Mit nytårsforsæt

Jeg har gemt min badevægt!

Som jeg annoncerede i sidste uge, er jeg gået i gang med mit nytårsforsæt som er at tabe mig og faktisk synes jeg det går rigtig godt med mål, men mere om det i et andet indlæg.

Jeg lavede ligeledes et mål omkring at jeg kun måtte veje mig HVER anden fredag, og ja. Det mål har jeg så allerede misset, for jeg vejede mig i fredags, selvom jeg ikke måtte! (resultatet var godt, men jeg overholdte stadig ikke mit mål)

Men det var simpelthen så SVÆRT at lade være, fordi hver morgen når jeg står op og skal tisse så står vægten simpelthen LIGE foran mig og i fredags var fristelsen simpelthen for stor, så jeg hoppede op på den!

Men det fik mig os til at tænke efterfølgende, det her går altså ikke. For jeg kunne ligeså godt få lyst på tirsdag, og det må jeg ikke!

Derfor har jeg nu gemt min badevægt. Altså ikke sådan gemt, så jeg ikke ved hvor den er for det har jeg styr på (lidt svært og gemme noget selv og så ikke vide hvor man har gemt det). Men jeg har gemt den således at jeg ikke skal se på den dagligt længere, og så jeg ikke hver evig eneste morgen skal stirre på den og blive mindet om det.

Jeg gemte den væk fredag aften, og siden da har jeg faktisk overhovedet ikke haft lyst til at veje mig. Er det ikke nice?!

Det har gjort utrolig meget at den er væk fra mit syn, for så bliver jeg ikke mindet om det også finder jeg den kun frem når jeg skal veje min fremover. Så måske det tip kunne virke for nogle af jer?

Ellers er en anden ide at pille batteriet ud og så ligge det et sted hvor det er svært at få fat i (oven på et skab f.eks.) for alt det besvær for at veje sig gider man da ikke!

Hvis du så stadigvæk ikke kan holdedet, så giv batteriet til den du bor sammen med, og få dem til at gemme det. Så er der sgu ikke noget at gøre når lysten til at veje sig melder sig også må du vente til den dag i har aftalt.

Men ja, nu må vi se hvad min vægt siger fredag, for det er den vægt jeg forholder mig til og indtaster i min vægttabsapp! :)

Det bliver spændende!

scale-drawing

 

2 kommentarer

  • Charlotte

    God idé :) Man hører altid igen og igen, at det ikke er godt at veje sig for ofte.
    btw hvad er det for en vægttabsapp du bruger? og hvad går den helt præcis ud på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yay, væk med den dumme vægt! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nytårsforsæt