På de mørke dage...

Hvorfor er jeg modig?

Der er noget jeg har tænkt over, og det er noget jeg har tænkt over længe..

Jeg har smidt en del bikini billeder eller billeder i undertøj op på mine sociale medier, ofte forfulgt af en budskab om man ikke skal gemme sig, elske dig selv eller hvad jeg nu lige havde på hjertet den dag.

Men næsten hvergang jeg får sådan et billede, er der nogle stykker der skriver: du er så modig..

Og der er det så jeg tænker, hvorfor er jeg modig? Jeg følger en del lækre damer med stor booty, markeret mave og det de fleste vil betegne som fit. Hvorfor er de ikke modige for at ligge billeder op af dem i undertøj eller bikini?

14446109_1769800593232828_3421383441062391650_n

Og her er det igen så det forbandede samfundsideal om hvordan man skal se ud, så derfor er jeg modig for at ligge sådanne billeder ud.

NEJ!

Jeg er ikke modig, jeg er ikke sej – jeg viser bare mig, som jeg er. Det gør jeg netop for at kæmpe mod det samfundsideal der er om hvordan man skal se ud.

Jeg vil bare gerne bryde det billede omkring kropsidealer omkring hvordan man skal se ud. Det er ikke modigt, jeg er bare en helt almindelig dansker som har noget på hjertet. Vi ser alle sammen forskellige ud, så hvorfor er jeg modig fordi jeg viser det naturlige?  For hvis jeg er modig, så er de let påklædte fitness piger vel også modige? De har jo også en krop de står frem med :)

Jeg føler mig ikke modig når jeg ligger sådanne billeder op, men jeg gør det fordi jeg vil bryde nogen normer og ideer omkring hvordan man skal se ud. Det den sag jeg kæmper for!

Som min skønne veninde Anna siger det: “Det er altså ikke ‘modigt’ at vise en helt normal krop frem på sociale medier. Kan vi ikke snart blive enige om det?”

Velkommen til 2016, hvor alle er velkomne, præcis som de er <3 :)

13880173_1754320938114127_5612545372010769857_n

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På de mørke dage...