Ting jeg ikke forstår... og som pisser mig af!

Jeg har testet – C9!

Instagram og diverse facebook sider er boomet det sidste stykke tid omkring denne her kickstarter – nemlig C9 – en kickstarter/”detox” pakke som skulle gøre du fik en masse velvære og energi fordi du lever meget af Aloe vera gel.

Jeg var skeptisk og tænkte ENDNU en “tab dig lynhurtigt” kur – det dur simpelthen ikke. Så jeg grinede lidt af de indlæg. Jeg begyndte ligeledes at få mails i min inbox om jeg ikke ville være forhandler og diverse ting. Jeg takkede nej, for jeg skal simpelthen ikke sælge det produkt. Men så skrev Tamara som har bloggen mommylove.dk, at hun gerne ville sponsorere mig en jeg kunne teste. Så blev jeg nysgerrig – jeg kunne egentlig godt tænke mig at se hvad fanden det her “fantastiske” C9 er for noget. Jeg skrev til hende at jeg gerne ville teste det, men hun skulle være klar over det var mit HELT ærlige mening – og jeg vil ikke lave et indlæg der omhandler hver dag på C9. Jeg vil lave 1 indlæg som omhandler C9 og min mening om dette.

2015-10-07 09.40.45

Det her, som du læser nu er skrevet inden jeg starter på C9 – så mens du læser dette er jeg stadig skeptisk :) – Jeg vil give min  ærlige mening til sidst i indlægget og inden du kommer dertil  vil jeg lave en dagbog med mine tanker for hverdag i dette indlæg :)

Men inden vi starter med dagbogen – vil jeg gerne lige forklare hvorfor jeg gør det:
Grunden til jeg har valgt at teste det her, er fordi jeg vil give mig selv en udfordring. Det bliver en hård kamp – men jeg har brug for det selvtillidsboost at jeg kan gennemføre det. Jeg har brug for at se jeg kan holde en plan uden at falde i.  Jeg ved godt jeg jo bare kunne holde min kostplan, men den har jeg alligevel holdt en pause fra grundet nogle personlige ting. Derfor tænkte jeg, at hvis det her er en kickstarter – så kan det måske hjælpe mig til at holde min plan efterfølgende uden alle udsving. Men jeg har inderst inde brug for at vise min hulemands hjerne at jeg KAN og jeg kan modstå de cravings og derfor har jeg valgt at give mig selv en udfordring.

Min mening inden start:
Ærligt, så tænker jeg fusk og humbug. Når noget lyder for godt til at være sandt, så er det, det som regel også! Selvfølgelig taber man sig når man kun får 1000 kalorier om dagen…
Så jeg er meget skeptisk, og kan ikke se hvordan manglende mad skal kunne give mig energi og velvære. Men jeg er åben, og nu giver jeg det et forsøg. Men inden jeg vil begynde med dagbogen, vil jeg givet ordet til Tamara, der med hendes ord kan forklare C9, jeg kan nemlig godt se mit indlæg virker LIIIDT negativt, inden vi overhovedet er startet, og jeg går ind for alle får lov at sige noget. Så byd velkommen til Tamara.

Tamara – C9:
Først vil jeg sige tak for at Mette har taget imod denne C9 test pakke – hun er nøje valgt af mig, da jeg ved, at hun er en af de mange bloggere, som virkelig er ærlig i forhold til hvad hun kaster sig ud i. Og jer der følger hende, kan med sikkerhed forstå hvorfor jeg sætter stor pris på at hun, trods skeptis, tog i mod boksen.

