Proof of life løbet

Lidt stilhed på bloggen.

Hej alle sammen,

Jeg beklager der har været lidt stille på bloggen, men jeg er ved at undersøge nogle forskellige ting der skal ske med bloggen her  – så der kommer nok til at ske lidt den næste uge, men det skal nok blive godt :)

   _______________

Nå, jeg må hellere opdatere om min weekend.
Jeg havde en rigtig usund weekend. Jeg var til familie fødselsdag, så der var en del god kage som jeg spiste og nød rigtig meget.. :)
Men efter sådan en weekend hvor man spiser ustabilt, og slet ikke spiser som normalt, er jeg faktisk overrasket over hvor svært det er og vende tilbage – hvis i forstår?
Må nok hellere uddybe mig :D

Men når jeg spiser usundt i en weekend, er jeg faktisk rigtig rigtig lækker sulten mandag og tirsdag, det er først idag jeg egentlig har mistet trangen. Men for mit vedkommende, bliver jeg rigtig lækkersulten nogle dage efter, når jeg har spist/drukket meget mere sukker end normalt! :)

Men hvad gør jeg for at holde det? Ja det ved det lyder hårdt og mange af jer havde nok håbet på et andet svar. Men jeg holder mig simpelthen bare fra det. Jeg tænker, det er ikke godt for mig, tænk på dit  mål og du skal nå de kilo inden sommerferien, samtidig med jeg ynker lidt til min kæreste. :)
Jeg står bare fast overfor mig selv, og tænker på mit mål – og så synes jeg faktisk ikke det er guffen værd :)

Men now I’m back! Har trænet hårdt og spist sundt siden mandag. Jeg kører max sund uge, så en masse træning og sund kost :)

Igår var jeg til nogle optagelser til nogle nye hold der kommer til Fitness World til efteråret. Dem kan jeg virkelig anbefale, fy for satan det var hårdt – men samtidig også rigtig sjovt at være med til det, og se de kære instruktører lide lidt :D
Jeg vil selvfølgelig linke til videoerne når de begynder at komme op  – men glæd jer til holdende. De er virkelig gode og effektive :)

Dog troede jeg at efter mit skinneben havde det godt i fredags, at det nok mere eller mindre var forsvundet. Jeg tog fejl :(

Igår til opvarmningen til de hold der skulle filmes kom det tilbage – det er især når jeg løber på stedet… DET gør simpelthen så ondt :( Så det er noget rigtig lort det er tilbage.

Jeg havde nemlig også glædet mig til endelig at kunne komme afsted til Puls/Styrke med min ynglingsinstruktør idag – men det så lidt sort ud igår. Men da hun er sådan en fantastisk instruktør som hun nu er, lavede hun da lige holdet idag så jeg kunne være med :D amen altså – det var jeg rigtig glad for!

image-105
Så jeg tog lige halvanden times træning idag, og ih hvor var det rart men hårdt på den gode måde! :)
Dog klagede mit ben lidt under opvarmningen, men det gik og jeg kunne være med på resten af timen.
Idag til aftensmad har jeg fået dette:
image-109
Ovnbagt laks med lækker salat :)
Den måde jeg laver laksen på er at jeg propper de krydderier jeg gerne vil have ovenpå – idag puttede jeg oregano, paprika, salt, peber og all round krydderi. Derefter 20 minutter i ovnen på 200 grader.
Det smager simpelthen så godt :)
Så nu slapper jeg bare af herhjemme, og kigger lidt på de ting jeg overvejer med bloggen :)
Har i egentlig nogen ting i gerne vil vide, som jeg skal lave indlæg om – så sig endelig til :)
Ha’ en dejlig aften :)

4 kommentarer

 • Jeg har det på præcis samme måde når jeg har spist meget sukker – så har jeg også sukkertrang i de næste par dage. Det er ret så irriterende, for min ugentlige syndedag er noget jeg ser frem til og vil nødigt undvære den, men samtidigt er det bare heller ikke fedt hvis man går og har lyst til sukker i flere dage efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det virkelig irriterende! :)Jeg har dog så ikke på samme måde som dig, men en ugentlig – men jeg synes virkelig det vildt hvor meget man kan mærke det.. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også hurtigt mærke på min krop/sult hvis jeg får for meget sukker og/eller kulhydrater. Det eneste der også virker for mig er en kold tyrker :) Hold fast i de gode sunde vaner :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er sgu forfærdeligt ikke :)Min kolde tyrker starter på mandag, så skal jeg tilbage på rette spor :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proof of life løbet