Fredags træning

Jeg er lidt stille for tiden…

Ja, som overskriften siger er jeg lidt stille for tiden,  det er der egentlig ikke nogen synderlig grund til. Men jeg er bare i øjeblikket i sådan en periode at jeg ikke rigtig føler jeg har noget på hjertet til jer, ment på den måde at lysten til at blogge er faldet lige pt. – kender i de perioder? Man flakker bare lidt rundt og pludselig vender lysten tilbage på den ene eller anden måde, hvad end om man blogger, spiller badminton eller tegner. Sådan har jeg det nu.

Og det er ikke engang fordi det går dårligt vægttabs mæssigt, tværtimod så går det faktisk rigtig godt der. Jeg er motiveret og inspireret og jeg træner og bevæger mig. Vægten går ned ad og jeg kan mærke jeg har mere energi og overskud til forskellige ting.

Men jeg har også rigtig meget af se til. Jeg har mange aftaler og jeg er også lige startet op på min “online” uddannelse, som også tager en del tid. Så lige for tiden føler jeg faktisk ikke jeg er særlig meget hjemme, hvilket slet ikke gør mig noget – men jeg kan også godt mærke der sker meget og jeg laver noget hele tiden.

Og jeg tror at når jeg har det sådan, så falder min gejst også til bloggen og de sociale medier og det har jeg det ganske fint med. For jeg lever trods alt i den virkelige verden og ikke online.
Men som jeg har sagt før, så bliver jeg aldrig den blogger der har et nyt indlæg hverdag og planlagt et utal af indlæg i forvejen, for det er bare ikke mig.

Jeg blogger når jeg har noget på hjertet. Når jeg har noget jeg har lyst til at fortælle, dele med jer eller råbe lidt højt om. Det er og skal være personligt for mit vedkommende for det har jeg det bedst med. Jeg vil ikke udgive et planlagt indlæg med hvordan man kan blive motiveret hvis jeg den dag er mega umotiveret og smæsker mig i pizza. Det er for mig forkert og ikke sådan jeg vil blogge.

Og dette er slet ikke en kritik af folk der har planlagte indlæg, tværtimod – jeg synes det er super sejt de kan det. Men sådan en blogger bliver jeg aldrig, for så ville jeg ikke være tro mod mig selv.

Ja, det blev så til en masse tanke vrøvl. Kort sagt – lige pt. er min lyst til blogging ikke så højt. Men jeg ved det går op og ned hele tiden. Så hvem ved? Måske har jeg allerede i næste uge en masse jeg vil ud med og dele med jer.  Men lige nu var det for at forklare min stilhed fordi nogle af jer har spurgt om jeg er ok.

Og tak for det egentlig, hold kæft hvor er i søde at i lægger mærke til sådanne ting. Sikke nogle dejlige læsere! :)

KÆRLIGHED HERFRA <3

img_8351

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags træning