Mange har meninger om C9 og jeg havde det selv inden jeg prøvede det (mit C9 forløb kan du læse om på min Fitblog Mommylove.dk) – det der dog er vigtigt for mig at slå fast, er at det IKKE er en ny ’fix it’ kur. Det er der desværre ret mange der tror, da det rent medie mæssigt ligges ud som om, at det kun handler om at tabe kilo og centimeter, men C9 er så meget mere. C9 er en kickstarer, som kan være med til at skabe balance, energi og kickstarte din krop på ny. Vi udsætter kroppen for så meget gennem livet, propper den med toxiner, giftige tilsætningsstoffer og stresser den med tobak, fed mad og alt for mange timer på jobbet. Dette skal på et eller andet tidspunkt komme til udtyk, og ofte sker det, når det er for sent. Med C9 er det muligt at tage noget af dette i opløbet. Ved at få sat gang i mave-tarmsystem, kan man genopbygge balancen mellem kost og krop, såldeses at du får de vitaminer som din krop har behov for. Bonus ved C9 er, at du kan tabe vægt og cm, hvilket giver sig selv med få kalorier – men flere af mine kunder ser ikke det med vægttab som det bedste, nej de er mere positive over den energi og balance de har opnået samt at deres sukkertrang er fosvundet.

Jeg er så spændt på hvad Mette får ud af disse 9 dage – og er posivtivt indstillet overfor hvad der må komme, godt eller skidt. Bring it on! Jeg vil støtte hende hele vejen gennem de 9 dage og hun må skælde og smælde alt det hun har lyst til.

Dag 1:
(I dag får aloe 4 x Aloe vera shots, 1 x shake blandet op med sojamælk, 2 x tabletter og 1 x fiber pulver blandet op med vand – dertil en agurk og 5 hindbær)
Klokken er nu 15.21 – og jeg har det egentlig ok. Kan godt mærke jeg nu begynder at være sulten, men det overrasker mig det først kommer nu. Jeg kan godt forestille mig når klokken rammer 18 at jeg bliver PÆÆÆNT negativ. Jeg er nemlig verdens sureste menneske når jeg er sulten! ups.. (UNDSKYLD SKAT)
Derudover har jeg trænet 35 minutter på crosstraineren, hvor jeg stod 33 minutter med level 10, og kørte de sidste 3 minutter med interval – så min puls kom op. Og det foregik uden problemer, det havde jeg masser af energi til. På trods af ingen rigtig morgenmad :)
Men jeg tænker jeg det bliver nogle LAAANGE 9 dage, i og med jeg ikke er vild med det fiber pulver man skal drikke, plus den shake der er. Det smager som en dårlig proteinshake. Men jeg er stædig, og nu har jeg sat mig for at jeg gennemfører det her! Det bliver en sjov udfordring – men jeg er klar på den :)
Heldigvis har jeg Tamara, som står klar på SMS med alle mine forspørgsmål – DER ER MANGE. hihihi :D
Kl 17.07 – åh jeg tænker på mad nu… Og instagram boomer snart med madbilleder… BE STRONG METTE! BE STRONG!
Inden jeg startede tænkte jeg åh hold op, 9 dage? Det går stærkt… Nu tænker jeg – FUCK HVOR GÅR DAGENE DOG LANGSOMT!
Kl. 22.01 – Ja vi er stadig på første dag… Humøret har egentlig været ok – jeg har ikke været sur som jeg plejer når jeg er sulten. Men hold da op, da klokken blev 18 var jeg sulten og det blev ved indtil nu.. Nu tror jeg bare jeg har vænnet mig til følelsen.
Men da klokken blev 18, var jeg nød til at tage en agurk, for hold kæft jeg var sulten – men det må man heldigvis godt :D
Nu skal jeg snart i seng – og jeg går sulten i seng = jeg vågner sulten op, og det er en lorte følelse. Især fordi jeg kun må få det samme som jeg har fået i dag. Fuuuuck…. Men jeg kan og jeg vil. Det her gør jeg som sagt for at udfordre mig selv. Nu har jeg i så lang tid ikke kunne holde min plan, og kan jeg holde den her i 9 dage, så ved jeg det vil give mig et kæmpe selvtillidsboost og tro på jeg sagtens kan igen – og det har jeg brug for :)
Kl. 22.48 – efter jeg har læst rundt på Tamaras blog omkring C9, kan jeg da godt se at jeg kunne have spist flere grønsager og frugt istedet for kun 1 agurk. flooot Mette… Jeg må spise mere af det i morgen – haha :D

