BLAAAACK FRIDAY!

Jeg holder en pause…

Den opmærksomme følger har nok lagt mærke til min stilhed de sidste par uger, men jeg er simpelthen fuldstændig tømt for overskud.

Det hele startede med at vi kom hjem fra New York, efter den mest fantastiske tur. Hold kæft hvor var jeg forelsket i den by. Men vi landede lørdag, der gik jeg i seng kl. 21.00 lørdag aften, og så sov jeg til klokken 9.00 næste dag, også tænkte jeg, yeees! Jeg er ikke blevet ramt af jetlag, jeg tog fejl..

Natten til mandag, fik jeg under 2 timers søvn. Jeg var fuldstændig knækket, og da jeg vågnede om morgen havde jeg en rigtig nedtrykt følelse i kroppen. Jeg følte mig SÅ ked af det, uden at kunne forklare hvorfor. Faktisk var de følelser jeg havde under min depression der kom igen, og det gjorde mig bange.

Jeg tog på arbejde, men fik stadig næsten ingen søvn  om natten + plus jeg havde nogle store turdeture der midt om natten uden at kunne forklare hvorfor. Jeg blev SÅ bange, for jeg troede virkelig at jeg havde fået en depression igen, eller at den var blusset op i gen, eller hvad man nu skal sige..

Det var først fredag jeg vågnede op og følte mig “normal” igen – og der var jeg virkelig lettet. Og har senere fået bekræftet af min psykiater at nogle oplever depression lignede symptoner på jetlag. Ja tak for kaffen, det ville jeg måske godt lige have vist så jeg var klar på det.

Men det har fået mig til at mærke efter, jeg er fuldstændig drænet for energi i forhold til træning og tabe mig. Jeg tror virkelig jeg det sidste halve år har kørt mig selv for hårdt og fokuseret for meget på at jeg skal tabe mig, i stedet for at finde rytmen der passer til mig. Jeg ved godt det udad til har virket til jeg har kørt med klatten, tværtimod. Jeg er faldet i SÅ mange gange, spist sundt og trænet, baaaang! Så direkte ned i hullet igen.

Jeg har presset mig selv SÅ hårdt med at jeg skal tabe mig at det nu er blevet for meget, og jeg har brug for en pause fra det hele….

Jeg ved heller ikke hvorfor jeg forventer jeg kan det hele, når jeg ikke engang forventer det af andre?

Lige pt. har jeg i fredags afleveret min eksamensopgave som VIRKELIG har været svær for mig, og jeg har forbandet den langt væk – samtidig med jeg også lige skulle starte nyt arbejde også var der også liige en tur til New York. OGså lige det der med 4 x træning om ugen og så sund kost hverdag….

Jeg kan ikke mere, jeg har ikke mere overskud…

Jeg har derfor valgt at sige at jeg tager en pause nu fra ALT der hedder vægttab. Fordi det skal være sjovt at træne og rart at spise sundt, og lige nu er det bare ikke sjovt eller rart. Tværtimod følger jeg det er negativ ting, og sådan skal det jo ikke være…

Så derfor er det blevet til en pause, så jeg lige kan få trukket vejret igen – for det har jeg brug for, så jeg kan samle energi til at komme stærkt igen <3

Jeg tænker selv at starte op i januar, men næste skridt er at mødes med Cecilie og aftale en plan for hvad der skal ske med mig :)

Så lige nu er jeg hverken inspirerende eller motiverende, jeg er bare mig. Et menneske, som ikke er perfekt og kæmper mod hverdagen.
Men jeg giver ikke op – det må bare tage længere tid.. :)

PB091806

10 kommentarer

 • Det kan jo også være ligemeget med at tabe sig, hvis man stadig er ulykkelig og har det skidt. Jeg synes det lyder fornuftigt med en pause, brug din tid på de ting der rent faktisk betyder noget <3
  Ønsker dig det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Du er ikke alene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er bestemt ikke alene ♡ og synes du er så sej, at du kender dine egne grænser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Mette.

  Jeg kan slet ikke forestille mig hvor anstrengende det må være at skulle tabe sig og hele tiden fokusere så meget på mad/sundhed/balance. Det er jo menneskeligt at komme ud af balance hele tiden (eg. pubertet, hormoner ved menstruationscyklus, graviditet, jobskifte, kærestesorger etc etc), da jeg aldrig selv har haft problemer med vægten – og lækker mad gør mig meget glad:) Jeg kender dig ikke, men synes det lyder som en herre sej idé at slippe fokus og tanker fra hele din vægttabsprocess for en tid. Uden tidsramme på hvornår du har lyst igen – for du ved jo ikke hvornår du har det overskud igen.

  Jeg var til et event i torsdags i Zirkles, hvor jeg synes jeg så én jeg havde set før. Jeg kom hurtigt i tanke om at det jo var dig; denne blogger jeg havde hygge-læst lidt indlæg fra :) Jeg blev lidt overrasket ver hvor meget din overvægt og vægttabsprocess lader til at fylde for dig (ihvertfald hvad din blog giver mig indtryk af), jeg jeg slet ikke tænkte: “der er godt nok en overvægtig kvinde der”, men nærmere. “wow en fed energi og udstråling denne kvinde omgiver sig med”. Jeg synes du er flot og jeg håber at denne lille kommentar fra mig, en ubekendt der tilfældigvis så dig til et tilfældigt event, for bare en kort stund vil få dig til at tænke i perspektiv over hvordan du fremstår overfor andre mennsker :)

  God december og nyd den med al dens glæde og guf. …Man behøver jo ikke tage 5 kg på i julen bare fordi der er knas allevegne. Appelsiner smager satme også godt den ene dag, mens 20 småkager den næste er på sin plads ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh Louise. Din kommentar gjorde mig så glad <3

   Tak fordi du gad og tage dig tid til at skrive til mig, omkring dine tanker. Jeg er især glad for den opfattelse du har af mig, hvor er jeg glad for det er det jeg udstråler. For jeg føler mig mest af alt som "hende den tykke".

   Tak, tusind tak. Næste gang du ser mig, så kom ENDELIG og sig hej :) <3

   Og jeg er enig med det sidste – clementiner er jo det bedste ved julen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   :)
   Jeg hiver fat i dig næste gang. Ville jeg egentlig også have gjort, men jeg var der i så kort tid til dette event og der var flere veninder og studiekammerater jeg ikke havde set længe, så kom fra det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det så godt. Og jeg tror kun det er sundt at hole en pause i ny og næ… At den så bare ikke skal vare i fire år, som min, er en anden sag. hihi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLAAAACK FRIDAY!