Fyldte squash

Klar til sommerferie?!

Åh, nu nærmer min sommerferie sig eeeendelig!  Vi skal afsted i starten af August, og skal være væk i 2 uger. Vi skal til Rhodos <3 :)

Jeg har aldrig været i Rhodos før, så jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle tips og tricks. Hvad skal man se, hvor er godt at spise, kultur osv. – Så lig gerne en kommentar til indlægget :)

Men i mellem tiden har jeg lavet en lille collage over hvad jeg skal have med på ferie og hvorfor :)

PicMonkey Collage

 

PicMonkey Collage

// 1 – HER // 2 – HER // 3 – HER // 4 – HER // 5 – HER // 6 – HER // 7 – HER // 8 – HER //

// 1 – Bikini //
Jeg ELSKER bikinier, og jeg har ikke kun en bestemt jeg skal have med på ferie. Jeg har en hel kasse fyldt med bikinier, min kæreste mener jeg skal smide en ud hver gang jeg køber en, men den er jeg IKKE enig i :D
Jeg tror altid jeg har 7-10 bikinier med på ferie, der skal jo ske noget nyt ;D
Og nu er jeg faldet for denne, er den ikke flot? :D

// 2 – H20 guld klipklappere //
Nu har jeg kigget på dem i et år, og da jeg endelig havde chancen for at købe dem igennem min egen webshop, så slog jeg altså til! :D
Elsker guld, så de her klipklappere er da lige mig, dem skal jeg vimse rundt i når jeg skal ned til poolen ;)

// 3 –  Sun Proctect Spray Conditioner //
Jeg bruger altid denne når jeg er på ferie, den redder ALTID mit hår på min ferie!

Den hjælper med at udfiltrer dit hår efter fx en tur i poolen og giver fugt til hår der er blevet tør af solen. Den beskytter ligeledes din hårfarve mod solens blegende stråler.

// 4 – Sol creme //
Det siger lidt sig selv hvorfor, ikke? :D

Men det her er min ynglings solbeskyttelse, den dufter SÅ godt, og jeg er aldrig blevet rød når jeg bruger den. Vil jeg virkelig anbefale! :)

// 5 – Aftersun //
Også en klar favorit, den bruger jeg ALTID som aftersun. Den tørrer hurtigt ind, og efterlader bløden virkelig blød og lækker. Klar favorit!

// 6 – Aloe vera gel //
Er skaden sket, så brug aloe vera gel til at nedkøle. Jeg blev forbrændt i Thailand, og der var denne her guld værd <3

// 7 – Hvid bikini //
Jeg har hørt hvide bikinier er the shit i år, og heldigvis købte jeg en i Thailand sidste år, men synes hvide bikinier er så nice. Så ser man også brunere ud :D

// 8 – Når man skal til poolen //
Den er jeg SÅ forelsket i, lige til at tage på når man skal ned til poolen. Er den ikke fantastisk. Tror jeg er nød til at købe den :D

Det er det jeg skal have med – hvad skal i have med på ferie?

 

Indeholder affiliate links

10 kommentarer

 • 4 & 5 kan jeg også stå indefor, brugte dem også på vores ferie på Mallorca i sidste måned. De gør hvad de skal og dufter himmelsk….
  Der er flere på listen jeg godt kunne bruge, ferie eller ej
  Rigtig god tur og ferie..

  Kh Louise ✎ http://bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Rhodos er SÅ dejlig en ø! Jeg har primært boet omkring den gamle bydel. At gå ture om aftenen inden bag den gamle bys porte og spise der, er så autentisk! (Men også dyrt!)
  Deres bar gade i den gamle by er også FANTASTISK! Der er fyldt med unge mennesker og virkelig gang i den! – det er fedt, også selvom man har kæresten med! :) ellers er der også båd ture, som er virkelig hyggeligt!

  God ferie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor ville jeg elske, at have samme bikini-gå-på-mod som dig! Tager virkelig hatten af for dig!
  Måske jeg skulle prøve en bare for at se… Tak for god inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg var for første gang på Rhodos sidste år, så jeg vil ikke betegne mig som ekspert ;) Men her får du et par tips:
  – Vi var ret fascinerede af den gamle bydel i byen Rhodos, som vist er et must see, når man besøger øen.
  – Derudover sejlede vi til byen Lindos, som ligger på den modsatte side af Rhodos by. Den var sååå smuk – der er KUN hvide huse :-) Turene skal bookes senest en dag i forvejen. Man skal bare henvende sig ved en af de mange skibe ved havnen.
  – Hvis man er til noget mere sjov og spas, ligger der et GIGA ENORMT vandland på øen. Fra Rhodos går der gratis shuttle busses derud…

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Hejsa,
  Er ikke decideret ekspert lige på Rhodos(kun været der en gang),men grækenland generelt vil jeg som tidligere rejseleder anbefale alle der skal til det græske at kaste sig hovedkulds ombord i deres FANTASTISKE retter! Bestil evt flere små og del! Deres mad er SÅÅÅ god og mange steder får man vandmelon bagefter -mums! Selve Rhodos har sindssygt meet at byde på, og hvis i har mod på det, så ville jeg anbefale at leje en scooter pg køre på opdagelse langs kysten. I kan med sikkerhed finde små “gemte” steder, strande uden fpr mange turister. De græske øer guver en følelse af lykke og glæde. HUSK GODT MED KONTANTER!!! ;) Og giv altid lidt drikkepenge både til stuepigen og på restauranterne, det er MEGET velset og mange af dem afhænfer af drikkepenge, da lønnen ikke er så stor. Nyd ferien, og massevis af græsk iskold frappe (iskaffe). Sååå misundeæig altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte squash