12067274_10206071225312800_368826695_n

Dag 2:
(I dag får aloe 4 x Aloe vera shots, 1 x shake blandet op med sojamælk og jordbær, 2 x tabletter og 1 x fiber pulver blandet op med vand – dertil en agurk og 5 hindbær)
Kl. 10.31 – jeg vågnede omkring kl. 9.00 i dag, og jeg var simpelthen SÅ træt. Men jeg var egentlig ikke sulten, som jeg havde frygtet jeg ville være. Men jeg kan godt mærke jeg er afkræftet. Min krop er vant til at få mad og den får sgu ikke særlig meget nu.. Ser allerede frem til morgen, hvor jeg må få 600 kalorier til aftensmad! mums!
Kl. 13.00 – Nu er jeg lige blevet færdig med dagens cardio – 35 minutter blev det til, og det var hårdt hele vejen igennem.. Jeg har ikke meget energi kan jeg godt mærke :/ Men nu sidder jeg med min frokost i form af en shake, så håber vi det hjælper lidt.
Kl. 15.48 – Jeg har kvalme – jeg kan virkelig ikke lide de shakes og pulver ting. Puha.. Det svært at klemme en shake ned når man kan smage måltidserstatningspulveret..
Så nu spiser jeg 2 x gulerødder for at prøve at få kvalmen væk.

På dag 3-9 får man 120 ml Aloe vera, 2 x tabletter, 1 x fibervand, 2 x shake og 600 kalorier til aftensmad.

DAG 3:
Kl 09.29 – Min gjest er ved at være væk… Og det er på trods at jeg har veje og måle dag i dag, som faktisk fortæller mig at jeg har tabt 2,3 kg og 11 cm rundt omkring på kroppen. Men selvfølgelig har jeg det, når jeg næsten ikke har spist noget de sidste 2 dage, så det klart kroppen taber sig – og det er højst sandsynligt væske (på trods af jeg drikker konstant), men kroppen har ikke noget at binde væsken i.
Derudover er jeg SÅ træt. Jeg sover virkelig dårligt om natten, og min krop kan slet ikke finde ro… Håber det bliver bedre snart… Synes ikke det er sjovt nu :(
Resten af dagen – Dagen blev bedre for mig jo længere op ad dagen jeg kom. Jeg var stadig træt og havde derfor ingen energi til træning og sprang det over. Men dag 3 var også dagen hvor jeg fik mad! HALLEUJA! 600 kalorier til aftensmad – og vi skulle spise hos mine forældre. Og åh hvor var det lækkert!!! Jeg valgte at tage mest af stegen som vi skulle have, jeg kunne bare mærke min krop sagde: kød, kød, kød! Så jeg endte med at spise 300 gram steg, 100 gram kartofler og 2 gulerødder. Haha jeg var lidt træt af at mangle mad, så nu gik jeg all in på proteinerne :D

DAG 4:
Jeg sover stadig afhelvede til, og jeg begynder at nå dertil hvor jeg virkelig overvejer at stoppe. Jeg har ingen energi, jeg er træt, sulten og jeg begynder at få ondt i muskler og led. Tamara siger det højst sandsynligt stadig er min krop der detoxer – men jeg har det virkelig ikke godt.
Men jeg fik lavet min træning, vi tog omkring 40-45 minutter cardio og forskellige øvelser ude i mine forældres have. Det var skønt vejr jo, dejligt friskt.  Så det blev til en dejlig træning <312074654_1656873404525548_3371919352016567856_n

Men så kom vi hen mod aften, og vi skulle til familie fødselsdag. Jeg havde troet det ville være super easy peasy, og jeg havde lavet min salat inden da og taget med. Men da jeg så kom derned og så den LÆKRESTE 3 retters, plus jeg havde så ondt i kroppen og hovedet, så begyndte jeg virkelig at overveje om det var det værd. Jeg synes ikke det var sjovt at sidde der og havde det skidt, spise en salat og se de andre spise suppe, oksemørbrad og ALT muligt andet LÆKKERT.
Men jeg holdte det, og tog INTET. Jeg spiste min salat og drak mit vand. Og jeg er ret stolt over jeg gjorde det. Det beviser mig bare at viljestyrke Mette som jeg har efterlyst bare har været på ferie, for jeg kan sagtens. Det var meget stort – kan jeg se nu. Men ikke i går da jeg var til det!

