Opskrift på lækker Broccoli mos

Konkurrence – Vind 1 lækker Kari Traa trøje og mere ;)

Sidste år på cirka samme tid, deltog jeg i Iforms hjerteløb – det gjorde jeg både for at støtte en god sag men også få en dejlig oplevelse.

og det gjorde jeg! Det var første gang jeg løb 5 kilometer uden at holde pause, og det var STORT for mig. Derudover var det bare et rigtig hyggeligt arrangement. Folk var søde og glade :)
Jeg ville også rigtig gerne deltage i år, men da jeg er i Thailand på dette tidspunkt, er det desværre ikke muligt.

Men jeg vil derimod sende en af mine dejlige læsere afsted sammen med en person du selv vælger. Og samtidig vinder du også denne lækre Kari Traa trøje ;)

Det vil altså sige du vinder 2 x startnumre samt denne lækre trøje! <3
 photo Skaeligrmbillede2014-10-16kl192639_zps3356913b.png

Men inden jeg fortæller dig om hvordan du deltager, vil jeg først forklare lidt om løbet. Jeg vil nemlig gerne gøre jer opmærksom på iForms hjerteløb!

Rigtig mange kvinder dør af hjertesygdomme – faktisk flere end mænd! Hjerteforeningen vil med deres kampagne bidrage med penge til forskningen i kvinders hjerter og de vil gerne forsøge at nå ud til en lidt yngre målgruppe, både for at ramme de der evt. går rundt med en sygdom eller hjertefejl, men også de der måske kunne være kandidater til, at få en hjertesygdom senere i livet pga livsstil eller andet. Mange dør af det fordi de opdager symptomerne ved fx en blodprop i hjertet for sent. De fleste tror, at det viser sig som snurren i armen – men det er primært på mænd det gør sådan!

Løb er noget af det sundeste du kan gøre for dit hjerte – så hvorfor ikke have hjertet med på din løbetur i mere end en forstand?

Løbet består af 2,5 km, 5 eller 10 skønne kilometer igennem enten Charlottenlund, Odense eller Aarhus. Det vil sige at ALLE kan være med :)

Det vil foregå lørdag d. 25 oktober i Charlottenlund og søndag d. 26 oktober i Odense og Aarhus – og jeg kan endnu engang kun sende mine varmeste anbefaling, jeg nød hvert minut sidste år! :)

Og så vil jeg da lige informere om at Kari Traa er en af løbets hoved-sponsorer  og de donerer et større beløb til Hjerteforeningen. Derudover vil der være salg af KT  på dagen (med rabatter) og 10% af salget på dagen går også til Hjerteforeningen.

Og det jeg gerne vil, er at sende dig min søde læser afsted med en der står dit hjerte nært, det kan være din kæreste, din mor eller en veninde – og få en dejlig dag med den person. Derudover vil jeg gerne forkæle DIG med denne lækre trøje fra Kari Traa som du kan se oven over :)

Det eneste du skal gøre for at deltage er at følge min blog på bloglovin – du finder den HER! :)

Derefter skal du skrive en kommentar til dette indlæg hvor du skriver hvem du vil have med og hvorfor – samt hvilke størrelse du ønsker trøjen i :)
Jeg finder vinderen på tirsdag kl. 20.00 – Held og lykke <3

 photo Skaeligrmbillede2014-10-16kl193906_zps3b2d9f4c.pngIndlægget er lavet i samarbejde med Kari Traa <3

 

59 kommentarer

 • Anne Normann Mortensen

  Hvor er det fedt at du gennemførte de 5 km sidste år uden pause. Stort cadeau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Andersen

  Jeg vil rigtig gerne løbe med min veninde som løber for nogen af hendes familiemedlemmer!

