at koge en stor omgang grove ris/bulgur/quinoa, som jeg opbevarer i køleskabet. Grøntsager er for det meste fra de poser, man kan købe på frost. Hvis jeg fx laver bønne-fritter til aftensmad, laver jeg bare en ekstra stor portion, så der er til madpakken ;-) Synes, det er mere spændende med kød, ris og grønt end rugbrødsmadder… Det holder mig også meget bedre mæt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rester, rester og flere rester! Smager glimrende koldt i en tupperware (du kender mig :P) med en portion nødder ved siden af, lidt frugt og måske en hjemmebagt stenaldermuffin eller æggewrap :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg gør altid min morgenmad klar aftenen før. Jeg har en basis salat på frisk spinat med varierende grøntsager i og med kød til – ofte er det rester fra aftensmaden, et kogt æg eller en hurtig omelet med gode ting i. Jeg får ofte et stykke rugbrød eller knækbrød til med lidt hjemmelavet humus eller smøreost. Så har jeg gulerødder med til formiddagen og et æble og grøn the til eftermiddagen. Det er ret meget den samme grundform på min mad, men altid forskellig alligevel.
    Og sødeste Mette husk, at du skal have nok krudt at køre på, når du starter op igen. Det kan være lidt hårdt, så hav hellere en god håndfuld nødder og ekstra gulerødder med den første uge. Jeg er næsten lige startet på nyt arbejde efter et halvt år på bænken med stress. Det betød altså at der skulle nogle gulerødder, nødder og banan ind, til at holde mig kørende indtil min krop havde omstillet sig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    “Rester”/kold diæt mad i tupperware :D Jeg er på kostplan lige pt. så den står på ris, kød (kylling, svinemørbrad eller oksekød) og grønt (gulerødder, broccoli, stegt spidskål, blomkåls “ris”, agurk, edamame osv.).

    Jeg har ALDRIG rugbrød med, fordi jeg skal spise 6-8 skiver før jeg bliver mæt, og så løber kalorierne hurtigt op. Men ellers har jeg nogen gange lavet æggewraps med fx avocado og røget laks, eller en salat af:
    Spidskål, appelsin, edamame, agurk, avocado, ristede pinjekerner og kylling. Og så måske frugt/gnavegrønt/nødder/proteinbar som snack :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • christina andersen

    For det meste laver jeg en lækker salat af grove grøntsager og tilsætter kød eller fisk dertil. Imorgen står den f.eks. på rød spidskålssalat med appelsinstykker, valnødder mm. og så et stykke grillet laks til.

    Andre gange bager jeg små madtærter og så spiser med en let salat til.

    Ellers er der jo den klassiske med groft brød, lækkert pålæg og snackgrønt ved siden af.

    Jeg har endvidere et par bitte små bøtter med lidt mandler/nødder, rosiner og mørkt chokolade – det kan virkelig redde mig sent på eftermiddagen, hvis jeg går helt kold. Også genialt hvis de andre guffer kage på jobbet ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cicilie

    Jeg laver for det meste salat, med rester af kød fra aftenen inden – eller sørger jeg for at lave nok mad til aften :smile:

    Derudover har jeg fundet ud af at en mikroovn på arbejdet er guld værd – da man så kan tage f.eks. frosne grønne bønner direkte fra fryseren med og varme dem i mikroovnen med f.eks. kødsovs! :smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Andreasen

    En god kantine med lækre og sunde frokostretter er altså bare noget man må sætte pris på:-). Her kan disse anbefales: http://compass-group.dk/services/facility-management/food-services/
    Lækre samosa med krydret oksefyld er en ide til en rigtig lækker frokost-snack.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har testet - C9!