DAG 5:
For første gang i dette forløb er det endelig blevet til en OK nats søvn, men stadig træt og uden meget energi når jeg vågner. Den der fantastiske oplevelse af energi og velvære indeni som alle der prøver det snakker om, den har jeg bare ikke. Og jeg er spændt på om det kommer, for det føles ikke sådan.
Jeg holder planen fuldstændig, og spiste os en rigtig lækker lakse salat hertil aften – men jeg kan stadig mærke min krop har det underligt og føler den mangler mad. Derudover er jeg SÅ træt af de forbandende shakes. Jeg kan virkelig ikke lide dem. De giver mig kvalme og jeg har så svært ved at drikke dem, men ned skal de..
Nu er jeg nået dertil hvor det bare skal overståes – jeg vil fuldføre – men jeg gør det ikke fordi jeg synes det er sjovt eller fordi jeg får det bedre. Jeg gør det kun for at fuldføre.
I morgen skal jeg veje mig og se hvad der er sket siden dag 3 – så nu må vi se..

DAG 6:
Jeg har det ikke særlig godt i dag. Og da jeg så vejede mig havde jeg intet tabt, vægten stod præcis på det samme. Jeg ved godt jeg ikke gør det for at tabe mig, men når nu man kæmper sådan med at holde det her, er det lidt hårdt at det ikke vises på en eller anden måde. Men jeg sover dårligt og har ingen energi, lidt modsat af hvordan man egentlig burde havde det!

Jeg skrev straks til Tamara, som sagde til mig at nu droppede jeg den shake, og fik noget ordentlig mad. Jeg har nemlig næsten ikke spist kulhydrater og det skulle jeg havde nu. Så jeg fik lov at afvige lidt fra planen, hvilket passede godt med jeg skulle til et blogevent. Men jeg grovåd ikke løs, jeg tænkte virkelig over hvad jeg spiste (og holdte det under 600 kalorier). Også tog jeg shaken til aften, så jeg byttede de 2 måltider om – og jeg havde det ok efter. Så det var dejligt, jeg fik også trænet ryg/mave. Så dejligt med energi :)

DAG 7 & 8:
De 2 dage minder egentlig meget om hinanden. Jeg har ikke ekstra eller øget energi – jeg er bare på normalt stadie som før jeg startede. Jeg er ikke lige så sulten mere, så tror min krop har vænnet sig til at få mindre mad – men ellers er denne C9 bare ikke noget særlig for mig og selvfølgelig er man mindre oppustet når man ikke får særlig meget mad – det jo klart :)

DAG 9:
Dette er egentlig den første dag hvor jeg føler jeg har ekstra energi. Om det er på grund af C9 eller fordi jeg bare har en god dag – det er der ingen der ved og jeg er egentlig os ligeglad. Jeg er bare glad for jeg fuldførte :)
Nu bliver det spændende når jeg vejer mig i morgen – men jeg ved en ting er sikkert. Jeg gør det aldrig igen  – det var den bedste følelse da jeg kunne smide Aloe vera gel og mit shake pulver i skraldespanden, for hold kæft hvor det smager skidt ;)

Mine resultater:

Ja da jeg ved det er det de fleste er nysgerrige efter, så kommer det her.

C9 resultater:
Vægttab: 3,4 kg
Cm: 18 cm – hvor der hvor der er røget mest er i tajlen med 8 cm.