  Jeg vil rigtig gerne vinde så jeg kan løbe mit første løb, samtidig med jeg løber for min mor som har haft blodpropper og resten af befolkningen med dårligt hjerte! :-)
  Blusen skal være i Small!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Jeg ville invitere min veninde med, da vi pt er igang med et vægttab sammen. Det ville være en fed udfordring at deltage i løbet sammen og gerne være ligeså sej som dig og gennemføre uden pause!! Hvis jeg bliver den heldige vil jeg gerne have trøjen i en str M :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea kirkegaard

  Jeg har løbet en del de seneste år, men uden at have deltaget i de helt store løb. Kun 5 km til vestkystløbet og 5 km til colorrun! Men det har været en fantastisk oplevelse hver gang.
  – jeg vil rigtig gerne have min veninde, Camilla med. Vi trænger til at komme i bedre form begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria andersen

  Hjerteløbet vil jeg gerne løbe med min veninde Maya. Hjerteløbet sætter fokus på et vigtig og meningsfyldt emne som alle burde støtte op om. Denne dag ville være den helt perfekte veninde date

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina Højstrup nielsen

  Jeg skal løbe det sammen med min mor. Vi har længe overvejet at tilmelde hende. Hun startede med løbe efter 20 års pause sidste å r. Min søster og jeg fungerer som trænere. Nu er hun også begyndt til svømning selvom hun er vandskræk. Det er helt utrolig at man som 54 år ligesom har fået et nyt liv. Dette ville være min mors første løb og så støtter det en god sag. Hun skal da vinde og jeg løber self. Og støtter op!

  Jeg bruger L

  Jeg håber vi vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville helt klart løbe med min bedste veninde. Vi har snakket om at løbe sammen længe. Hun har desværre i en alder af kun 22 haft en blodprop og derfor vil jeg løbe for hende og andre der har været igennem det samme!! :-D

  Mit mål er helt klart de 10 km, som bliver mine første 10 km udenfor fitness centeret!! Det bliver helt sikkert en udfordring.

  Trøjen: str. Medium

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg skal selvfølgelig ha’ min løbemakker Tanja med. Vi har deltaget i de forskellige løb gennem årene.. Men har endnu ikke deltaget i hjerteløbet før.. Så det ville jo være en perfekt mulighed at vinde 2 billetter..

  Og så er det jo aldrig skidt at støtte en go’ sag..
  Blusen skal være str xl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Cillieborg Frederiksen

  Jeg vil uden tvivl tage min mor med! Hun har i lang tid kæmpet med sin vægt, men hun er SÅ godt igang med et vægttab nu, og hun er kommet igang med at træne og løbe, hvilket hun aldrig har gjort før. Derfor skal hun have den fantastiske oplevelse som det er at løbe hjerteløbet <3

  Jeg ønsker mig at kunne gennemføre løbet sammen med hende i en KT-trøje i str. M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil rigtig gerne løbe hjerte løbet med min søster. Så vil vi løbe med vores far i tankerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Køpke

  Jeg vil tage min søde veninde med :) Hun har aldrig haft motivationen/lysten til at dyrke motion, men efter sommerferien fik jeg hende til at melde sig ind i fitness world med mig. Hun har altid hadet løb, men nu kan hun godt lide udfordre sig slev, når hun løber :)
  Derfor skal hun med mig:)
  Jeg ønsker trøjen i str. M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville helt sikkert tage min dejlige lillesøster med til løbet. Vi var sammen af sted sidste år og ud over, at det generelt var et super godt arrangement, var det fedt at bruge en eftermiddag på at være aktive sammen samtidig med at der var plads til hygge. Dén succes vil jeg meget gerne gentage!! :)

  Hvis jeg vinder, må trøjen (som er VIRKELIG lækker!) meget gerne være i en str m :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Thomsen

  Jeg ville tage min mor med!

  Vi har tidligere samlet ind til kræftens bekæmpelse sammen, så at løbe for hjerterne kunne da være det næste..

  Jeg støtter allerede hjerteforeningen med et beløb hver måned, men jeg vil også rigtig gerne være med i løbet!

