Jeg er lidt stille for tiden...

Jeg har taget et valg..

Den opmærksomme læser har nok lagt mærke til at jeg ikke skriver så meget om vægttab og lignede mere. Flere af jer har også spurgt til hvordan det går med mit vægttab.

For at svare på det først, så går det godt. Det går fremad i et stille og roligt tempo så jeg også har hovedet med og jeg har det godt og det fungere i hverdagen og jeg har mere energi, så det er dejligt.

Jeg kom jo godt i gang i januar, men blev så ramt hårdt af en lungebetændelse som slog mig helt ud. Det varede 4 uger inden jeg var rigtigt oven på igen og følte mig frisk. Og i mellemtiden havde jeg ingen energi, jeg kunne ikke gå uden jeg blev forpustet og jeg kunne kun overskue at ligge på sofaen når jeg kom hjem, så der tog jeg 2-3 kg på af de næsten 5 jeg havde tabt. Men det er nu ok, det lader jeg mig altså ikke slå ud af mere.

Så jeg startede først rigtigt op igen i marts da jeg havde energi og overskud til det, og siden da er det gået rigtig godt og jeg har det også godt. Jeg får danset og trænet, og jeg har stor fokus på sund kost – men ikke fanatisk, så der er os plads til god mad og alkohol ind i mellem. Men vægten og mine cm går ned af, også er jeg faktisk tilfreds :)

Men for at vende tilbage til det der startede hele indlægget, det var at jeg ikke skriver så meget om vægttab herinde mere og det er helt bevidst, for jeg har nemlig taget et valg.

Jeg har skruet markant ned for vægttabs indlæg på grund af nedenstående:

  1. Jeg er mere end bare “vægttabsblogger”, og jeg gider ikke at det er primært er det jeg er “kendt” for. Jeg vil bare gerne være Mette, der skriver om lige hvad hunhar lyst til (som os var en del af grunden til mit navneskift på bloggen)
  2.  Jeg tror det gav mig et konstant pres og en forventning til mig selv om jeg skal blogge om hvor meget jeg taber mig, og det stressede mig mere end det gavnede mig. Jeg tror der ubevidst lå en forventning om jeg skulle tabe mig for at kunne skrive et indlæg til jer og så gav jeg mig selv ubevidst et ekstra pres som jeg ikke altid kunne indfri, og det fik mig ofte til at føle jeg ikke var god nok og så røg jeg ned i et hul, fordi jeg ikke følte jeg kunne leve op til de forventninger jeg havde inde i hovedet.
  3.  Jeg skal tabe mig for MIN skyld, og fordi det er godt for mig! Jeg vil mægtig gerne inspirere og motivere folk. Men mit vægttab er for min skyld og det ikke noget jeg gør for læserne. Derfor fokusere jeg på mig og de ting et vægttab gavner mig og at det ting jeg gør er fordi jeg har lyst til det og ikke føler jeg “burde” på grund et pres eller forventninger.

 

Det betyder ikke at jeg aldrig vil nævne vægttab herinde igen, for det vil jeg da. Men det betyder jeg vil opdatere når jeg har lyst til at fortælle om det. Derfor vil der ikke komme indlæg hver anden uge om hvordan min vejning er gået. Jeg vil  fortælle når jeg føler for det.

I må hjertens gerne spørge ind til det og jeg vil gerne svare på spørgsmålene – men indlæg omkring vægttabsupdate eller mangel på samme bliver som jeg føler for at dele det med jer! :)

Jeg tror nemlig på det os i sidste ende vil gavne mig selv at jeg har fjernet det  de “ubevidste forventninger” jeg havde til mig selv og så kan jeg kæmpe med det der reelt er og ikke alle de forventninger jeg har sat op for mig selv.

Jeg kan og jeg vil – og jeg er godt på vej!

img_8347

2 kommentarer

  • Alice

    Iihh, Mette! Jeg elsker at læse med på din blog – og følge dig på IG og Snappen 😉 Netop fordi du, i mine øjne, er så meget mere end blot vægttabsblogger – jeg er vild med den energi, du lægger i kampen om, at man er god nok som man er – om man så er tynd, har kurver eller noget helt tredje.
    Fortsæt endelig med alt det gode, du gør – og hav en helt fantastisk dejlig dag ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er lidt stille for tiden...