Min ærlige mening:
Jeg gjorde som sagt det her for at give mig selv en udfordring, derudover var jeg provokeret af hvor GODT alle skrev det var på Instagram/Facebook. Der var ingen negative opslag omkring det. Jeg tænkte – det kan ikke være sandt, og jeg synes det er synd hvis nogle hopper med på denne “C9” bølge, fordi de gerne vil tabe sig.

Jeg har som i kunne læse ikke haft et nemt forløb – min krop har ikke haft det godt. For mig var C9 noget som bare skulle overstås, for at vise mig selv at jeg kunne klare det.

Men de gode ting jeg kan tage med er at jeg “klarede” en familie fødselsdag, med SÅ god mad, hvor jeg intet tog. Det har virkelig været en øjenåbner for mig, og vist at hvis jeg vil ting, så kan jeg godt! Jeg skal bare ville det nok! :)

Men i forhold til de myter jeg har hørt nævnt på IG – så kommer mit resultat og holdning hertil.

Øget energi-niveau = Ikke for mig – tværtimod, har jeg været drænet for energi

Vægttab = Ja, og det er højst sandsynligt væske, måske muskelmasse – i og med jeg kun har fået 1000 kalorier. Kroppen SKAL ikke leve på 1000 kalorier – så derfor er det klart jeg taber mig. Dette er en lynkur for mig at se.

Mindre oppustethed = Igen – kun 1000 kalorier, og 1 rigtig måltid som er om aften på 600 kalorier. Det er klart man ikke er oppustet.

Bedre fordøjelse = Uden at sige for meget, så gælder det bestemt ikke mig… Det har forvirret mine tarme meget!

Sukker cravings forsvinder = hmm pas, jeg har tænkt på bland selv slik siden jeg startede – så det ved jeg ikke? Men jeg er ikke typen der generelt craver efter slik i hverdagen, så den er for mig svær at svare på.

Flottere hud = Nops – jeg har fuldstændig samme hud :)

Dette er en kickstarter kur, fuldstændig lige som Nupo. Og jeg er sikker på jeg begynder at tage på igen når jeg begynder på “rigtig” mad. Men det har givet mig mod på at starte på min coachs kostplan igen – det føler jeg mig klar til nu! Men er også klar over jeg nok tager det på igen.

Derudover vil jeg sige at der findes IKKE en mirakel kur for et vægttab – det tager tid, tålmodighed og hårdt arbejde.

Jeg vil ikke anbefale en C9 – det går stik i mod ALT det jeg har lært og tror på. Jeg vil sige at du hellere burde bruge penge på at få udarbejdet en kostplan eller træningsplan til dig selv. Jeg vil til enhver tid anbefale sund kost og træning til at tabe sig.

Jeg gjorde dette fordi jeg gerne ville teste det på egen krop og derefter sige min ærlige mening om det. Også må folk beslutte sig derefter. Men nej, jeg vil ikke anbefale det – og jeg vil aldrig gøre det igen.

Men Tamara skal have ros – hun valgte at give den til mig, på trods af min skeptisk, hun har været en kæmpe støtte og været så god til at svare på alle mine spørgsmål, gode som dårlige. Ligeså snart jeg fik æsken fik hun en mindre sur/skeptisk sms, men tog sig tid til det og mig. Hun er en super sød pige, som selv har haft gode oplevelser med C9 – det har hjulpet hende og hendes mand. Men det gjorde desværre ikke noget for mig :)

Men nu er jeg fuldstændig klar til min coach kostplan – og jeg glæder mig til at starte på den. Jeg holdte en pause fra den under min nedtrapning af medicinen – men nu føler jeg mig klar til at starte den. Derudover starter jeg nyt arbejde mandag – der sker så mange spændende ting for mig – og jeg synes det har været sjovt at prøve dette på egen krop, for nu ved jeg hvad folk taler om! :)

Men til slut vil jeg bare gerne IGEN sige – jeg vil ikke anbefale det – overvejer du det, vil jeg råde dig til at bruge de penge på en kostplan, som kan hjælpe dig med at tabe kilo, og give dig øget energi i form af rigtig mad :)

Har du spørgsmål eller lignede, så skriv i kommentar feltet. Ellers skal du skrive til Tamara (Tamaranorvillo@gmail.com) som er forhandler hvis der er noget, og ellers kan du læse hendes indlæg om hendes oplevelser med C9 LIGE HER!