  To bluser i medium til mig og min mor :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele

  Min mor skal helt sikkert med fordi vi altid tager til løb sammen og fordi hun fortjener en god oplevelse! Trøjen skal være str m :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Vil rigtig gerne have min søster med, selv når hun ikke selv har det store overskud, så tænker hun på andre. Hende ville jeg gerne løbe med! :)

  Og bluse i str xs/s :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg løber for min mor, som dog ikke har noget med hjertet, men har en anden kronisk sygdom. Og jeg løber sammen med min veninde, så vi kan få os en god oplevelse sammen og samtidig støtte en god sag <3

  Blusen må gerne være i str Small ;)

  Krydser fingrer for at jeg vinder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Mette

  Fed konkurrence, da startsnumrene går til et super formål. Jeg vil ønske jeg kunne deltage i dette løb, sammen med min far, da han selv har været ramt af en forfærdelig sygdom, og det ville være så stort at gennemføre med ham i hånden! Det giver mig tåre i øjnene at skulle krydse målstregen med ham.

  Krydser mine fingre, og ønsker dig en rigtig god tur til Thailand.

  Trøje: str. M

  Venlig hilsen Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Super fed konkurrence. Jeg vil meget gerne deltage i løbet, og vil nok tage min mand med, som jeg altid løber sammen med. Han har støttet mig hele vejen igennem, da jeg i foråret 2013 besluttede at træne til marathon. Han hoppede med på træningen og støttede mig alle de gange jeg var klar til at give op. Og i september i år løb vi marathon sammen :-) Hvis jeg er så heldig at vinde, skal trøjen være en størrelse L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil gerne have min veninde med som bor i Odense, så det kunne blive til en rigtig tøse-hygge weekend ☺️

  Jeg vil gerne have blusen i str. M ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne invitere min mor med til løbet, da jeg tror at det ville kunne motivere hende til at komme ordentligt igang med at løbetræne. Og sikker er jeg sikker på at det ville være en rigtig dejlig oplevelse at dele med min mor :-)
  Hvis jeg vinder ønsker jeg min træne i størrelse M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Pedersen

  Godt gået Mette. Du er sej og giver dejlig motivation og input. Jeg vil gerne løbe med min veninde Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cigena Pedersen

  Efter jeg lige har afsluttet et hårdt kemo forløb, vil jeg være stolt over at løbe 5 kilometer i et løb. Motion har betydet meget for mig i de 4-6 måneder jeg fik kemo, så det kan være en smuk “afslutning”.

  Jeg vil tage min kæreste med, fordi han hele vejen igennem har været sublim, støttet og bakket op på både gode og dårlige dage. Vi har desværre ikke haft så stor mulighed for at dyrke motion sammen, men det er vores langsigtet mål at komme til :)
  Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cigena Pedersen

   Blusen skal i øvrigt være en Medium hvis jeg vinder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth olsen

  Jeg vil rigtig gerne have min skønne veninde, Aia med!
  Hun har været min løbemakker i godt og vel 10 måneder!
  ..en str. M ville passe fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville løbe med min skønne søster. Jeg har været igennem et langt skadesforløb, og har generelt svigtet min søster en del på det seneste, så det ville være en fantastisk oplevelse for os at dele sammen! :-) Trøjen skulle være i S. Tak for en super inspirerende og motiverende blog, Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sikke en fantastisk konkurrence – mon jeg kan få fingre i den???? Jeg vil invitere min veninde Signe med, hvis jeg vinder. Hun er min partner in crime – en helt fantastisk person, som jeg gerne vil dele denne oplevelse med. :-)
  Trøjen vil jeg gerne have i en L! :-)
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil gerne have min skønne far med, da han har en stor plads i mit (løbe)hjerte <3 Hvis jeg vandt, vil jeg gerne have trøjen i en str. Small :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg vil meget gerne deltage i denne give Away. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg invitere min mormor med til hjerteløbet da hun for noget tid siden blev indlagt med en mulig hjerteprop. Heldigvis var der ikke noget og det ville være perfekt at deltage i dette for at sætte et fint punktum ved denne episode. Desuden vil jeg gerne have trøjen i en størrelse medium :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  først og fremmest TAK for god inspiration gennem din blog og for det andet sikke en fed konkurrence:-) Jeg håber jeg bliver den heldige vinder – jeg er netop i gang med at træningsprogram hvor jeg netop er i gang med at træne op til de 10 km! Lige nu ligger jeg på de 7-8 km og det kunne jo være en fed afslutning på træningsprogrammet at kunne juble i mål til dette løb – det ville være stort for mig. Ikke nok med det får jeg lov til at støtte det gode formål og jeg får oven i købet lov til at løbe med min kære søster – som kan støtte mig under løbet! Jeg håber virkelig jeg bliver den heldige. Godt løb til jer alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Ups glemte at tilføje trøjen, som bare er SÅ flot. Hvis jeg bliver den heldige kunne jeg godt tænke mig en str M

