Jeg har gemt min badevægt!

Hvordan gik sidste uge?

I sidste uge startede jeg jo på mine nytårsforsætter.  Jeg lavede egentlig en kold tyrker der hed nu er det altså slut med alt det forkerte mad, og jeg begyndte at fokusere på at få mange flere grønsager ind i hverdagen igen. Før det, var der ikke rigtig meget af det og der var RIGTIG mange kulhydrater (den forkerte slags i for store mængder)

Så det var simpelthen målet at bare få spist en masse ting igen, som er gode for mig.

Hvordan er det så gået indtil videre? 

Jamen faktisk er det gået RIGTIG godt! Jeg havde dog lige fredag aften hvor alt energi og overskud var væk, hvor jeg endte med at spise tomat suppe med suppehorn og pølser (jo, det smager fantastisk sammen) så det var ikke lige efter planen, men det var trods alt bedre end at spise Pizza og pomfritter.

Jeg snakkede med min veninde om det, da jeg nemlig var lidt irriteret på mig selv over det. Men hun sagde til mig at det var jo bedre at fokusere på jeg rent faktisk havde spist suppe istedet for at bestille take away mad, fordi jeg ikke have overskud.
Og det satte sgu tanker i gang for mig, generelt med det hele og det gjorde mig sgu lidt mere afslappet med det hele, for det har hun jo ret.

Jeg har på intet tidspunkt sagt det skal være et hurtigt vægttab, for det skal det bestemt ikke for jeg skal have mit hoved med. Så f.eks. skal jeg os ud og spise Sushi med Anna og det er sgu nok ikke efter planen hvis man skal tabe sig, men der skal os være plads til det. For hvis jeg kørte efter en striks kostplan så ville jeg holde den i 3 uger og så bare få cravings efter alt og falde totalt igen. Det gider jeg ikke!

Så jeg forsøger at gøre det nemt og overskueligt for mig selv – jeg ved nemlig at der i denne weekend kommer en del kalorier indenbords fordi jeg skal til julefrokost med veninder – men det er ok! For på mandag starter en ny dag hvor jeg er frisk (jeg tæller ikke søndag med, for det er ALDRIG til at sige hvordan jeg har det når jeg har tømmermænd) og så tager vi den derfra og uden bekymringer omkring weekendens strabadser …

Jeg er ved godt mod, jeg træner, jeg er motiveret! Det er dejligt!  Og i morgen skal jeg på vægten, også må vi se om der er sket noget på lidt under 2 uger, det tror jeg bestemt der er  – men hvis ikke, så tager jeg det derfra :)

Ha’ en dejlig aften!15894763_1813666368846250_5648699900190703055_n

   

2 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg synes også, at man skal have lov til at spise ude uden at få dårlig samvittighed. For sagen er, at hvis du bliver inviteret ud som gæst, så skal man have lov at nyde det mad som bliver serveret. Man kan så vælge (hvis muligt) at tage mest af salaten og holde lidt igen med sovsen, men man huske at unde sig lidt af det engang imellem. Alt med måde.
  Desuden synes jeg også det er vigtig, ikke at slå sig selv for meget i hovedet, hvis man falder i og spiser f.eks. en chokoladebar. Så er det bare op på hesten med det samme igen, istedet for at gå i selvsving og sige, at det hele er lige meget og at nu kan man ligeså godt bestille en pizza osv. Så hellere bare rette op på det med det samme, og lægge det bag sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så fedt at følge din udvikling Mette! Selvom at vægttabet for dig er gået meget op og ned. Kan man høre at du har rykket dig så meget psykisk. Og det er fandme flot! At indse der også skal være plads til at hygge sig, er nok en af de vigtigeste ting ved at vægttab. Jeg er sikker på det nok skal lykkes for dig :)
  Og jeg glæder mig til at følge med videre i din kamp :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg har gemt min badevægt!