Skærmbillede 2015-10-15 kl. 17.08.49

21 kommentarer

 • Line

  Mette, syntes det er for fedt at du er fuldstændig ærlig omkring C9. Har læst så mange forskellige blogger skrive om hvor fantastisk det var, og har da overvejet om det skulle prøves. Men jeg har mine tvivl ligesom dine, så jeg tror jeg holder mig til at få lagt en kostplan istedet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din ros – jeg går virkelig op i at være ærlig. Så det værdsætter jeg <3

   Jeg vil også sige en kostplan – det er så meget bedre på det lange løb :-*

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at du er hudløst ærlig i din anmeldelse og udelukker taler ud fra dine personlige erfaringer. Det er top troværdigt og meget inspirerende i blogland <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er sgu en dårlig berundelse, at vi fylder kroppen med alt muligt og vi har brug for at detoxe. Kroppen skal nok detoxe sig selv, ellers ville vi jo heller ikke kunne leve. og man behøver hverken udelukkende juice, the eller aloe vera. Så thumbs up for din anmeldelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  THANK GOD!!!!!!!!
  Jeg faldt pladask for at alle havde det så meget bedre, øget energi, bedre hud, lækre “kakaoshakes” og mindre sultfornemmelse. Efter en hård start på et nyt job, med dårlig kost osv. Følte jeg, at jeg ville gøre noget godt, og valgte så at prøve C9, og jeg har det på PRÆCIS samme måde som dig.
  Det er SÅ befriende at læse dit indlæg, da jeg efterhånden begyndte at tænke om det var mig, den var gal med.
  Mange tak for det Mette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per

  FEDT! Endelig en ærlig og realistisk anmeldelse af det C9 tivoli! Som du skriver er det da klart man taber sig vi at sulte sig!? Man kan vel ligeså godt leve af billig protein shake i stedet?
  Og alt det der “detox” er jo noget plader, som nogle åbenbart stadig tror på. Der er ingen videnskabelig begrundelse for det. Det lyder bare smart at sige man udskiller giftstoffer, men altså vågn nu op!. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  SÅ fedt at læse har overvejet længe om jeg skulle prøve, men tænkt er det nu virkelig rigtigt??? Jeg tror jeg brugere pengene på noget andet :) vil sige jeg tog voldsomt på i sommers, og kunne ikke komme i mine bukser da jeg kom hjem :/ mennn.. Så tog fanden fat i mig og jeg droppede alt sukker og sodavand og tænkte virkelig over hvad jeg puttede i munden…. Har trænet og gået ture og står lige nu med et vægttab på “kun” 6 kilo men det går fremad :) jeg synder osse i weekender når jeg har mine børn, bare for at det ikke bliver alt for trælst og kedeligt :) så tænk over hvad man spiser det er klart vejen frem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Fedt at læse et hudløst ærligt indlæg om C9.. Det er jo klart at man vil tabe sig når man kører i sådan et underskud! Og faktisk kan jeg ikke lade være med at tænke på at de alle sammen synes at alt er helt fantastisk? Jeg ville være skidt hvis det var mig :-/ Men forfriskende at se at der er en som vil være ærlig og sige at det ikke lige var lykken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzanne Gallmayer

  Jeg er lige startet på C9 i dag.. med samme skepsis, så er lidt spændt på mit forløb de næste 9 dage :)
  Tak for et ærligt og personligt indlæg, jeg er spændt på at gøre mine egne erfaringer og håber sørme de blive modsat dine :) :) men sulten, det er jeg sku :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Per

