Madplan for uge 7!

Inspiration til nyt træningstøj!

Jeg får rigtig mange spørgsmål om hvor mit træningstøj er fra og købt, når jeg ligger billeder op fra min træning på Instagram – det er super fedt at i godt kan lide min stil! Jeg går nemlig MEGET op i at mit træningstøj er lækkert, og jeg vil gerne føle mig pæn når jeg træner. Så derfor bruger jeg gerne penge på træningstøj – især i farver – det gør sgu noget ved glæden :D

Jeg vil derfor ind i mellem ligge links ind til noget tøj jeg enten ønsker mig eller har købt! :) Så kan jeg jo forhåbentlig inspirere jer til lidt lækkert træningstøj :)

Lige for tiden savler jeg over disse tights! For fanden de  er lækre!
 photo FotorCreated_zps84da3034.jpg
 photo FotorCreated_zpsc349a9a1.jpg
// 1 – Træningstights fra Kari Traa – 499,- kr // 2- Træningstights fra Aim’n – 549,- kr // 3 – Træningstights fra Kari Traa – 499,- kr // 4 – Træningstights fra Addias – 379,- kr // 5 – Bow Yoga Leggings – 429,- kr // 6 – tights fra Addias – 399,- kr//

Jeg har selv tights i den model fra Kari Traa, og det er mine YNGLINGS! Derfor ønsker jeg mig nu i denne farve, som overstående – synes de er så lækre! :)

Hvad er jeres ynglings mærke? :)

 

Indeholder affiliate links

6 kommentarer

  • Charlotte

    Oplever du også tit, at mange træningsbukser er “gennemsigtige” ? Jeg synes lidt for ofte, at jeg har købt et par lækre træningsbukser, men så snart man har dem på i det forkerte lys eller man bukker sig ned, så kan man se hvilke trusser man har taget på :/ Er dine tights fra Kari Traa af noget kraftigere/tykkere stof?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan for uge 7!