Den der bikini krop...

Lange vipper :)

På det seneste er jeg begyndt og få mange spørgsmål omkring hvilken mascara jeg bruger, fordi i synes jeg har flotte vipper, yaaay! :)

Det jo ikke nogen hemmelighed jeg bruger M2 – det kan i læse mere om HER!

Indlægget indeholder affiliate links..

mmm

mmmmm

Og det er jeg faktisk utrolig glad for at høre, for jeg havde falske vipper på længe. Men lige pludselig fik jeg en allergisk reaktion og mine øjenlåg gik helt amok og hævede op, samt helt udtørret så der røg flager af. Det blev endda så slemt at jeg skulle på hormon creme og allergi piller som behandling.

Og mine vipper var bare SÅ korte og små. Jeg ved godt de skriver alle steder at vipperne er helt sig selv efter vipperne har været på. Det er jeg ikke enig i, det har mine aldrig været selvom jeg også har været de ”professionelle” steder. Så jeg var bare så ked af dem længe, og følte ikke de voksede.

Men det kom heldigvis, og mine vipper blev laaange og fine igen! Men men men, jeg bruger altså også et stykke tid på dem om morgenen :)

Her er dem produkterne jeg bruger:

PicMonkey Collage

// PRIMER HER // MASCARA HER //

Og det jeg gør er først at påføre den hvide (primer) bare til jeg kan se den form vipperne skal have. Så lader jeg det lige tørre i 1-2 minutter og propper derfor den sorte mascara på igen – som jeg så lader sidde i 3-4 minutter. Imens ordner jeg så hud og ligger resten af makeuppen.

Når minutterne er gået, putter jeg igen primer på (den hvide) for at give dem et ekstra push, og få dem til at fylde endnu mere, og når det så er tørt propper jeg mascara på indtil jeg er tilfreds med resultatet :)

Og wola, sådan får jeg fine bambi vipper! :)

Produkterne kan købes her:

// PRIMER HER // MASCARA HER //

13956997_10208152992875688_1632489549_n

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der bikini krop...