Lækre og nemme kyllinge filetter

Jeg bliver simpelthen så træt over nogle mennesker

Forleden lagde min søde veninde Fie, dette sjove billede op på Instagram, ganske uskyldigt uden nogen dybere mening i det andet end det bare skulle være sjovt.

untitled

Men så kom der en kommentar fra en “hemmelig” bruger. En der var anonym og havde et behov for lige at stikke til mig og Fie.
Vi lagde i søndags en jule danse video op – skide sjovt btw. Den kan i se på vores Instagram og facebook profiler. Nå, men hun/han skrev så til overstående billede at vi julenisse piger kunne have godt af at tabe os inden jul, nu når vi havde taget på. Jeg kan desværre ikke skrive det ordret, da kommentarerne nu er slettet. Men jovist, det kunne vi vel måske godt have godt af, men som Fie så rigtig skrev: Det skulle hun da ikke gøre sig til dommer over, det bestemmer vi helt selv.

Men derefter skrev personen så at vi havde kæmpet så hårdt, og nu smider vi det hele på gulvet og nu bare prøver at vende den om til vores følgere at det er OK at være overvægtig for at få det godt med os selv. Der var så mange ting personen skrev i kommentarerne der bare fik mig til at tænke: “forhelvede!” – denne person påstod at han/hun havde fulgt med længe og at hun ikke kunne forstå hvordan vi bare kunne lade det stå til og at vi tog på. Personen sagde det ikke ordret, men det der lå i hendes ord var bare at vi skulle tage os sammen. Og vi kunne jo ligeså godt bare erkende at vi var faldet i, også er det jeg bliver så træt, for her er et GANSKE  glimrende eksempel på personen overhovedet ikke har fulgt med, for det har jeg ihvertfald ALDRIG lagt skjul hverken på mine sociale medier eller her på bloggen.

Men nu føler jeg lige jeg har et behov for at ytre mig omkring nogle af de påstande han/hun havde – for så kan der snart ikke være nogle tvivl om hvad jeg mener!

“Du siger det er godt at være tyk/fed/overvægtig, men det er det jo ikke” 

Jeg siger IKKE det er godt at være overvægtig. Jeg siger man skal have det godt i sin krop uanset om man er undervægtig, normalvægtig eller overvægtig.  Det er det, det hele handler om og det jeg kæmper for.

Jeg har ikke lagt skjul på jeg gerne vil tabe mig og det vil jeg stadig gerne. Men før jeg overhovedet kan tabe mig igen er jeg nød til at være i balance med mig selv. Og det har jeg ikke været i lang tid grundet EN masse forskellige ting. Så jeg er fejlet MANGE gange – men jeg kæmper og jeg giver ikke op!

Men indtil da vil jeg kæmpe for at det er OK at være den man er og præcis som man ser ud. Ingen skal gøre sig til dommer over hvordan jeg ser ud. Det skal jeg nok selv styre.

Hvorfor valgte du overhovedet at blive overvægtig igen?

Hvorfor jeg valgte at blive overvægtig igen? Jo nu skal du høre. Det var sgu ikke et direkte valg jeg tog og besluttede mig for. Jeg sad faktisk ikke og sagde, ej jeg vil HELT vildt gerne tage på igen. Surprise, I know… (not)
Jeg kæmpede med en psykisk sygdom, en man sgu ikke bare ignorere og ligeså stille og roligt tog jeg på igen. Desværre. Men sådan er livet jo.


Hvorfor tager du dig ikke bare sammen?

Jeg er træt hvergang jeg skal kommentere på den. Men hvis det var så nemt at tage sig sammen, tror du så ikke vi ville have en del færre mennesker som ikke var overvægtige?

For nogle er det nemt at tabe sig, for andre er det en kamp hverdag. Kom nu lige lidt ud over din egen næsetip og respekter dine medmennesker og deres kampe!


Nu prøver du at sige det er ok at være tyk, bare så du kan få dig selv til at få det bedre og overbevise dine følgere om det er okay at være tyk. Det er altså latterligt.

Ok – gider du så ikke bare lade være med at følge mig? For du forstår da overhovedet ikke hvad jeg skriver  ;)

 

Det var det jeg havde og sige i denne omgang  – jeg havde bare lige brug for at få raset af :D
Ha’ en dejlig dag :-*

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre og nemme kyllinge filetter