Zulu the Color Run

Hvordan går det?

Nu  har jeg været 1 uge på kostplanen fra min søde diætist Line fra diætist-enheden, og hvordan er det så gået?
Jeg synes faktisk det er gået rigtig godt, jeg er dog faldet i en enkelt gang med lidt chips og i weekenden var jeg til familie hygge, så der røg jeg også lidt fra planen, men tænkte alligevel over det og tog ikke noget kage – det er jeg ret stolt over! :)

Med hensyn til træning så går det RIGTIG godt :) Jeg har fået energien tilbage, og jeg bliver ikke dårlig under træningen mere, så det er godt. I sidste uge trænede jeg 3 gange, hvorfra 2 var styrke og 1 var ren cardio. I denne her uge  er det planen jeg skal træne 3 gange styrke og så løbe Color run på søndag! Så der får jeg også rørt mig lidt! :)

Jeg skal op til kontrol/vejning/check, hvad man nu kalder det på tirsdag i næste uge. Og faktisk er jeg lidt nervøs, fordi hvad nu hvis jeg har taget på? Jeg er nervøs for jeg har gjort noget forkert, kender i det? – Men jeg må  tage det som det kommer. Pt. synes jeg selv det går rigtig godt.

10472965_10202837804959312_1262385797_n

HUSK at i kan følge mig på instagram @getfitinspirationdk, der ligger jeg mange billeder op af hvad jeg spiser, samt min træning. Det er nemmere for mig at opdatere der, og skrive lidt små kommentarer om hvordan det går.

Men! Jeg vil rigtig gerne høre fra jer! Jeg har haft en del sponsorerede indlæg på det sidste, og det er jeg klar over. Men i skal vide jeg kun gør det med ting jeg kan stå inde for, og jeg selv føler for og bruger i min dagligdag for at leve sundere. Der er mange ting jeg siger nej til, fordi det ikke har relevans – men de ting jeg skriver om er virkelig fordi jeg mener det er noget der er godt, og i f.eks. også kan bruge i kampen mod kiloene, eller en sundere hverdag!

Nå – nu til det jeg rigtig gerne vil høre fra jer – jeg har nemlig et spørgsmål :)

Hvordan kunne i godt tænke jer at jeg opdaterede om mit forløb hos Line & Cæcilie?

 • Vil i gerne have ugentlige små korte opdateringer på bloggen, hvor jeg fortæller hvad jeg har spist i løbet af dagen, samt trænet?
 • Længere indlæg, men hvor der går længere tid med updates? (såsom jeg skrev hvergang jeg blev vejet)
 • Billeder af mad og træning
 • Andre tanker?

Jeg vil virkelig gerne høre fra jer – jeg ved godt det er min blog og at jeg bestemmer. Men efter at havde været i en down periode og startet forfra, vil jeg gerne høre fra jer omkring hvad i kunne tænke jer?

Så i må meget gerne ligge en kommentar og hvis i helst ikke vil skrive det offentligt så alle kan se det, så smid endelig en mail til getfitinspiration@live.dk, også hvis du har nogle ideer.

Håber virkelig på at høre fra jer! :)

6 kommentarer

 • Hej Mette :-)

  Jeg synes det her indlæg er rigtig fint, men du må da MEGET gerne kombinere det med indlæg om vejedage, billeder og beskrivelser fra din træning samt længere og uddybende updates fra tid til anden. Jeg er lidt til det hele, kan du høre ;-)

  Og så lige til vægten: Husk, at du har tabt muskelmasse, i den periode hvor du ikke har trænet, og nu bygger du den op igen, og derfor er det ikke sikkert, at vægten er så lav, som du gerne vil have. Bare lige et lille pip :-) Jeg er selv lige startet med træning igen efter 1½ måneds pause, og har det selv i mente, når jeg skal på vægten på mandag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Okay – tak for dine svar søde Vikki, de bliver taget meget :)

   Ja, det må jeg huske, synes sgu bare det er svært :s

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeelsker dine træningsbilleder, flere af dem :D
  Ellers er jeg sådan overall ret tilfreds med dit udbud :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   haha – tak, det er jeg virkelig glad for at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Det synes jeg ville være spændende. Jeg er selv startet på projekt “Tab mig og få det godt med mig selv” og selvom jeg “kun” skal tabe 10-12 kg, så er det stadig mega svært at bryde ud af de dårlige vaner, så for mig er det rigtig god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zulu the Color Run