Nytår i London :D

Jeg er lidt stolt..

Jeg er gået i gang med en smule afvænning fra mine holdtrænings timer, grundet noget nyt spændende der skal ske i januar, så jeg er lidt på afvænning :)

Så i dag trænede jeg styrke træning med min kæreste, og der så jeg pludselig dette syn i spejlet!

ben

Jeg har lige pludselig fået RET trænede lægge…. Eller det har jeg nok haft et stykke tid, men det var først i dag jeg lagde mærke til det!

Også når man til den side af et vægttab som bare er fantastisk! Jeg bliver nemlig SÅ stolt af mig selv! :)
Jeg er simpelthen så glad når jeg kan mærke eller se forandringer!

I øjeblikket føler jeg nemlig det står jævnt stille, fordi det os er december og jeg slapper lidt mere af med maden og søde sager, så når man så får sådan en optur så bliver man bare SÅ glad! :)

Jeg glæder mig allerede til januar, hvor jeg har lovet mig selv at starte på en frisk (sammen med de 100.000 andre som os har valgt det -.-‘)
Men jeg glæder mig til at få fokus på det igen, og komme lidt på rette kurs. Men indtil da vil jeg bare nyde julen! :)

Nå, men min træning bestod i dag af en HÅRD opvarmning. Min veninde havde længe sagt at jeg skulle prøve at powerwalke med en stigning på 15 % i 30 minutter.

Det blev så dagen hvor jeg gjorde det – og jeg så sådan her ud efter:

pw
Der må godt grines :D
 
Så efter 30 minutter på løbebåndet fik jeg forbrændt 411 kalorier og det synes jeg nu er RET godt gået. Det var nemlig rigtig hårdt, og fik ondt i ballerne :)
Jeg startede på 5,5 km/t – så gik jeg op til 6,0 km/t,  også 6,5-6,7 og så til sidst endte jeg med at gå 7,0 km/t. Men det var hårdt og effektivt! :)
Derefter trænede jeg bare lidt forskelligt rundt i centret :)
Nu vil jeg slappe lidt af – ha’ en dejlig 3. søndag i advent <3

7 kommentarer

 • Du er dælme sej din blog er fantastisk og du kan være super stolt. God december til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du SKAL være stolt af dig selv, det er pisse godt gået og det er virkelig vigtigt at fejre sin egen succes! :D Dine lægge ser super nice ud, det billede skal du gemme og huske hvor godt du havde det den dag :DKh Annahttp://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej kære Mette!Jeg elsker din blog og dit gå på mod! Jeg følger dig både herinde og på instagram! Jeg spottede lige at du benytter dig af det der polar pulsur, og jeg har ønsket mig præcis det der i julegave og jeg ville bare høre om du er glad for det?? :-)Du er en stor inspiration! – Julia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julia, Tusind tak – det er jeg så glad for at høre! :)Mht. til uret, så er jeg rigtig glad for det! :) synes det er en fed måde at følge med i sin træning på :DEr glad for jeg kan inspirere :) tusind tak!Glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love this blog follow my blog = Couple fitness soon … 15 Janvier http://fitaflove.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i London :D