Madplan - uge 24

Lækkert træningstøj fra Hummel!

Jeg går ud fra de fleste kender Hummel – nok i forbindelse med fodbold eller håndbold. Det er ihvertfald et mærke der er solid plantet i mange danskers hjerner, men Hummel er begyndt at lave det fedeste træningstøj, med de fedeste farver og udstråling – og derudover er det super lækkert og behageligt at have på!

Men hvem er Hummel egentlig, jo – Hummel er et lækkert dansk mærke som stammer helt tilbage til 1923 hvor der startede som en familievirksomhed som producerede sportssko til indenfor fodbold, cykling og meget andet. Og her er vi næsten 100 år efter og her er  Hummel et af de mest velkendte danske mærker indenfor holdsport.

Jeg var så heldig at blive spurgt om jeg ikke ville være ambassadør for Hummels nye forår og sommer kollektion, og da jeg så tøjet var jeg solgt! Så mange flotte sommer farver og så lækkert udseende, at jeg ikke kunne andet end at sige ja!

Og nu har jeg haft tøjet i et godt stykke tid, testet og brugt det under træning! Og jeg er SÅ fan! Kan virkelig anbefale det tøj, især bukserne – sikke en lækker pasform! :)

Og det bedste er prisen – det er ikke hjernedødt dyrt, f.eks. koster deres lækre toppe omkring 200 kr :)

Men nu har jeg samlet mine ynglings fra kollektionen – så dem tænkte jeg at jeg ville dele med jer :)

Psssst… Der er rabat på nogle af tingene nu, så tjek dem ud ;)

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage

// 1 – Babyblå top – 169,- kr // 2 – Fed sports bh, fås i flere farver – 299,- kr // 3 – Pink sports bh – perfekt til styrketræning // 4 – Fedeste tights – 399,- kr // 5 – Så fede tights til kun 239 kr! // 6 – Fed træningstop med statment – 249,- kr // 7 – Træningsjakke –  329,- kr// 8 – Skønne sommertights til 244,- kr //

Det var nogle af mine ynglings ting – men der er mange flere! Kan virkelig anbefale Hummel – så lækkert og fedt træningstøj! :)

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan - uge 24