   Folk skulle hellere kigge på LCHF (low carb high fat), hvis man virkelig vil tabe sig og holde det på lang sigt. Du skal ikke sulte eller tælle kalorier, men det virker bare.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo Bundesen

  skønt at læse om din ærlighed om C9
  Jeg prøvede også denne vidunder kur der hahah.
  men efter 4 dag fik jeg vildt ondt i lever regionen jeg holdt min træning men en skod kur i mine øjne, en krop er ikke bygget til 1000 kal om dagen .
  Jeg stoppede efter de 10 dage og gik tilbage til mit gamle system

  god sund mad og træning efter 15 måneder var der 25kg mindre af mig :) old school meget bedre :)
  ha en fantastisk dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej. Hvor fantastisk at læse. Jeg er ny-uddannet kostvejleder. Og er på min 5 dag af C9 lige præcis af samme grund som dig… Hvad er det for noget. Jeg kan kune sige at min måling fra dag 3 til dag 5 siger + 400g fedt og – 400 g muskelmasse… og jeg er træt og færdig.. Jeg får konstant spørgsmål fra mine kunder om C9 og jeg må indrømme det heller ikke er noget jeg kommer til at anbefale… Tak for fed læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa Mette…..måske du vil teste Iaso te fra TLC også?? ;-) bare rolig, du kan spise helt normalt…kontakt mig, hvis du vil høre mere om det, sponsorerer gerne te til en måned til dig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marit Solbakken

  C9
  Har lest din vurdering av C9 og kjenner meg igjen.
  Er selv på dag 7 og er helt tappet av energi.
  Jeg sliter med hodepine,kvalm og litt skjelven i beina..
  Har gått ned så langt ca 3,3 kg,som er bra:)
  Men,dette er ikke noe jeg kommer til å gjøre flere ganger.
  Jeg startet med kuren,da jeg ønsker å gå ned noen kg.
  Men,trur ikke dette er verdt det for min del.
  Jeg har forbandt meg på å holde ut disse 9 dagene,men det er tøft!!
  Jeg skriver til deg fordi du en en av veldig få som ikke fikk den energien som mange hevder den fikk.
  Takk,for at du er ærlig:) og håper du føler deg bedre i dag;)
  Ser at innlegget ditt er noen måneder siden😄
  Hilsen Marit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Tak for fint indlæg! Det er brugbart og virker objektivt. Ikke som alle de højtflyvende nærmest religiøse, man plejer at læse om C9. Jeg har også prøvet det. Jeg blev så dårlig. Tre gange i løbet af de ni dage, fik jeg rysteture og koldsved trods, jeg normalt kun får ca 1300 kcal om dagen. Jeg faldt derfor i for at få mit blodsukker hurtigt op. Mig der normalt aldrig falder i. jeg er normalt mega god til at holde mig fra de søde sager. Men i og med jeg er kørestolsbruger, så har jeg virkelig brug for et skub for at kunne tabe det, jeg tager på i ferieperioder, hvor jeg ikke kan komme til genoptræning. Øv! Det blev heller ikke med C9, da jeg ikke har tabt eet eneste gram. Det betyder, at den smule gangdistance jeg har forsvinder, når jeg vejer for mange kilo. Det undrer mig også, at man skal spise så mange kcal om aftenen. Derudover er 600 kcal meget for mig. Jeg plejer kun at spise ca. 350 kcal til aften, så det gjorde jeg også ved C9 fordi jeg ellers var bange for at tage på med de flere kcal. Jeg savnede meget mine ærter ad libitum. Bliver forvirret over forskellige udmelding omkring gulerødder, så jeg turde ikke spise mine elskede gulerødder. Livet er for kort til dårlige kure, men også for fantastisk, at jeg ikke vil gå glip af en god fysik til at kunne nyde det hele. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Årh ville ønske jeg havde læst det her inden jeg faldt i
  C9-fælden…SUUK…er slet ikke startet endnu. Havde forstået at man stadig ku spise alm måltider, men frokost er jo pulver alle 9 dage 😫
  💸💸💸💸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Hej Therese
   Du er blevet oplyst om de 90 dages returret, ikke?
   Mvh Lone

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  fantastisk godt og ærligt indlæg- tak

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke forstår... og som pisser mig af!