Denne uge...

Jeg forstår det ikke…

Min snapchat er åben for alle, det betyder at alle kan add’e mig og skrive til mig derinde. Det har jeg valgt at gøre fra start, da jeg synes det er hyggeligt og en god måde at være i kontakt med jer der følger med :)

Det gør det nemt for jer at stille mig spørgsmål omkring mit outfit, makeup, træning eller hvad i nu lige synes i har lyst til, og det synes jeg er mega fedt.

Men.. Det er som om at der også er nogle fyre der ikke har nogle personlige grænser overhovedet. Her forleden vågnede jeg og tjekker min telefon, hvor jeg åbner en video af en fyr der havde optaget sig selv mens han hyggede sig, og så valgt og sende det til mig.  Og det værste er, det ikke engang er første gang det sker. Jeg har modtaget sådanne jævnligt, og jeg synes det er lige klamt hver gang.

Jeg kan med 100 % ærlighed sige at det er det største turn off nogensinde (så boys, don’t do it) og de er alle blevet blokeret lige efter. Jeg forstår vitterligt ikke behovet for at sende sådanne billeder helt uopfordret til kvinder og det sker tit og ofte, men det gør det ikke mindre ulækkert af den grund, det er faktisk decideret fucking nasty!

Jeg ved ikke om der går en vandrehistorie, myte, eventyr eller hvad vi nu skal kalde det rundt mellem mænd/drenge, der hedder sig at kvinder synes det er fucking frækt at modtage sådan et og der ryger et topløst billede lige retur til ham. Men så kan jeg så fortælle at det gør der IKKE!

Og vi kvinder snakker også sammen, og jeg har endnu ikke hørt en sige at det er frækt at modtage vulgære billeder fra fremmende mænd, nej vi synes nemlig det er rigtig ulækkert og frastødende. Vi har ikke bedt om at få dem tilsendt, så hvorfor fanden synes nogle fyre det er i orden at smide sådan et afsted?

Jamen Mette, du beder jo selv om det når du ligger bikini billeder op?

ØH NEJ! Jeg beder på ingen måde om disse billeder, der er intet seksuelt i det for mig at jeg ligger et bikini billede op – og det er bestemt heller ikke en invitation til at sende mig vulgære billeder. Dem der tror det, burde virkelig få sig en realitetssans.

Det er lidt ligesom uanset hvor nedringet eller lårkort du er i byen, ligger du på INGEN MÅDE op til sex eller beder om det.

Det er så åndssvagt at der seriøst findes nogle fyre der ingen realitetssans har. Jeg har sågar ikke kun blokeret folk der sendte nøgenbilleder, men ligeledes folk der ville “skrive frækt”, ikke havde respekt for jeg var i et forhold eller en eller anden syg tankegang hvor de troede vi flirtede fordi jeg svarede på deres besked.

Men det der er klammest, er altså dem der uden nogen som helst grund sender dick pics helt uopfordret.  STOP DET! Eller forhør dig i det mindste i forvejen, for jeg (og så mange andre) har ikke lyst til at se din diller. Nej tak!

Så hvis nu du læser med, og du er en af de fyre der gør dette. Så håber jeg du forstår at det kun er i din verden du tror det er frækt. Den du sender det til er på ingen måde interesseret i det, det er vulgært og klamt. Så hold din diller og din tankegang for dig selv. Jeg gider ikke flere brækfornemmelser som jeg altså får når jeg modtager disse billeder ;)

Men til alle jer andre der følger og er søde på Snapchat – jer er jeg vilde med! <3 :)

// OVERTRØJE HER // TOP HER //

14360249_10208452500043180_1614126689_o

Indlægget indeholder affiliate links..

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne uge...