Lækker protein smoothie! :)

Lidt for usund påske + madplan

Så er den påskeferie næsten overstået. Jeg bliver overrasket hver gang en ferie slutter, jeg synes simpelthen det går så hurtigt! Men ja, i morgen er der endnu en arbejdsdag og tilbage til hverdagen, hvilket nok også bliver meget godt for mig efter den ferie :O

For puha en påske – jeg har været i sommerhus med hele min mors side af familien, det vil sige omkring 25 mennesker samlet i et kæmpe lukus sommerhus. Det betyder også en MASSE god mad! Det egentlig ikke fordi jeg har spist meget igennem hele dagen, men meget til morgen, frokost og aftensmad! Jeg var seriøst så oppustet og føler jeg har taget 20 kg på.

Men det fedeste er at jeg ikke engang har dårlig samvittighed, for jeg har haft en rigtig dejlig ferie med min skønne familie <3 En masse ture i poolen, masser af boldspil i gymnastikssalen og generel hygge – så at jeg i en enkelt uge har givet lidt slip er helt ok i mit sind og det er et kæmpe skridt på vejen for mig i kampen mod mit vægttab! :)

Men i morgen er det vist også slut ;)

Jeg glæder mig faktisk til at komme tilbage i de sunde vaner, for kan mærke min krop savner det! :O og få min træning tilbage, og så har jeg besluttet og sagt højt til mig selv at nu skal den have max gas og hvis jeg virkelig fokusere de næste 3 måneder kan der altså ske meget! Så det har jeg tænkt mig at gøre, og ligeledes have de tanker hvergang jeg har lyst til at falde i.

Så fra i morgen starter jeg 100% op med den kostplan jeg har fået fra Cecilie, så det glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med og så træning 4 x om ugen! :)

Jeg har lagt planen med min kæreste, og vi begynder også med de faste madplaner igen, for det fungere for os! :)

Så her er  hvad vi skal have den næste uges tid:

Tirsdag: Laks  + broccoli salat
Onsdag: Kylling + kogte gulerødder og broccoli
Torsdag: Frikadeller + hvidkålsalat
Fredag: Rester fra om torsdagen
Lørdag: Ud og spise og i teateret
Søndag: Lillebrors fødselsdag, spise hos ham :)

Så de 2 dage i weekenden, vil jeg fokusere på at spise så maven er fuld og  ikke bare spise fordi det smager godt :)

Jeg er virkelig klar til en sund hverdag igen, tror det var godt for mig lige at have en hverdag der mindede om mine gamle vaner, fordi jeg kan mærke at jeg savner det sunde efter en periode og det er fandeme fedt! :)

11116172_10204868583687511_1592508044_nn

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker protein smoothie! :)