Den der vægt der...

Jeg er stoppet til diætist..

Ja som overskriften siger, så er jeg stoppet hos min diætist. Jeg har nu været tilknyttet en diætist i over 2 år – og det sidste års tid har der ikke været nogen synderlig fremgang i mit vægttab. Jeg følte jeg var kørt fast, og ikke rykkede mig mere. Derfor valgte jeg at stoppe, det var en svær beslutning, for jeg har jo været rigtig glad for den støtte jeg har fået. Men jeg skal lære at tænke på mig selv først, og vælge efter hvad der er bedst for mig. Derfor blev det en afslutning på min tid hos diætist, og kigge nye veje!

Men det er vigtigt for mig at sige at det ikke er fordi jeg ikke synes de er dygtige, tværtimod! De har fuldstændig styr på det hele og jeg har været rigtig glad for det! Nu skulle jeg bare prøve noget nyt :)

Jeg har derfor lagt hele mit vægttab i Cecilies hænder! Jeg er så tryg i hendes samvær og stoler fuldt ud på de ting hun siger til mig. Så jeg spurgte om hun ville lave en kostplan til mig og det ville hun heldigvis gerne! :)

Så nu hedder det ikke længere en kostplan, men kostrammer – jeg aner ikke hvad jeg får kaloriemæssigt og det er jeg faktisk rigtig glad for at vide. Når jeg engang har nået mit mål, vil jeg gerne kunne forsætte livsstilen og ikke tænke kaloriemæssigt – og jeg tænker derfor det er den rigtige måde for mig at gøre det på! :)

Kostrammen virker rigtig overskuelig og jeg glæder mig til at gå “rigtig” i gang. Nu har jeg nemlig en påskeferie i sommerhus med hele min familie og det vil jeg altså nyde! :)

Så min plan er nu at når påsken er overstået, så giver jeg den FULD gas med kost og træning. Og jeg forbereder allerede mit hoved på det ved at sige det højt for mig selv. Jeg ved at jeg kan smide nogle kilo hurtigt hvis jeg bare tager mig sammen! :)

Så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang. Kostrammen er ikke hård men nem og gå til. Jeg er så glad og er sikker på Cecilie kan hjælpe mig med at komme i mål! :)

Derudover er vægten lagt væk, og nu fokusere jeg kun på arbejde, kost og træning – så jeg ikke gaber over for meget – for det plejer og slå mig ud af kurs.

Føler der er ved og komme styr på det hele og hvor er det fantastisk <3

11088956_10204803987472646_1470019761_n

4 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der vægt der...