Når en blogkollega bliver en god veninde..

Jeg kommer aldrig til at blogge hverdag..

Som der nok der nogle der har lagt mærke til, så svinger aktiviteten på min blog. Nogle gange blogger jeg meget, andre gange slet ikke.

Men jeg kan lige så godt sige, at jeg kommer aldrig til at blive en blogger som har friske indlæg hverdag – hvorfor? fordi jeg ikke har tiden til det og det er heller ikke mig som person :)

Jeg har blogkollegaer som kan sidde og have en masse kladder liggende og ligeledes en masse planlagte indlæg som bliver udgivet hver dag – men det bliver aldrig mig.

Jeg blogger når jeg er inspireret eller føler jeg har noget at sige. Jeg føler det er forkert hvis jeg laver planlagte indlæg, fordi når jeg skriver indlæg så vil jeg gerne have det ud med det samme, også selvom det måske er et lidt ligegyldigt indlæg – men af en eller anden grund føler jeg bare det er rigtigt for mig?

Det betyder ikke at jeg synes at der er noget i vejen med bloggere som har planlagte indlæg og som blogger hverdag, slet ikke. Nogle gange tænker jeg at jeg ville ønske jeg kunne det, men det er bare ikke mig som person, og det har jeg accepteret :)

Min bloglyst svinger op og ned, og for mig er det ikke noget jeg skal leve af, det er mit arbejde derimod og det er der min passion ligger. Så er jeg presset på arbejdet og har travlt, så vil min blog automatisk blive ned prioriteret.

Så jeg kommer aldrig til at blive en der udgiver indlæg hverdag – men jeg lover at når jeg har noget på hjertet så bruger jeg tiden på at skrive det ned og udgive med det samme :)

Vi blogger alle på forskellige måder og heldigvis for det – vi skal jo ikke være ens, så var der jo ikke noget værd i at følge med :)

Men jeg er glad for jer der følger med hos mig, jeg har sagt det før, men jeg er utrolig taknemlig for det <3

Så nu når jeg har jer, er der noget i gerne vil høre mere om på bloggen? Noget i synes mangler eller der er for meget af? Jeg vil gerne blive inspireret :)

hummel

Bukser fra hummels nye trainings kollektion – som i kan finde lige HER!

Bukserne er givet til mig, som samarbejde, da jeg er ambassadør for hummel :)

4 kommentarer

 • Alice

  Jeg elsker din blog, Mette, og selv om jeg til tider kan tjekke den dagligt for nye indlæg, så glæder jeg mig ekstra meget til at læse hvad du har på hjerte, når du udgiver nye indlæg :)
  Jeg kunne godt tænke mig, at du evt. skrev om dine træningsprogrammer. Altså, hvilke øvelser laver du? Hvilke øvelser er dine favoritter – og hvilke er dine “hade”-øvelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er du bare sød Alice, det er jeg virkelig glad for at høre <3 Dejligt med en så trofast følger!

   Det tager jeg til mig – jeg skriver det på min liste :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser godt ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en blogkollega bliver en god veninde..