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Jeg ville invitere min veninde Olivia, som netop er begyndt at løbe, fordi jeg gerne vil have, at hun skal opleve hvor fedt det er at deltage i et løb sammen med en masse andre og for at give hende motivation til at fortsætte sig træning.
  Hvis jeg vinder, skal hun også have trøjen og hun bruger str. m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil gerne vinde med min absolut yndlings træningsmakker og gode veninde; Linette. Derudover har jeg også haft den ære at sidde og skrive speciale med hende i et halvt år, så vi er virkelig kommet hinanden nær, og det vil være fantastisk at kunne få endnu en stor oplevelse sammen. Jeg vil gerne have trøjen i en størrelse Small :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Jeg vil gerne have min mor (Kirsa) med, da hun har en hel unik udholdenhed og jeg elsker at se hvordan hun stråler, når hun har været ude og løbe! Sidste gang løb vi 7 km, men som hun selv siger, er det alt for sjældent hun kommer ud og løbe – så denne tur ville være en skøn mulighed, både for os og andre !
  Jeg bruger str. Small i trøjen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg vil rigtig gerne deltage sammen med min mor. Hun er den der gennem se sidste par år har inspireret mig til at komme i gang med at løbe, og vi gennemførte et halvmarathon sammen sidste år. Vi har dog begge været plaget af skader i foråret (mit knæ, og min mor har døjet med hendes hæle), og er nu i gang med at træne os op igen, hvorfor Hjerteløbet vil være et perfekt mål for os :-)
  Trøjen: str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej en fin give away :-)
  Jeg vil gerne løbe sammen med min mor, da det er en god ting at kunne lave sammen med en man værdsætter og samtidig går det til et godt formål.

  Hvis jeg er så heldig at vinde trøjen, ønsker jeg den i str M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil gerne løbe med min far. Han har mistet både mor og søstre alt for tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg vil gerne løbe med min veninde Signe. Vi er begge store fans af din blog og snakker meget om både den og træning. Derfor vil dette være en sjov oplevelse, vi kan dele sammen. Vinder jeg blusen, skal den være i L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er så skide sejt gået Mette ! Du er i det hele taget bare en fighter. Jeg har igennem de sidste 10 år, været ramt af en skade, som har forhindret mig i at løbe, som var min store passion, men nu har jeg endelig fået grønt lys for at løbe, og ville elske at kunne støtte op om dette fantastiske arrangement sammen med min veninde. Det har været hårdt at se alle andre løbe diverse løb, så nu når jeg endelig kan være med på de små distancer, ønsker jeg virkelig at vinde.
  Blusen skal være str. xs hvis det fåes, ellers S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Nielsen

  Jeg vil tage min svigermor med da vi efterhånden har været til en del løb sammen, og det er utrolig motiverende. At vi så samtidig løber for en god sag, er jo bare et ekstra plus ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie KP

  Jeg vil gerne løbe sammen med min mor. Jeg er i gang med at genfinde min krop efter jeg fødte mit andet barn for 2 mdr siden. Min mor har altid inspirerer mig til at holde sig i gang og dyrke motion selv med 4 børn og arbjde. Jeg har så ofte stået og hoppet som lilke pige ved siden af min mor mens hun lavede gymnastik. Nu er hun snart 60 (om 2 uger), ligner en på 42 og er stadig min store inspiration. Arrangementet står mig meget nært da min mors storebror er hjertepatient og pt er indlagt.
  Blusen ville være perfekt i en str M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg vil rigtig gerne løbe sammen med min mor. Vi er begge vilde med løb, og turene sammen er nogle af de bedste og hyggeligste! Når vi samtidig kan støtte et så fantastisk formål, bliver det ikke bedre. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise

  Jeg ville tage min søster med, vi har været til flere forskellige løb sammen, men aldrig hjerteløbet.

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne have trøjen i XL.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hylling

  Jeg vil gerne løbe løbet med min mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tror min skønne veninde Trine skal med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en præmie at få oveni! Jeg støtter gerne et godt formål som dette! Hvis jeg fik denne fornøjelse ville jeg hive min gamle mutti med! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jeg vil gerne have min mor med, da hun er min bedste og eneste rigtige løbemakker. Vi startede begge fra nul (vi kunne ikke engang løbe to minutter i streg uden at være ved at dø!!) med løb for over tre år siden, kæmpede os op på 5 km i ét stræk gennem et løbeprogram, og vi var SÅ stolte, da programmet efter tre måneder var færdigt, og vi kunne løbe 5 km på 30 min! Siden er det blevet til over 1000 km, mange (de fleste) af dem sammen. Nu bor jeg ikke hjemme længere, men når jeg er hjemme på besøg, løber vi stadig “vores runde” sammen. Derfor vil jeg gerne have min mor med. :)
  Og hun bruger str. small :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil gerne løbe sammen med min mor :) Og tror trøjen skulle være L?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super fed konkurrence! Jeg vil gerne have min veninde Mette med, fordi hun har inspireret mig til at løbe, og vi har løbet sammen før.. Så selvom hun løber meget hurtigere end mig, så kan vi stadig godt hygge os sammen..
  I trøjestr. bruger jeg nok en L.. <3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg vil gerne have min veninde Ida med da vi begge går op i træning og kost :-)
  Trøjen skal være en str s hvis jeg altså er så heldig at vinde :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været ved at træne op til halvmarathon – blev skadet og må starte forfra. Jeg vil tage en af mine bedste veninder med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lange

  Jeg ville tage min dejlige søster med. Hun har været igennem et større vægttab, og fortjener virkelig denne oplevelse. Derudover vil det være min sidste løbetur inden 2 måneder på krykker :). Størrelse s til mig og størrelse m til min søster. Jeg krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ih, det er sådan et skønt koncept! :-) Jeg ville helt klart tage min søster med, vi har desværre mistet til hjertesygdom. Hvis jeg var den heldige der vandt billetterne, skulle trøjen være i L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sikke en sej og flot historie, du har!
  Jeg ville rigtig gerne deltage samen med min mor, den vigtigste person i mit liv! Skulle jeg vinde trøjen, skal hun have den. Hun bruger en str. XL.
  Jeg krydser fingre for, at jeg kan få lov til at forkæle hende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg vil super gerne have Rikke med – Rikke har været min faste træningspartner indtil at jeg blev gravid for et årstid siden :)

  Nu prøver jeg desperat at komme tilbage i form igen efter min graviditet, så dette løb ville være en dejlig måde at have et mål at gå efter :)

  Gerne str. xl :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fed konkurrence! Hvis jeg vinder vil jeg tage min mor med, vi elsker begge at løbe, og er en af de ting vi sætter tid af i hverdagen til at gøre sammen. Så det kunne være super fedt at vinde og få en oplevelse sammen med min mor.
  Str. s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg vil tage min skønne kollega med. Hun er gået lidt i stå med sin løbetræning og løbet vil kunne motivere hende. Der udover arbejder vi på en hjerteafdeling så vi vil gerne støtte op om det godt formål. Charlottenlund, str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg vil tage min vidunderlige og viljestærke veninde Jennifer med. Hun har gennem det seneste år tabt sig omkring 20 kg. Hun er en sand inspirationskilde! Og jeg kender ingen, som fighter hårdere end hun gør. Derfor ville jeg elske at dele denne oplevelse med hende.
  Str. S :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ved ikke om det er det rigtige sted jeg skriver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Og hvorfor kommer det ikke frem, det dom jeg skrev før? Hmm…
   Jeg prøver igen… Jeg vil tage min kæreste med for hyggens skyld og så fordi flere i hendes familie har svagt hjerte – og så kan vi med denne tur jo passe lidt på min kærestes hjerte, hvis hun skulle have arvet det ♡… Str. L :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på lækker Broccoli mos